torstai 23. lokakuuta 2014

uni paras lääke on

Jokainen varmaan tietää millanen on se eka arkiviikko loman jälkeen. Jep, aika ihana. Aamuherätykset tuntuu taas kahta kamalammilta kun on tottunut lojumaan sängyssä puoleen päivään eikä tää syksyn pimeys yhtään helpota tilannetta. Täällä Kuopiossa ainakin on ollu tällä viikolla kaiken lisäks pakkaskelit, joten aamulla pysäkillä seisoessa on totisesti saanu pitää itteesä lämpimänä. Kaiken tän lisäks muhun iski flunssa ja jouduin lähtee tänään kesken päivän pois koulusta huonon olon takia. Tälläkin hetkellä kirjotan tätä Finrexin-muki kädessä ja kuumettakin oli ainakin äsken. Huomisen aattelin lepäillä kotona ja onneks sitten onki jo viikonloppu.
Aamulla meillä oli liikkatunnilla 50m ja 1500m juoksutestit ja en tiiä miks ihmeessä juoksin ne vaikka olin ihan kipee. Tonniviissatasen jälkeen meinasin pyörtyä ja luulen että sen takia mun olo vaan huononi koko ajan. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja sen saan totisesti nyt tuntea.

Näin kuumeisena teksti ei meinaa oikeen kulkee joten taidan nyt lähtee taas lepäämään peiton alle. Halusin vaan pientä päivitystä tulla tännekin kertomaan, mutta säästän teidät pidemmiltä löpinöiltä. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella ollaan vähän terveempiä kuin täällä!

8 kommenttia:

 1. Noi aamuherätykset ei kyllä oo munkaa lemppareita... Ja kylmyys, mä vihaan talvea kylmän takia ja ku mulla on vielä ihan sika helposti kylmä ja se ei kyllä auta ainakaa tilannetta :D
  Mullaki vähä meinaa olla yskää, mut se ei onneks oo paha. Paranemisia sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan.. Kuuden aikaan aamusta tekis vaan mieli laittaa kello pois ja jatkaa unia.. :D Ja joo kylmyyski on vähän ärsyttävää kyllä mut siit selvii jos laittaa tarpeeks päälle!
   Kiitoksia, eiköhän tää tästä. :)

   Poista
 2. Ne aamuherätykset on mun lempoareita! ;) Nojoo.. Oikeesti kaukana siitä: D
  Paranemisii sulle! <3

  VastaaPoista
 3. Voi sinuu❤ paranemisii sulle murunen!

  VastaaPoista
 4. Jooh täällä kans yks joka ei kovinkaan tykkää nuista aamuherätyksistä! Niin mielellään aina jäisi sinne lämpimän peiton alle nukkumaan! Lopulta se on pakko kuitenkin nousta! Paranemisia sulle❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskimpa meistä kukaan rakastaa sitä herätyskellon ääntä kovin paljoa :D
   Kiitos, onneks oon nyt jo paljon paremmassa kunnossa ku eilen :) ♥

   Poista