perjantai 17. lokakuuta 2014

lapissa, eiku...

...mökillä! Niinku Laura edellisessä postauksessa sanoki, oltiin meijän mummolan mökillä tiistaista keskiviikkoon. Haluttiin vähän nauttia rennosta mökkielämästäki joten lähettiin sitten meidän viimeseks yhteiseks yöksi mökille. Kuvista joku varmaan jo huomaski että mun ja Lauran lisäks meijän kans oli mun pikkusisko Amanda ja Lauran sisko Roosa ja meillä oli kyllä nii siistiä yhessä. Illalla saunamökissä nauru raikas ja väsyneenä naurettiinki niin turhille jutuille. Aamulla herättiin muutaman tunnin yöunien jälkeen kuvaamaan, että kerettiin vielä ennen ku tyttöjen piti lähtee. Keli oli jäätävä ja lämpötila pakkasen puolella joten lämmin tee veti meijät sisälle aika vikkelään. Nautin meijän yhteisestä ajasta noiden tyttöjen kanssa ihan täysillä ja mulla on jo nyt ikävä ♥ Toivottavasti nähään pian taas!
Nyt kun tätä postausta kirjotan, oon jo kotona ja lähen pian viettämään loppulomaa ihanien Nooran ja Maijun kanssa. Tää on ensimmäinen loma pitkään aikaan kun oon koko ajan menossa jossain, eikä tää oo yhtään hassumpaa! Kun oon koko syksyn viihtyny hyvin lojunu kotona, on nyt kiva nähä kaikkia kavereita jotka asuu muualla. Oon muutenkin nii huono pitämään yhteyttä kehenkään, että toisen näkeminen tarpeeksi usein on sitäkin tärkeempää.  Toivottavasti teillä muillakin lomalaisilla on ollu kiva loma!

kuvat c) Mä, Laura ja Roosa
-postaus ajastettu-

6 kommenttia:

 1. voi Lappi. No ei vaa, kyllä toi talja + jäkälät + lumihiutale + kylmyys oli vähä kun Lappii x) ikävä teitäki. Meillä oli superii, niin superii. Nautiha ajasta Nooran ja Maijun kaa♥ ois jospa voisin olla mukana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep, mulle ainaki tuli iha lappi mieleen varsinki niistä maisemista xd
   Nii oli iha parasta <3
   Joo nautinn!! <3

   Poista
 2. Voi teitä ja teidän "lappi mielikuvituksia";). Ihania tytsyjä siellä❤ meidän vklp tulee kyllä mahtava! :P❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha xd tosiaan voi meitä :D
   Jep nii tulee <3

   Poista