maanantai 18. elokuuta 2014

Haikeeta♥


Taas tuli hyvästeltyä yksi ystävä jota en välttämättä nää kunnolla vuoteen. Voin vaan toivoa että yhteyttä tulee pidettyä siitä huolimatta ja vuoden päästä iloitaan toistemme näkemisestä kahta suuremmin. Mutta ei ehkä kannata stressata siitä, koska tosiystävät pysyy kyllä matkassa vaikka välimatka oiskin sen reilut 400km.
Maiju siis oli meillä viikonlopun ja aika meni kyllä aivan kamalan nopeesti. Niinku aina, meillä oli mukavaa yhessä vaikka ei tehtykkää mitää sen kummempaa eikä liikuttu meiltä kilometriä kauemmaksi. Lauantaina ja sunnuntaina myös Noora oli messissä ja käytiin yhessä kuvaamassa. Ei kyllä jaksettu kauaa kuvata ku ei oikein ollu sellanen fiilis. Tultiin kotii kattomaa EM-kisoja ja laiskoteltiin, oltiin vaan. Mutta ei aina tarvikkaan tehä mitään kummempaa, joskus parasta ajanvietettä on se sängyllä röhnöttäminen ja jutustelu. Jonkun mielestä ehkä tylsää mutta mä ainaki välillä varsinki kouluviikon jälkeen kaipaan myös sellasta rennompaa meininkiä. Nyt jaksaa taas (toivottavasti) ahertaa yhen viikon koulussa! Tää viikko muuten on eka kokonainen kouluviikko ja harrastuksetki alkaa taas, saa nähä kuinka mä tuun selviimään tästä.. Syytä ois selvitä nimittäin samanlaisia viikkoja tulee olemaan seuraavan vuoden ajan. Noooh, kuten monta kertaa sanottu, reipas asenne vaan ja menoks!

Reipasta kouluviikkoo kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia!<3
  voin vaan kuvitella miten haikeeta on hyvästellä :(
  Mutta kuten sanoit niin tosiystävät pysyy rinnalla aina, vaikka ois väliä miljoona kilometriä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvista suurin kiitos mun ihanille frendeille <3
   Jep, se on aina haikeeta mutta nyt varsinki oli erityisen vaikeeta kun tietää ettei nää kunnolla nii pitkään aikaan.
   Nii pysyy<3 Kuten sinäkin! <3

   Poista
 2. Ihania tyttöjä! ❤
  Hyvästely on aina niin haikeeta, mutta onneks vuosi menee loppujen lopuksi tosi nopeeta! Mutta vuoden jälkeen on kyllä entistä mukavampi taas viettää yhessä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii onki <3
   Niimpä! Äkkiä tää vuosi tästä vierähtää ja sitten nautitaan entistä enemmän :)

   Poista
 3. Voi rakas mulla on sua niin hirvee ikävä jo nyt vaikka eilen nähtii!<3 mut kyllä mä kahenviikon välein käyn kotona ja samalla nään sua ja nooraa! <3 ja Sitte sielä leirillä! Mut oot mun rakas paras linkki aina vaikka ei kahteen vuoteen nähtäs! <3<3 :*** ja noi kuvat on täydellisiä!! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä vaan! Ei lisättävää tohon tekstiin
   Oot nii tärkee <3

   Poista