torstai 9. lokakuuta 2014

syksyn lemppareita

Monille on varmasti muista blogeista tuttuja tämmöset lemppareiden listaus -postaukset ja nyt mäkin aattelin laittaa lusikkani tähän soppaan. En vielä osaa sanoo alanko tekemään näitä aina sillon tällön muutenkin, mutta ainakin nyt aattelin listata muutamat tän syksyn lempparijutut. Täältä pesee!

Tää eka on näistä ehkä oudoin, mutta oon rakastunut vaahteranlehtiin. Kyllä. Mutta onhan nuo nyt niin kauniita varsinkin nyt kun ne hehkuu oikeen keltasena puissa ja maassa. *sydänsilmä-emoji*

Toinen lemppari on tää täälläkin useaan kertaan nähty regalin kello, joka ei itse asiassa edes ole mun vaan siskon. Jotenkin kummasti se vaan aina katoaa siskon kaapista ja päätyy mun käteen, kuten tänäänkin.

Kauniit sisustusjutut piristää mieltä ja ite ainakin nautin kaiken tollasen värkkäämisestä ja huoneen suunnittelusta. Taisin jo viimeks mainitakin että vaihoin viikonloppuna taas järjestystä huoneessa, koska kyllästyn aina niin nopeesti. Jospa tää järjestys nyt pysyis vähän kauemmin kun sen kolme viikkoo, hups :D

Tässä näkyy mun hiustenhoidon ja -laittamisen peruspilarit. Normaalin shampoon ja hoitoaineen lisäks käytän aina suihkun jälkeen tuota Pantenen hiusöljyä ja ponnareina en enää muita käytäkään kun noita puhelinlankaponnareita, jotka oon ostanu noin vuosi sitten Glitteristä (taitaa niitä löytyä sieltä vieläkin). Ihan parhaita. Hiusöljyn ansiosta mun hiukset voi nyt paljon paremmin ja myös näyttää terveemmiltä mitä vaikka puoli vuotta sitten. Ja no, tavalliset ponnarit nyt ei vaan oo mitään verrattuna noihin ''puhelinlanka''versioihin.

Koeviikon ja kaiken sen pänttäämisen jälkeen teki mieli lukee jotain niin hömppää, missä ei tarvisi aatella mitään mutta pysys silti juonessa mukana. Nappasin kirjastosta randomilla vaan jonkun kirjan, ja tuo osottautuki just hyväks hömppälukemiseks. Eli siis Tuija Lehtisen Miss Seinäruusu tai muu vastaava lukulistalle jos kaipaat vähän vastapainoo koulukirjoille.

Noh, kerta koulu nyt kuitenkin on aika olennainen osa mun elämää tällä hetkellä, täytyy kai jonkin suosikin liittyä siihenkin. Suomalaisen kirjakaupan kierrätysvihkot on halpa ja hyvä vaihtoehto niille perinteisille peruskoulusta tutuille vihkoille, jotka ainakin mun mielestä on vaan nii rumia. Noi taas on kivan näkösiä eikä liian kalliita ja lisäks noita saa helposti tuunattua oman näkösekseen.

Viimesimpänä mutta ei vähäisimpänä, vlogit. Joo, tiedän, tää on jo ainakin kolme vuotta vanha juttu mutta mä löysin nää oikeestaan vasta tänä syksynä. Siis oon kyllä aikasemminki tienny, että tämmösiä on mutta en vaan oo jostain syystä ollu kiinnostunu. En mä nytkään näitä mitenkään säännöllisesti kattele mutta aina sillon tällön pieninä palasina ihan jees.

Mitäs tykkäsitte mun syksyn lemppareista, jees vai nounou? Teenkö joskus uudestaankin?

Pssst! Huomenna alkaa syysloma, vihdoinkin! Mulla on tulossa niin kivoja päiviä etten malta melkein oottaa. Mutta niistä otetaan sitten kaikki ilo irti ja nautitaan pitkistä yöunista!

10 kommenttia:

  1. Jees jees on sun lempparit! ja teet uuelleeki joskus :)
    pss aiva ihana toi kello!
    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees jees kiva! Vois näitä aina sillon tällön toteutella :)
      Nii on!! Voisin pölliä sen aukilta itelleni haha :D

      Poista
  2. Samoja juttuja löytyy täältä syksyn lemppateista, osittain! :)
    Ja nää on just kivoja! <3
    Can't wait syysloma!!! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee :) kivaa jos tykkäsit!
      Haha no onneks ei oo enää kauaa lomaan <3

      Poista
  3. On kyllä suurin osa noista lemppareista jees! Eniten tykkään tosta kellosta (aivan ihana❤ ) ja vaahteranlehdistä, ku ne on niin kauniita :)
    Mutta yhdestä oon eri mieltä :D mä en tykkää noista puhelinlankaponnareista, koska mulla aina lösähtää ne sillee ku mun hiukset painaa niin paljo :D mutta ne on joskus ihan kivoja. Mulla on itellä yks sellanen tietty ponnari minkälaista käytän aina, ku se on vaan niin paras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kello on kyllä nii ihana <3 ja vaahterat <3
      Haha no voin kuvitella ku sulla on nii pitkät hiukset et ne painaa sen verran ettei toi ponnari pidä :D Mut mulla ku on nii lyhyet ja ohuet hiukset ni noi on ihan parhaita. Ne vieläpä sopivasti tuuheuttaa ponnaria ku muuten ois ihan hiirenhäntä xd

      Poista
  4. mulla on tosi moni sama ku sulla syksyn lemppareissa<33

    VastaaPoista
  5. Mistä oot ostanu ton hiusöljyn, ja onko se suihkutettava vai sellanen jota otetaan ensin käteen ja siitä laitetaan hiuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon ostanu ton sokokselta ja se on sellasta et otetaa eka käteen ja laitetaan siitä sit :)

      Poista