tiistai 13. tammikuuta 2015

ihmemaa

Nyt kun kirjotan tätä istun aamubussissa. Oon jotenki tosi hyvällä tuulella kun sain nukkuu pitkään ja tehä aamutoimet iha rauhas. Ensimmäinen tunti mulla nimittäi alkaa vasta puol kakstoista, ai että miten luksusta. Edes se, et mulla on tänää vaa tylsii aineita kuten filosofiaa ja enkkua, ei lannista nyt.

Tajusin et nää jokapäiväset bussimatkatha voi käyttää hyödyks ja kirjotella vaik postauksia valmiiks! Tä matka kestää kuitenki sen puolisen tuntia eli ihan hyvin kerkee yhen postauksen täs naputella. Varsinki nää tiistaiaamut on hyvii tähän ku kellää mun kavereista ei ala samaan aikaa koulu eli oon yksin tän matkan. Miks en oo aiemmin tajunnu tätä?

Mä muuten päätin että nyt saa loppuu tää laiskottelu ja alan ihan tosissani tekee jotai mun kunnolle. En oo varmaan reiluun puoleen vuoteen käyny kertaakaan salilla vaikka mulla ois salikorttiki ja sali on koulun vieressä. En liiemmin oo jaksanu lenkkeillä, ku tuntuu et se vie liikaa aikaa. Tekosyitä, tiedän, ja varsin tyhmii sellasii. Kuitenki ku urheilusta sais nii paljon lisävirtaa muuhunki elämään ja pieni happihyppely vaik läksyjen teon keskellä piristäs varmasti. Joten täältä tullaan urheilullisempi elämä! (ja siinä vaiheessa ku mä alan luovuttaa ni joku saa luvan tulla vähä potkasee mua takapuoleen)

Tääl on ollu ihan mahtavat talviset kelit täs viimepäivät ja tää onki sitä mistä mä nautin kaikista eniten talvessa. En tajua ku jotkut valittaa et ulkona on liian kylmä ku on -15 astetta, mun mielestä sillon on just kaikkein paras keli! On ihanan raikasta ja kun laittaa tarpeeks päälle ni ei tuu ees kylmä. Ja lumen narskuminen kenkien alla♥ Mitä mieltä ootte, osaatteko nauttia talvestaki?

16 kommenttia:

 1. Jep, lumen narskuminen kenkien alla=♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :)
  Talvihan on ihan mahtavaa aikaa <3 ja -15astetta on ai että niin ihana! :D
  (koska -25asteessa voi vielä olla ulkona kuvailemassa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!
   Oon samaa mieltä! Ja todellaki kuvaamas voi olla vaik -35 asteessa xd

   Poista
 3. Voi ku ihania kuvia♥ Nähtäispä me nyt viikonloppuna! Tehään vaik jotai yhdes:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ja mä oon kyllä erimieltä tosta -15 asteesta, se on jo tosi kylmä hrr! Mä oon siinä vaihees jo aika jääs xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Haha no sun mielipiteen mä pystyin kyllä jo arvaamaan xd toiset tykkää toiset ei!

   Poista
 5. Joo viistoista menee ku on kuamat ja toppikset ym. :D ihania tyyppejä, ihania asuja ja kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :D oikee varustus on se juttu xd
   Thanks <3

   Poista
 6. Ihania kuvia ootte saanu auki kaa!!❤️❤️ Ja jeeeee tänää salille;)❤️
  Talvi on just jees kuha ei mee -30 pakkasasteet:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Jep, tästä tää mun urheiluelämä alkaa :D
   Niimpä :)

   Poista
 7. Ihania asukuvia! Ja tuo tausta <3 Talvi on kyllä ihanaa aikaa, varsinkin kun lunta on paljon ja pakkastakin... Ja liikunnalla on kyllä ihmeellinen vaikutus. Se niin piristää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi tausta on kyllä nii täydellinen <3 Ja joo ei talvi oo yhtää kivaa jos ei oo lunta ja pakkasta!
   Jep :)

   Poista
 8. Ihania kuvia!:) ei talvi oo mitää ilman lunta ja pakkasta! Ja kun on 30 astetta pakkasta niin tekis mieli vaan kuvailla ku luonto on niin kaunis�� mutta pukemisestahan se kaikki on kiinni;) tsemppiä sulle liikunnalliseen elämään! Jos täälläki päin yrittäis semmosta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Niimpä, kovalla pakkasella paistaa monesti aurinkoki ja luonto on silloi jotai nii täydellistä ♥_♥
   Hahah kiitti tsempeistäki :D Mä alotin jo tänää salitreenillä ;)

   Poista