tiistai 25. marraskuuta 2014

YLITIN ITSENI

...nimittäin pukemalla tänään hameen kouluun! Tätä ei oo tapahtunu varmaan kaheksaan vuoteen, hui. Jotenki oon vaan aatellu tyypillisesti ettei hameet sovi mulle, ei sitten yhtään. Eikä siinä mitään, oon mä ihan hyvin viihtynykkin farkuissa mutta tänää (tai no, eilen illalla) tuli vaan sellanen olo että nyt mä repäsen ja laitan sen hameen, kun oon koko syksyn näitä katellu muilla ja aatellu että haluun kans. Onneks repäsin! Nyt on nimittäin kynnys ylitetty ja voin innostuu hameista ihan uudella tavalla, haha :D varokaa vaan, nää hameasut ei varmaan jää tähän!

Jos viimeviikolla valitin miten kiire on ja koeviikko painaa päälle, nii nyt voin sanoo että pahin on jo takana! Tää viikko tulee olemaan nii helppo ja rento, kun eilen oli ruotsin koe, tänään vaan äikän joku pikkutesti ja torstaina matikka. Ja huomenna on vapaapäivä (!!) lukuunottamatta matikan kertaustuntia. Ahh nautin ♥ Eilenki olin kotona jo puol 12 ja tänää puol yks. Että tervetuloo lukioon, vink vink.

Tää ilta taas tulee menemään jännissä merkeissä kun on se konsertti mistä viime postauksessakin taisin mainita. Vaikken soitakaan yksin, jännitän siltikin aina tollasia vähänki isompia konsertteja. Toisaalta myös nautin siitä koska orkesterissa soittaminen on nii hauskaa, varsinki ku kappaleessa on tarpeeks haastetta.

Kertokaahan mitä tykkäätte mun yksinkertasesta, mutta niin mukavasta asusta? Onko hameet teillekki ihan vierasta aluetta niinku mulle tähän päivään asti?

20 kommenttia:

 1. Oiettä, tännekki kyllä kelpais vapaapäivä aika liianki hyvin.. Sais nukkua pitkää(tai ees enempi ku kaks tuntii) mutta onneks viikoloppuna sitte saa!! ❤
  Tosi kiva tuo asu!! pitää itekkk joku päivä repästä ja laittaa hame kouluun! ;) Jos ei haittaa että matkin sun ideaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäki kyl tykkään ku yks vapaapäivä täs välis!
   Kiitos, mäki kyl viihdyin tos hyvin :) ja ei todellakaa haittaa!

   Poista
 2. passaa sulle:) mää oon kans ihastunu noihin hameisiin mut en uskalla ostaa ku se jäis kuitenki käyttämättä iha vaa sen takia ku en osais kuitenkaa käyttää sitä :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos, kiva kuulla! Mulla onneks on sisko jonka kaapissa on kaikkee mitä ikinä osaan vaa kuvitella xd mutta kannattaa iha rohkeesti vaan ostaa, kyl sitä sit tulee pidettyä ku se on siel kaapis :)

   Poista
 3. hassu sä kun et oo enne pitäny, sopii nii hyvi, ihana asu ja sinä tietenki♥ mä en hameita pidä mut collegemekkoa joo ja sit semmosta uutta mihi yhistän sukkikset ja farkkutakin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah no en mä oo vaan jotenki osannu! Kyl mä kesällä käytin paljonki mut jotenki oon vierastanu sitä ajatusta näi syksyllä :D mut kiitos <3

   Poista
 4. Hei vähän kiva asu! (: Ois kyllä muuten mukava pitää hametta koulussaki, mut täällä päin suomee se ei vaan oikee onnistu.. hyrrrr :D Mut tosiaan nää jutut auttaa tsemppaamaan lukioon lähössä ku kuulee et tämmöstäki voi olla Joskus :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkin jotenki aattelin että mulle tulis kylmä noissa vermeissä mutta oikeestaan mulla oliki ihan lämmin! Laitoin noi säärystimet ni ne lämmitti ihanasti.
   Jep, mä oisin toivonu et joku ois kertonu mullekki sillon ysillä et on se lukioki välillä ihan rentoo!

   Poista
 5. Oi wau vähän kiva asu! Pitäs kyllä itekki ylittää itseni ja kaivaa hameet sieltä näitä en kyllä pidä-lakolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Kannattaa, nimittäin aukee ihan uus ulottuvuus ku alkaa taas käyttää hameitaki :D Ei aina tarvi tyytyä niihin perusfarkkuihin! Haha mullaki on aika paljon niitä ''näitä en ainakaan käytä'' -vaatteita xd

   Poista
 6. Tosi kiva toi asu!♥ Sopii aivan täydellisesti sun päälle. Ja tsemppiä konserttiin. Hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks ♥ Ja niinhä se meniki hyvin ;)

   Poista
 7. Wouu aivan ihana asu ja sopii tosi hyvin sulle! Hameet koulussa on aika vierasta aluetta mulle:D Unelmoin jostain täydellisestä hameesta polvisukkien kans! *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, ihanaa kuulla :)
   Nii mullekkin, mutta aion korjata asiaa pikimmiten :D Hame + polvisukat -kombo on kyllä nii ihana! Pakko kokeilla vielä joskus!

   Poista
 8. Vau, ihana! Mä oon innostunu ihan täysin hameista ja mekoista ja käytänki niitä varmaan enemmän ku housuja. Hameella ja paksuilla sukkiksilla on vaan niin rento olla! Jee ja ei haittaa vaikka tulee hameasuja - saapahan ideoita pukeutumiseen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Hame olikin kyllä yllättävän rento! Jotenki aattelin et mua ahistais sen kanssa mutta ei kyllä todellakaan ahistanu. Päinvastoin!
   Hahah no jos mä nyt kunnolla innostun ni näitä saattaa sadella ihan tiuhaan tahtiin xd

   Poista
 9. Voi että, kui ihana hame!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onki siskon ;) mäki kyl tykkään :)

   Poista
 10. Että on unohtanu kommetoida tähä vaikka oli tarkotus...
  Aika ihana asu on ja sulle sopii hame hyvin! Itekki vois joskus laittaa kouluunki hameen, sunnutaisin tulee kyllä käytettyjä usein hameita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä taas en oo tähän asti oikeen ollenkaan käyttäny hameita, mutta todellakin kannattaa kouluski uskaltaa käyttää :)

   Poista