keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Mitä enemmän on naurua sitä helpommin onni löytää luokse

Morjens kaikki Linkin lukijat! Tällä kertaa täälä ruudun takana on Laura, Pintapuolta- blogista ja tulin tekee tänne Linkin blogii postausta kun saatii tämmöne hyvä idea rustata jotai toistemme blogeihi.
Me asutaa iha liia kaukana toisista, mut nyt vihdoinki nähtii ja meillä oli iha huippua yhes kun aina ennenki.

 Linkki tuli meille sunnuntaina ja sinä iltana ei keretty oikeen tekee mitää järkevää ja yritettii mennä ajossa nukkuu kun lauantaina herätys oli ennen kuutta. Lähettii Hankasalmelle lastenleirin keittiölle yheks päiväksi ja meillä oli kyllä hirveen kiva mut älyttömän raskas päivä. Meiä päivästä ei puuttunu ainakaa naurua vaikka ahkerana kuorittiin ja palottiin mm. 25kg perunoita lohikeittoo varten, pursotettiin 150:neen jälkiruokakuppiin vaniljavaahtoo ja kieritettii pullia varmaan lähemmäs kaksataa. Jättisuurta tiskivuoroo ei suinkaa saa unohtaa :D Välillä karattii pihalle kiipeemään vaahteraan ja otettii kuvia. Oli vähä haastavaa kuvata kun me vaa räkätettii Aden ja Linkin kaa kun hullut. Illalla sit tultiin puolenyön aikoihi kotiin ja voi kun oma sänky houkutti silloi paljon kun kaikki oli ihan rättipoikkiväsyneitä kun oli nii pitkä päivä takana joka vedettii kuitenki hyvi reilun viiden tunnin yöunilla.
Tänää herättii 11h yöunien jälkeen ja olo oli kyllä vieläki vähä nuutunu mut suihkun jälkee oltiin taas iha valmiita touhuamaan.Vedettii aamupalaa tosiaa yhen aikaa päivällä mut ei se oo niin justiinsa. Tiistaipäivä piti sisällään kaupassa käyntiä ja käytiin vetää boss -ranskalaiset. Nyt illalla tultii rentoutuu mökille ja on ihan huippuu vetää vaan saunan ja paljun jälkee löllöhousut jalkaa ja jutella (+ nauraa...) myöhää yöhö asti.

Mehä ollaan Linkin kaa tunnettu vasta aboutirallaa neljä kuukautta, mut tuntuu että ois tunnettu vaikka kuinka kauan. On vaa nii ihanaa kun on ystäviä kenen seuras saa olla just semmone kun haluu eikä tarvi miettii mitää. On iha normaalia kesken kuvausten yrittää rapsuttaa toisen suusta pippurii irti sun muuta sakeeta. Linkki elää myöski niin samanlaista elämää kun mäkin, sille kaatuneet maitomukit ja legojen yli hyppiminen on iha normaalia kuten mullekki. Mulla on nyt jo  valmiiks ikävä Linkkiä ja kun nähtii ja halattii, tajus vasta mite ikävä oikeesti onkaa ollu♥

Nyt ois vielä muutamii lomapäivii jälellä (Linkki sun murre tarttu muhun..) ja aion ottaa kyllä niin ilon kaikesta hetkestä irti. Perjantaina mun luo saapuu kaks rakasta tyttöö ja perjantai sekä lauantai menee leirielämässä ja touhuten kaikkee kivaa. Nyt me lähetää laittaa siskonpetejä saunamökkiin ja aamulla sitten Linkki suuntaa kohti Kuopioo.

HALAUKSIN LAURA

pss kuvat (c) Linkki, Laura, Ama, Ade ja Roosa

6 kommenttia:

 1. Eivitsi! Vähä teillä on ollu mukavaa! Aivan ihania kuvia ja kauniita tyttösiä siellä! Mulla on niiin ikävä teitä♥♥ Onneksi linkin kanssa nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähänkö on ollu hauskaa! Mäkin tykkään ku noi kuvat on nii sellasia tilannekuvia<3
   Mulla kans ihan sika ikävä sua <3 Huomenna nähään!!

   Poista
 2. Vähä teillä on ollu hauskaa! :D ihania kuvia ja tyttöjä niissä ❤ ja kiva ku teki teitte tän, et kirjotitte toistenne blogeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Onhan noi tyttöset aika rakkaita <3
   Haha joo kiitos vaan ideasta ku siitä teiän jutusta mä tän keksinki :D

   Poista
 3. Haha, kommentoinpa nyt kummanki blogiin! ;) Mut aivan huippu tää idea!! Ja aivan rakkaita tytsyjä kuvissa! <3 Huomen nähääään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kiva ku kommentoit! Jep meistä kans oli hyvä idea tää :)
   Nii nähään <3<3

   Poista