sunnuntai 26. lokakuuta 2014

college ja pari söpöö ponnarii

Moikka! Tällä kertaa hieman terveemmissä ja sitä myötä paremmissa fiiliksissä kuin viime kerralla! Oon viettäny mun rentoo sunnuntaiaamua läksyjä tehden (kiitos sen perjantaisen toipumispäivän niitä riittää) ja kävästiin äsken myös nopeesti nappaamassa nuo kuvat tossa pihalla. Eilinen meni melkein kokonaan Matkuksessa kun sinne piiiitkästä aikaa eksyin, mutta reissulta tarttu mukaan ainoostaan toi kuvissa näkyvä college ja noi aikas söpöt ponnarit. Alan pikkuhiljaa epäillä, etten osaa enää shoppailla kun nytkään silmiin ei osunu lähes mitään kivaa oikeen missään kaupassa, tai jos joku näyttikin kivalta ni jostain syystä kuitenkin epäröin. No, säästyypähän ainakin rahat. Mulla ois kyllä mielessä vaikka mitä mitä haluisin ostaa, mutta ongelmana on ehkä se että mun koko vaatekaappi kaipais päivitystä enkä sitä voi kuitenkaan kerralla tehdä. Jotenki en vaan sit osaa alottaakaan mistään..
Tänne on luvattu koko ens viikoks ihan tollasta tylsää harmaata vesisade-keliä ja kaiken lisäks mulla on monena päivänä tosi kiireinen aikataulu, joten jostain syystä houkuttelis sellanen pidennetty viikon mittainen viikonloppu  tähän väliin. Sekään ei yhtään helpota tilannetta että tiiän sen kiireen jatkuvan ainaki tän koko loppujakson ajan ihan koeviikolle asti, mutta yritän pitää mielen positiivisena kuitenki! Sitten pitäs helpottaa ainaki vähäks aikaa.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

psst. Mitäs ootte mieltä mun uudesta bannerista jonka väsäilin perjantaina tylsyyksissäni?

13 kommenttia:

  1. Aiva ihana tuo paita ja tosi söpöjä ponnareita! :) eikä, en voi sanoa mielipidettä tosta uudesta bannerista ku tää kännykkä ei näytä sitä oikeellalailla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku hei, nyt näin kunnolla! Erilainen ja oikeesti tosi siisti :)

      Poista
    2. Kiitti! Mä kans tykkään :)
      Joo mullakaa kännykkä ei ikinä näytä bannereita! Ärsyttävää :/

      Poista
  2. En mäkään osaa shoppailla ja sul on niiin kiva blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jee kohtalontovereita! Vai pitäskö sanoo voi ei :D
      Kiiiitos tuhannesti piristi päivää nuo kehut ♥

      Poista
  3. Kaunis college ja söpöjä ponnareita todellakin:) Mullakaan ei näy banneri kännykässä, mut tässä sivun alareunassa ainakin mulla on sellainen "näytä internetversio" ja kun siitä painaa, niin näkee sivun niinkuin tietokoneellakin. Tosi kiva tuo uus banneri!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jej niin mustakin! :)
      Hei totta, internetversiossa se varmaan näkyykin! En vaan ite koskaan jaksa ladata sitä internetversioo erikseen, laiska mä :D Oon yrittäny täältä bloggerin asetuksistaki säätää silleen et banneri näkyis myös mobiiliversiossa, mutta ei se vaan näy vaikka mielestäni oon sen laittanu sillä tavalla. No, ihanpa sama tuo kai sitten xd
      Kiitoksia :)

      Poista
  4. Ihana postaus taas! Sairaan kiva paita toi& upee banneri!

    VastaaPoista
  5. Ihana banneri ja ihana sinä! Tuli itekki ostettuu tuollane paita tos lauantaina :p Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä kiitos!! Ihana sä ku sait mut hyvälle tuulelle :)
      Haha ollaa sit samikset xd

      Poista
  6. Nyt saan vihdoinki aikaseks kommentoida, et ihana paita ja Sä!<3 ja bannerille peukku, Se on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä saan vihdoin aikaseks vastata haha :D eli kiitos paljon ihanainen ♥

      Poista