sunnuntai 30. marraskuuta 2014

onnellisuusmultihuipentuma

Ensimmäinen adventtisunnuntai. Tunnelmaa tuovat kynttilät ja jouluvalot. Ne samat villasukat, joihin en vaan koskaan kyllästy. Uus jakso ja uudet kujeet. Huomenna joulukuu. Joululaulut taustalla.

Jostain syystä tykkään kirjotella tänne blogiin sunnuntaisin. Sunnuntaissa on aina sellasta omanlaistaan tunnelmaa ja tiettyä rauhallisuutta. Sunnuntaisin oon lähes aina hyvällä tuulella, liekö syynä hyvät yöunet vai mikä. Tänäänkin, vaikka oon ollu hereillä vasta reilun tunnin, oon ollu jo onnellinen niin monesta asiasta, yllä niistä muutama. Muutenkin koko viikonloppu on ollu tosi onnellinen vaikkakin kiireinen. Oon nähny mun rakkaita ystäviä, etenkin Kaislaa joka käy nykyään Kuopios ihan liian harvoin. Oon käyny ostamassa joululahjoja, askarrellu joulukortin, ja tajunnu että jouluun on ihan oikeesti vaan enää kuukausi.

Jotenki koko marraskuu meni koulun ja koeviikon pyörteissä ilman kunnollista hengähystaukoo ja nyt ku aattelen ni on hyvä et se on ohi. Elämä hymyilee tällä hetkellä niin ihanasti ja tästä eteenpäin jouluun asti joka viikonlopulle on tiedossa ihania ystäviä ja mukavaa aateltavaa. Toki tässä sivussa pitää käydä myös koulua ja hoitaa pari isompaakin urakkaa, mutta tää jakso on mulla kuitenki huomattavasti helpompi kun kaks ekaa. Vaan kuus kurssia, ja niistäkin yks on kuvis.

Ens viikko näyttää tosi lupaavalle, kun tiistaina on taksvärkki (=kotipäivä) ja perjantaina koulus itsenäisyyspäivän juhla ja lakkiaisjuhla. Perjantaina saan myös yhen aika rakkaan tytön tänne mun luokse enkä malta oottaa ♥
Näissä tunnelmissa, hyvää alkavaa joulukuuta kaikille

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) Täynnä onnellisuutta arjen pienistäkin asioista ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) se on tärkeetä muistaa iloita niistä pienistäki asioista!

   Poista
 2. Sun onnellisuuspostaukset on Nii ihaneja ja tulee iteki hyvälle tuulelle! Mä en malta kanskaa oottaa et tuun!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe ;) hyvä mieli on kyllä tarttuvaa!
   Perjantaita ootelles <3

   Poista
 3. ♥ihanan onnellista! Yhtä hyvä sunnuntaifiilis täälläkin.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep <3 nyt on taas helppo hymyillä, toisin kun vaikka viikko sitten! Sunnuntait <3

   Poista
 4. Ihanan positiivinen postaus! Itellekki tulee hyvä fiilis ku tämmösiä lukee! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tämmöset kommentit piristää päivää aina lisää! :)

   Poista