torstai 8. tammikuuta 2015

motivaatio, missä olet?

pahoittelut kuvien sekalaisuudesta

Tuntuu että kaikki on nyt virtaa ja motivaatiota täynnä. Mulla taas on oikeestaan ekaa kertaa koko lukion aikana sellanen olo että ei jaksa. En tiiä mistä tää johtuu, mut mua ei vaan kiinnosta. Toivon todellakin että tää menis pian ohi koska en jaksas viettää koko seuraavia viikkoja ihan masisfiiliksissä. Etenki filosofian oppimispäiväkirja (jota muuten tehään koko kurssin ajalta..) tökkii nyt pahemman kerran enkä yhtää jaksas käyttää siihen aikaa. Myös monet muut koulujutut painaa päälle joten ehkä siitä tää fiilis. Vaikka päällisin puolin tykkäänki lukiosta ni ei silti aina vaan jaksa kiinnostaa.

Oon täs viime aikoina myös miettiny miten kivaa on ku on iso suku. Vaikka äitin puolella mulla ei oo omanikäsii serkkuja ainuttakaa, on varsinki nyt vähän isompana kiva aina nähä kaikkia sukulaisia. Ja viime lauantainaki saatiin sukutapaamises ihan mahtavat säbäpelit aikaan vaikka kentällä pelas välillä yhtä aikaa niin eskari-ikäsiä kuin pappakin. Kaikki kun on oikeella asenteella ja fiilisellä mukana, ni jokaiselle jää huippuja muistoja näistä tapaamisista. Ja mikä sen parempaa kun vaihtaa kuulumisia kummitädin kanssa ja hoivata muutaman viikon ikäistä serkkutyttöö. Suku ei ole se pahin, ainakaa yleensä.

Näiden jokseenkin sekalaisten höpinöiden päätteeksi kiitän ja kuittaan.

ps. Tosta kuvissa näkyvästä villatakista ja muutamasta muusta jutusta teen ehkä vielä erikseen postausta jossain välissä! Kunhan joskus olisi tarpeeks valoa kuvaamiseen..

8 kommenttia:

 1. Toi villatakki on kyllä tosi kivannäkönen! Mäkin tykkään isosta suvusta, se on sellanen rikkaus mitä monella ei ole ja on mukava kun on vähän jokapuolella Suomea tuttuja :-D En oo onneksi ainoo, jolla on motivaatiosta vähän puutetta, tällä hetkellä voisin ottaa vaikka toisen loman heti perään :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään kans siitä tosi paljon!
   Ja niimpä, aika harvalla on loppujenlopuks isoo sukuu ja mä kans oon kokenu sen niin rikkautena. Mullaki asuu serkkuja ihan etelästä Inariin asti eli todellaki on vähä joka puolella tuttuja :D
   Samat fiilikset.. Toinen parin viikon loma kyllä kelpais, mut toisaalta sit ois heti perään koeviikko, auts :D

   Poista
 2. Mun mielestä iso suku on niin rikkaus ja ite ainaki tykkään isosta suvusta! Kaikki suvun kans vietetyt juhlat esim. on siistejä :)
  Toi viimesen kuvan paita on jotenki niin siisti, on pitäny jo kauan sitte sanoo! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! On kivaa ku löytyy aina juttukaveri eikä sen nii väliä vaikka ei ois ihan oman ikänenkää. Ja serkkujen kanssa ainaki minä oon viettäny lapsuuteni parhaat hetket!
   Ooo kiitoksia, mä tykkään kyllä siitäki tosi paljon ♥

   Poista
 3. Voin niiiiin samaistua tuohon että välillä ei vaa inspaa toi lukio.. Vaikka yleensä tykkään tosi paljon(niinku nytkin). Toivottavasti saat pian motivaation takas❤️ Eiks se nii mee et pohjalta on suunta vaan ylös? Mä lähetän tsemihalin sulle murulle, kyllä se siitä❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaa kaikilla tulee välil sellasii jaksoi et ei vaa kiinnosta! Toivon tosiaa et pian taas alkais kiinnostaa :D
   Kiitos <3

   Poista
 4. Iso suku tosiaanki on rikkaus munki mielestä :) ja SAnoN nyt tääläki viel et tsemppii kouluu!<3 PS tää puhelin haluaa Vaihtaa osan kirjaimista isoiks xd niijoo ja tosi söpö oot kuviS :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Saa moninverroin kaikkii ihanii kokemuksii :)
   Kiitti kovasti <3 jostai syystä nyt ei ärsytä enää ollenkaa nii paljo mitä eilen, haha :D
   Ja joo mä huomaan xd

   Poista