torstai 21. elokuuta 2014

iloitse pienestä niin voit iloita useammin

Tällä viikolla ei oo tullu otettua mitään asukuvia osittain ajanpuutteen ja osittain sateisten kelien takia joten aattelin pitkästä aikaa tulla jakamaan jotain kameraan kertyneitä kuvia tältä viikolta! Nää on aina sellasia mitä kuitenki kertyy mutta yleensä jää julkasematta syystä tai toisesta. Mutta täältä pesee:

... Koulun jälkeen kotiin päästyä mun fiilis on lähes poikkeuksetta kuvan mukainen. väsyttääväsyttääväsyttää, kohtalontovereita? Illalla kaheksan aikaan jo tekis mieli mennä nukkumaan, mutta sillon ei kerkeis tekemään mitää muuta ku läksyt, syömään iltapalan ja rojahtaa sänkyyn.

Oman puun omenoita, nammm! Aina mennen tullen palatessa tulee napattua tosta omena ja rouskutettua se vaan koska ne on niiiin hyviä. Ainaki vitamiininsaanti on turvattu näin omppu-aikaan :D Ja koulukavereille on varmasti tullu jo selväks mikä on mun vakkarivälipala pitkinä päivinä, haha

Mun suurin rakkaus näin syksyllä (jep, nyt on syksy!) ja talvella on ehottomasti villasukat. Tällä viikolla sain ekaa kertaa vetää kotona villasukat jalkaan ja tepsutella niillä ympäriinsä, oijoi <3

Jostain syystä ennen tätä vuotta oon vähän kyseenalaistanu lukiolaisten kertomuksia siitä että lukio on oikeesti rankkaa. Nyt, lukiolaisena voin allekirjoittaa ja todistaa joka sanan siitä. Ja kakkoset ja abit älkää vaan kertoko kuin rankkaa jatkossa on, en ehkä halua kuulla. Tiedän, tää on säälittävää valitusta jota kaikki toistelee mutta kun väsyttää eikä jaksaaaaaaaaa. Miks noi läksyt ei lopu ikinä?

Ikean kuvastossa oli niiiin houkuttelevan näkönen tyynykasa että mä tulin ihan kateelliseks. Haluu kans!

Kotona tulee aina hiihdeltyä millo minkäkinlaisissa rytkyissä, tärkeintä on mukavuus. Collarit jalkaan, huppari päälle, hiukset sotkunutturalle ja villasukat jalkaan. Niistä on mun täydellinen koti-ilta tehty.

Kaiken tän kiireen ja tekemisen keskellä oon kuitenki yrittäny muistaa olla onnellinen - saunaillasta, hyvästä ruuasta, kavereista koulussa, sateen ropinasta, rentouttavasta musiikista, virkistävästä lenkistä, joka päivästä. Ei sen aina tarvi olla kovin suuri asia mikä saa hymyilemään, voi nauttia myös niistä pienistä asioista!

Ja mikä tärkeintä, onneks kotoa lähtiessä ja sinne palatessa vastassa on aina tämmönen yks rakas ilopilleri joka juoksee kädet ojossa halaamaan ja antamaan pusun<3 Onnea on vähän päälle yksivuotias pikkuveli!

20 kommenttia:

 1. oi ihana postaus! sai hymyileen vähä surkeena hetkenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa :') Mä taas puolestani hymyilin tälle kommentille, ihana sinä kuka ikinä oletkin <3

   Poista
 2. Miten kiva postaus! =) Ootan jo innolla huomista! ;)

  VastaaPoista
 3. Heiiii ihana postaus!! <3 ja itekki oon yrittäny muistaa ton posiviisuus/onnellisuus jutun! Ei niitten tartte olla aina isoja asioita! :)
  Ps. Sori tää romaani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ne pienet jutut just tekee sen että jaksaa joka päivän :)

   Poista
 4. ihana postaus sanon mäki :)
  väsyneenä mennään tääläki, ajatukset surraa paikallaan ja välillä tuntuu että mite sitä voi ihmine ees olla näi väsyny.
  toivottavasti tää kaikki on kuitenki vaivan arvosta :)
  ihana toi onnellisuuspurkki ja vielä ihanempi on viimesen kuvien pikkujäbä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa harvinaisen tutulle.. Joo toivottavasti! Kyllä se ahertaminen vielä palkitaan joskus :)
   Toi onnellisuuspurkki on kyllä ideana nii kiva ja niitä lappusia on kiva sit lukee myöhemmin <3 eikö ookkin aivan ihana <3

   Poista
 5. Joo kyllä mä oon monta kertaa jo tänä syksynä aatellu, että onneks en menny lukioon ku oon kattonu sitä touhua ku jumppu tekee läksyjä illat pitkät ja nyt vaan vahvistuu se :D kyllä se arki vaan syksyllä ja talvella tuntuu jotenki niin raskaalta ja väsyttää koko ajan hirveesti vaikka nukkuiski!
  Oi ihana tuo sun pikkuveli :3
  Ja muuten, tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä se on tää lukiolife, läksyjäläksyjäläksyjä ja jos ei oo läksyjä enempää ni sit pitää tehä jotai muita koulujuttuja.. Mutta elämä on :D
   Se on iha hassu höppänä <3
   Kiitokset!

