sunnuntai 24. elokuuta 2014

masentava ja synkkä vai ihan kiva syksy?

Tää postaus on oikeestaan jatkoo viime postauksen muutamalle kohalle, nimittäin aattelin tulla kertomaan teille mistä asioista mä tykkään tässä kaikkien vihaamassa sateisessa ja ankeassa syksyssä! Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät ja huonot puolensa, ja mun mielestä on vaan kivaa että aina ei oo kesä tai talvi, vaan saadaan nauttia tosi monenlaisista keleistä vuoden aikana. Kyllä me suomalaiset saadaan olla onnellisia<3
Mutta nyt niihin syksyjuttuihin!

Monipuoliset pukeutumismahollisuudet. Vaikka tää esimerkkiasu onkin aika tylsä, niin yleensä ottaen mun mielestä syksyllä ja keväällä saa aikaan kaikista kivoimpia asuja. Paitoja voi yhistellä lukemattomilla tavoilla, kenkiä on kaikista isoin määrä käytettävissä (ainaki mulla heh), farkut käy kaiken kanssa. Lisäks asusteilla saa muokattua asua vielä lisää. Tykkään!

Pukeutumisesta puheenollen, neuleet<3 Oi neuleet! Mukavuusvaate yli kaiken, näyttää hyvälle ja on lämmin. Sopii kouluun, kaverille, kotoiluun, vaikka töihin. Neuleita ei voi liikaa ylistää<3

Rauhalliset aamupalat. Näistä voi tietty nauttia vuoden ympäri, mutta jostain syystä varsinki syksyllä mä tykkään istua aamupalapöydässä piiiitkään ja nauttia aamukahvini ihan rauhassa. Tästä syystä mä jopa herään aamulla aina vähän aikasemmin että kerkeen varmasti syödä kunnolla aamupalaa ja herätä siinä samalla.

Kesän muistelu. Kesä on vielä tuoreena muistissa ja kivoja lomapäiviä on mukava muistella. Voi tuijotella kuvia ja uppoutua muistelemaan lämpöä, kysyä ystäviltä kuulumisia ja fiilistellä muuten vaan.

Riittääkö yksi sana? Villasukat<3 ja nyt joku tietenki luulee mua jo ihan tärähtäneeksi ku hehkutan villasukkien ihanuutta postaus toisensa perään. Mutta kun ne on niiiiiiiiin lämpimät ja ihanat jajajaja

Sateen raikas luonto. Parempaa tuoksua ei olekkaan. Eikä missään muualla ole yhtä helppo hengittää ja selvittää päätä ku metässä sateen ropistessa.

No joko on tullu selväksi että mä tykkään kaikesta lämpimästä? Myös kaulahuiveista.

Jotta kukaan ei pääse luulemaan mua normaaliks, tunnustan tähän samaan syssyyn vielä rakastavani vesilätäköissä hyppimistä. Kyllä, just sitä. Ja ei, en ole kolme- enkä edes viisivuotias. Paitsi ehkä henkisesti heh.

Värikäs luonto. Ehkä parasta viihdettä bussissa istuskellessa on tuijottaa ulos ikkunasta ja ihailla puiden lehtiä. Eipähän tarvi ainakaa ajatella mitään.

Nautin myös pimenevistä illoista, kynttilänvalosta, ystävien seurasta, joulun odotuksesta, sateen ropinasta kattoon, laskevasta ilta-auringosta, yksinolosta, musiikista, siitä mahtavasta tunteesta raikkaan lenkin jälkeen.
 Onhan siinä jo aika monta syytä pitää syksystä.

Osaatteko te muut nauttia myös tästä Suomen pimeimmästä vuodenajasta vai onko koko syksy yhtä masennusta ja ärsytystä? Oonko ainut joka löytää tästäkin kivoja asioita?

14 kommenttia:

 1. Et suinkaan oo ainut, mäki jaksan hehkuttaa syksyn ihanuutta. ;)
  ihan parasta noi kaikki mitä luettelit. Syksy ja iso sydän perään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, syksy vaan on niin jees<3 Ainaki sillon ku ei tarvi kävellä vesisateessa viulun kanssa kahta kilometriä :)
   Mutta nautitaan tästä<3

   Poista
 2. juu et oo ainut... just noi jutut on parasta mitä tos oli<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, siellä on muitaki ketkä tykkää syksystä! Jep<3

   Poista
 3. Täällä kans yks syksyn rakastaja :)) Kaikki nuo on nii ihania että <3
  Varsinki villasukat ja raikas luonto sateen jälkeen. Onko parempaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee! Oi villasukat, miks joka paikkaan ei vaan vois hipsiä villasukissa? :) ja syksyinen luonto, jotain nii kaunista ja raikasta <3 ei oo parempaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoss! Se on kylläki otettu viime syksynä ku ei vielä oo iha noin värikästä xd

   Poista
 5. mun mielestä syksy on siitäkin kiva ku on vielä motivaatioo käydä vasta alkanutta koulua! :-) ainakin mulla! kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo itseasiassa tääki on aika totta! Tai ainaki nyt on paljon enemmän sitä motivaatioo mitä sit talvella.
   Kiitos :)

   Poista
 6. Täälä yks syksyn vihaaja :D
  siis toi kuusesta oleva ku aivan upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha nii mä luin sun blogista xd Mutta ei kaikesta aina voi tykätä vaikka voiki löytää myös niitä hyviä puolia.
   Nokiitoss!

   Poista
 7. ihana postaus ja just noita kivoja asioita syksyssä! hienoja kuvia myös :-)

  VastaaPoista