lauantai 11. lokakuuta 2014

taikametsä

Vaahteroista puheen ollen (ks. edellinen postaus)... Löydettiin Nooran kanssa aika täydellinen kuvauspaikka kun mentiin kuvaamaan eilen koulun jälkeen. Oikeestaan tää löyty ihan sattumalta, kun seisoin jalkakäytävällä ja ootin Nooraa. Katoin vaan suoraan eteeni ja näin kahen kerrostalon välissä tien toisella puolella tän paikan. Koko kerrostalojen välissä oleva parkkipaikka ja sen takana oleva metsä niiiin täynnä vaahteranlehtiä ja vieläpä noi ihanat portaat. Rakastuin.
Harmi vaan että tuollon sato vettä välillä aika kovastikkin ja oltiin molemmat ihan jäässä, mutta onneks saatiin pari kuvaa kuitenkin. Kuvien edestä mitä vaan, haha :D nimim. ton jälkeen oli takapuoli ihan märkänä ku oli istunu noilla märillä portailla ja nyt nenä vuotaa... Päätettiin että mennään tonne samaan paikkaa vielä uudestaan joskus aurinkoisena pakkaspäivänä jollon on vähän lunta maassa. Ah niin täydellinen mielikuva, varsinkin ku paikka oli livenä vielä sata kertaa hienompi kun kuvissa.

Näiden kuvien myötä mahtavaa syyslomaa kaikille jolla se on nyt, niinkun mulla! Mä lähen huomenna reissuun ja ajastan sille ajalle luultavasti yhen postauksen. Palaan reissukuvien ja kertomusten kanssa torstaina tai perjantaina mutta siihen asti RENTOUTUKAA! Niin mä ainakin aion.

6 kommenttia:

 1. todelline taikamettä toi kyllä onki! ihaneja kuvii<3

  VastaaPoista
 2. Oikeesti tosi ihanan näkönen paikka :) tuola kyllä kelpaa kuvailla :D ja muutenki ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä! :) nii kyllä kelpaa!
   Kiitos :)

   Poista
 3. Tosi ihanan näkönen toi metsä! Tuli oikeesti mieleen just sellane taikametsä, joita on joissain lasten satukirjoissa :P Vaahterakuvat on muutenki aina kauniita, ku ne vaahterat itessään jo tekee kuvasta mahtavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Haha mulle kans tuli ihan mielee jotku satukirjat tosta :D
   Niimpä :)

   Poista