   Poista
 6. Aivan ihana postaus tää! Ja tuttujuttu et koulun jälkee vaa nii väsyttää :d

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus ja kauniita kuvia! Ja kiva tuo onnellisuuspurkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitti! Se on kyllä kiva mustakin :)

   Poista
 8. Aivan mahtava blogi! Oon seuraillu tätä jo jonkun verra ja aina jaksaa ilahduttaa sun postaukset. :) Ja samaistun kanssa tuoho läskyje loputtomuutee lukiossa!! Mutta sitte toisaalta kumminki ei kolme vuotta nii hirvee aika oo vaikka kaikki päivät meniski läksyissä. Musta tuntuu että se menee iha älyttömän nopeesti, mikä ny on tavallaa vähä haikeeta mut tavallaa iha kivaaki.. mut hei tähä loppuu sellane pikku kysymys: Onko sulle jo selvää, että mitä meinaat tehä lukion jälkee tai jos et tiiä mihi haet lukion jälkee ni mitkä alat sua ehkä kiinnostais ? :) (oot muute eka kenen blogiin kommentoin jotai, mut tuli joku pakottava tarve tulla avautuu ku sulla on nii ihana blogi!<3 ja ps. oikeesti haluisin tutustuu suhu ku vaikutat nii huipputyypiltä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin nii sanattomaks, oot ihana<3
   Joo niimpä, kyllä tää aika varmasti hurahtaa iha samalla lailla niiku yläastekki vaa hurahti ohi! Vaikka joskus tuntuuki että eiii, tää ei lopu ikinä mut kyllä se siitä. Joskus parin vuoden päästä varmaan nauran itelleni et miten mä oon voinu sillon aluks tuskailla kaiken kanssa haha :D
   Mulle ei todellakaa oo selvää mihin aion hakee tai ees kunnolla mikä mua kiinnostaa mutta ehkä tällä hetkellä sellaset jota voisin kuvitella ammateiksini ni psykologi ja äikän opettaja. Nää tietty kerkee vielä muuttua sata kertaa mutta siinä tänhetkiset vaihtoehot :)
   Oii ihana sä, tollanen palaute antaa nii paljo voimii jatkaa tätä eteenpäi<3 Sä kans vaikutat iha huipulta, pistäppä mulle jossain jotai viestiä jos haluut!

   Poista
 9. Linkki, minulle joku isosiskoistani sanoi, kun tuskastelin läksyvuoren alla, soittoläksyjen keskellä ja muiden harrastusten parissa: " Lukio on kaikista työläin koulu". Nyt myöhemmin allekirjoitan siinä mielessä, että niin moneen aineeseen vaaditaan paneutumaan eikä aika riittänyt panostamaan kuin olisi halunnut. Olen huomannut, että opiskelu työn ohessa on vain ajoittain yhtä työlästä ja raskasta.
  Väsymys on yhtä varmaa kuin läksypino pöydällä. Suosittelen päivittäisiä pikkupäikkäreitä ja läksyjen keskellä sekä kokeisiin lukiessa "välitunteja/happihyppelyitä" riittävän usein. Tsemppiä, tsemppiä, tsemppiä ja oppimisen iloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, just se kun haluais panostaa kaikkeen, mutta aika eikä jaksaminen millään riitä. Tämmönen perfektionisti ku oon, helposti sit masentaa ku ei jaksakkaan. Mutta eiköhän tähänki jossain vaiheessa totu ja niinku on sanottu, kaikessa on myös ne hyvät puolensa! Nii myös lukiossa. Saa ite päättää ja ottaa vastuuta paljon enemmän mitä aikasemmin ja muut opiskelijat on kaikki samassa jamassa. Vertaistukea, vertaistukea :D
   Just siihen oon nyt yrittänyt opetella että läksyjen teon keskellä välillä vaikka venyttelen tai käyn lenkillä, samalla pää tuulettuu ja ajatukset selkenee. Päikkäreitä oon huono nukkumaan mutta yritän opetella menemään illalla aikasemmin nukkumaan ni jaksaa herätä virkeenä.
   Kiitos kovasti! :)

   Poista
 10. Tsemppiä lukioon! Ja voi rakkaus toi sun pikkuveli<3

  VastaaPoista