maanantai 5. tammikuuta 2015

tähtihetkii.

Heti tän postauksen alkuun täytyy kyllä sanoo että kiitos. Kiitos aivan parhaille ystäville huikeesta uuveestä, yllätyssynttäreistä, valvotuista öistä silmäpusseista, kaikesta. Vietettiin tyttöjen kans kaks päivää mökillä enkä oo pitkää aikaan osannu ottaa nii rennosti. Vaikka en tuntenu kaikkia etukätee, pystyin olee nii oma itteni ja juttelee ja heittää jotain sakeeta läppää heti alusta lähtien. Jotenki vaan toi porukka oli niin täydellinen.
TYTÖT VÄHÄN LÄHTENY. hups
KIITOS RAKAS LAURA ♥
Tiistaina ku tultii mökille, tytöt järkkäs mulle ja Saaralle yllätyssynttärit. Laura oli oikein leiponu kakunki ja leikattiin sitä sit Saaran kans yhtä aikaa xd. Iha hassua, ku mä ja Saara ollaan synnytty saman vuonna, mutta silti meillä on tavallaan vuosi ikäeroo ja synttäreiden välis kaks päivää. Saara siis täytti 16 ja mä 17. Ei tunnettu Saaran kans etukätee mut oli niin siisti tutustua!

Muuten mökkilaiffi suju rennois merkeis, pelailtiin aliasta ja suomitietoo(okei, mä ja saara vaa pelattii tietopelii ku muut ei oikei innostunu xd) , syötii kertakäyttöastioista, nukuttii siskonpedis, löhöttii kollareis ja hiukset sotkunutturalla. Valvottiin vaikka ei alunperin pitäny, mut minkäs sille voi jos juttua riittää vaikka puol kuuteen asti aamulla?

Mun matka jatku vielä mökiltä Lauran ja mummolan kautta etelään päin perheen kans perjantaina. Käytiin eka Helsingis shoppailemas koska ei oltu aikasemmi nähty Helsingin keskustaa. Tein tosi kivoja löytöjä pitkästä aikaa! Mun on jo pidemmän aikaa pitäny vähän päivittää vaatekaapin sisältöö ja nyt onneks löysinki monta uutta kivaa juttua. Onnistunu synttäripäivä siis ;) Lauantaina nähtii vielä sukulaisii sukutapaamises ja eilen ajettii takasin kotii.

Melkein viikon reissu siis takanapäin ja nyt taas arkeen paluu koittaa. Voin kyllä sanoo että tänä aamuna kellon soidessa 6.30 ei ois ihan kamalasti kiinnostanu nousta ylös ja suunnata matikantunnille. No, onneks huomenna voi vielä vähän päästä loman makuun kun on vapaapäivä keskellä viikkoo. Mitenkäs muiden lomat ja uudetvuodet suju?

6 kommenttia:

 1. ♥oli huiGeeta.
  pistähä kuvii uusista vaatteista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki ♥
   Varmasti laitan! En oo viel varma teenkö erillistä ostospostausta mutta ihan varmasti seuraavat asut tulee olemaan näitä uusia vaatteita :D

   Poista
 2. Ihana postaus taas kerran! Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! Mulla ei itseasias oo omaa kameraa, vaan kuvaan joko perheen canon 600D:llä tai kavereiden kameroilla :D tänki postauksen kuvat on otettu Lauran kameralla.

   Poista
 3. Tätä ei oikeesti voi olla hehkuttamatta tarpeeks miten kivaa meillä oli ja miten täydellinen porukka oli kasassa, oikeesti vaan niin huikeeta! <3 tällä porukalla kyllä pitää jatkossaki tehä jotai :D
  Ja hei mäki haluun ehottomasti nähä kuvia uusista vaatteista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä! Ja todellaki tehään vielä vaikka mitä tällä porukalla :D
   Joo kyllä tulee ;)

   Poista