perjantai 28. marraskuuta 2014

#tb

Karoliina heitti mua tämmösellä throwback -haasteella, jossa on tarkotuksena kertoa jostain mieleen jääneestä päivästä kuvien ja tekstin avulla. Tää voi olla samalla kesän fiilistelypostaus niille, jotka kaipaa tällä hetkellä lämpöä ja aurinkoa! Mä nimittäin en ees sen kummemmin kaipaa kesää, vaikka se oliki varsin ihanaa ja huoletonta aikaa. Tää päivä, tai oikeestaan tähän liittyy parikin päivää, josta kerron oli elokuun ihan alussa kun koulut ei vielä ollu alkanu ja oltiin Aukin, Alinan ja Anskun kanssa mummolan mökillä. Tästä löytyy myös postaus täältä.

Oli siis elokuun alkupuoli ja ne ihanatkamalat helteet parhaimmillaan. Tultiin Aukin kanssa mökille minne Alina ja Ansku oli tullu jo aikasemmin. Ei tunnettu Anskuu etukätee mut nopeesti siinä tutustu ku juteltiin. Läppä lensi heti alusta alkaen ja pystyttiin puhuu ihan avoimesti.

Muistan miten me oltiin lähössä piknikille saareen ja tehtiin oikein eväätkin ja sit huomattiin et veneessä on reikä. Harmitti ettei päästy oikein kunnon piknikille ni syötiin sit eväät laiturilla :D 

Käytiin aamu-uinnilla, iltauinneilla ja päiväuinneilla, saunottiin, tapettiin hyttysiä joita oli ihan sairaasti. Illalla leivottiin monta vuotta vanhasta leivinjauheesta ja muista kaapista löytyneistä tarvikkeista teeleipiä ja ai että oli hyviä. Yöllä myöhään sipistiin mökin parvella laatikkosängyissä maaten tyttöjen juttuja ja hihiteltiin hiljaa. Sellasta ihan parasta aikaa.♥

Koska porukas sattu olee neljä kuvaamisesta kiinnostunutta tyyppii, tuli tottakai kuvattuu kaikenlaista. Ilta-auringon lämmössä kuvattiin toisiamme ja revettiin välillä nii pahasti ettei kuvaamisesta tullu yhtää mitää. Nä viimeset kuvat tiivistää kuitenki hyvin koko reissun, ja mulle tuli kamala ikävä noita tyttöjä ♥ Millonhan me taas nähtäis?

Haastan tähän mukaan ihan kaikki joilla löytyy oma blogi! Oli nimittäin ihan mahtava selata vanhoja kuvia ja fiilistellä niitä tapahtumia mitä niihi kuviin liittyy. Saa myös kertoo kommenttiboksiin mikä päivä teille on jääny mieleen?

6 kommenttia:

 1. Eieiieii mä onnistuin säätää jotai ni ny mun pitää kirjotaa uuellee tää kommentti! :D Tosin ei yllätä että säädän jotai! xD Niin ihania kuvia ja tulee nii kesä mielee!! ❤ Oiettä!
  Kesässä parasta oli kamut, reissut ja lämpö! ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah no se on iha normaalia :D
   Jep nii tulee ♥

   Poista
 2. Ihana fiilistely postaus! :) vois ehkä itekki jossain vaihees tehä.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Voisin kyllä itsekkin tämmösen tehdä, ehkä sit vasta ku meen kotiin. Kaikki kuvat on siellä koneella:D mulla on niin ikävä sua❤ millonkahan me nähtäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) joo tee ni pääsee fiilistelee!
   Nii on ikävä, pitää kyl mahollisimman pian nähä <3

   Poista