lauantai 22. marraskuuta 2014

hey winter, would you stay here?

Olin aamulla nii onnellinen. Ulkona oli satanu vähän lisää lunta, olin nukkunu hyvin ja oli vaan nii hyvä fiilis. Eilen päätin, että nyt saa loppua tää stressaaminen ja pidin tietosesti vapaapäivän lukemisesta. Lueskelin rauhassa blogeja, kävin kaverin kanssa puolentoista tunnin lenkillä pikkupakkasessa, saunoin yksin, menin ajoissa nukkumaan. Voin kertoo, että oli erittäin viisas ratkasu. Oon nimittäin lukenu viime perjantaista asti joka ilta, enkä oo paljon mitää muuta kerinny tekemäänkää. Perfektionisti mikä perfektionisti. Mutta on koeviikoissa hyviäki puolia! Nimittäin millon muullon vois lähtee keskellä päivää käväsee kaverin luona teellä ja syömäs pari palaa suklaata, lojumas sohvalla ja tulla vielä sen jälkeen kouluun yheks tunniks? Ja millon muullon oon kotona jo kahelta? Nii, en millonkaa (paitsi ens jaksossa perjantaisin jeee!).
Tää päivä taas meni aika hyvin neljän tunnin harkoissa, kiitos tiistaina olevan konsertin. Pää on tällä hetkellä aika jumissa ja sain ihanan korvamadon siitä meiän kappaleesta :D Soi varmaan loppuillan päässä ne teemat. Ja huomenna jatkuu..
Jottei tästä vahingossakaa tulis enää sekavampaa postausta, niin sanotaan nyt vielä tääkin: leikkasin nimittäin about viikko sitte taas hiuksia! Oon alkanu viihtyy tämmösessä vähän lyhyemmässä mallissa ja voi olla että en enää edes yritä kasvattaa pitkiä hiuksia, kun mun hiukset kasvaa niin hitaasti et ne kerkee mennä tosi huonoon kuntoon ennen ku on pitkät. Mielummin lyhyet ja hyväkuntoset, kun pitkät ja tosi ohuet ja katkeilleet!

Mutta nyt ruotsin kimppuun, kivaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Selailin äske just Rodoksen kuvia ja sitten näissä lunta, herätys tähän todellisuuteen! :D
  Joo, mutta sitä mun piti sanoo että ihanan ilosia kuvia!!<3
  Millonkaan muullon ei tosiaa mennä kesken päivän kamun luo tai shoppailemaan eli positiivisuutta löytyy! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no mut eihä tässäkää mitää vikaa oo et on lunta :D Mielummin näin ku et ois kauheen synkkää!
   Kiitoss ♥
   Ei nii ja se on nii parasta vaihteluu välil!

   Poista
 2. hyvä ku sä osaat välil ottaa rennommi ettet iha kuluta ittees loppuu. ihanan hyvätuulisia kuvatuksia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei sitä muute jaksais!
   Kiitos <3

   Poista
 3. Huippua! Ihanaa ku pystyt rentoutumaan keskellä koeviikkoaikin. Ihanan pirteitä nuo sun kuvat❤ lunta sais tänne pohjoseenkin tulla enemmän. Tuuppa käymään ja tuo samalla lumetki;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pakko on välil vähä rentoutuuki!
   Kiitoss <3
   Joo täytyy oikeesti ottaa iha asiaksee tulla käymää sielä! Mut ne lumet taitaa kyllä sinnekki sataa ennen sitä xd

   Poista