sunnuntai 5. lokakuuta 2014

sunnuntaiterveisiä

Mua oikeesti harmittaa ku viime aikoina ei oo tullu kuvattua ihan sitä perusarkea niin paljoo mitä aikasemmin. En muka ikinä ehdi, jaksa tai sit aattelen ettei mun elämässä oo mitää kuvaamisen arvosta. Jokaisen postauksen jälkeen päätän, että seuraava postaus ei oo pelkkiä asukuvia. Silti se aina menee siihen että käydään vaan ottamassa jotkut kuvat jostain asusta ja lätkäsen ne postaukseen (okei, ei se todellisuus ihan noin helppoo ole mutta kuitenkin). Mitä mieltä ootte, oisko kivaa nähä enemmän sitä perusarkee tai muita kuvia, vai meneekö nää satunnaiset asukuvat (/pärstäkuvat) vielä läpi? Mua ehkä alkaa jo vähän tympimään, tuntuu niinku oisin vaan jumahtanut toteuttaa sitä samaa kaavaa joka postauksessa. Jokin uusi juttu vois piristää täälläkin.
Mutta joka tapauksessa tää viikonloppu meni taas niin nopeesti ohi, että en kerenny kunnolla edes vielä virittäytyä viikonlopun fiiliksiin. Eilinen oli siitä poikkeava päivä että mulla oli neljä tuntia kestäneet sinfoniaorkesteriharkat aamusta, jonka takia olin koko loppupäivän ihan vetämätön. Tai siis sillä tavalla tiiättekö, ettei jaksa lähtee minnekkää kotoo eikä jaksa välittää miltä näyttää jossain pieruverkkareissa? Sain mä kuitenki jotain aikaseksiki ja vaihoin taas jälleen kerran huoneen järjestystä (kyllä, vaikka siitä edellisestä kerrasta oliki vasta muutama viikko aikaa) ja siivoilin muutenki. Illan vietinki sängyssä löhöten ja blogeja lueskellen, niin parasta ajanvietettä. 
Mutta siis sellanen viikonloppu mulla ja nyt yritetään paahtaa täysillä vielä viimenen viikko ennen lomaa! En malta melkein odottaa enää, nimittäin pitkästä aikaa mulla on tosi kivoja suunnitelmia lomalle. Niistä enemmän myöhemmin, mukavaa viikkoa kaikille!

Muut kuvat c) Aukki paitsi vika kuva.

6 kommenttia:

 1. Asukuvat käy tietenki mut arki ois kanski jees! :) ihana sä <3
  psssss me nähäää pian jeeeeiii! voisin hehkuttaa tähä jäätävästi mut ehkä lopetan ajois..x)
  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Pitää varmaa alkaa panostaa enemmä niihi muihinki kuvii et ois itekki tyytyväinen :D
   Psss nii nähääää uujeee <3

   Poista
 2. Tosi ihana asu ja kiva kuvauspaikka, ku on vähän erilainen! :) ja asukivat kyllä käy todellakin mutta ois muitaki ihan jees nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) no niimpä, täytyy vähän ryhdistäytyä silläki saralla!

   Poista
 3. Hei sulla on oikeesti tosi kivoja vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss vaikka oonki ite ihan kyllästynyt niihin :D Ja aika monesti mun asuista ainaki osa on siskon(/siskojen) kaapista hupss xd

   Poista