perjantai 15. elokuuta 2014

Kesän muisto ja karu todellisuus

Palataanko vielä hetkeksi muistelemaan kesää ja vapautta? Mulla ois nimittäin vielä yhet kesäiset mökkikuvat julkasematta ja parin viimesen lomapäivän touhuilut kertomatta! Nyt kiireisen arjen iskiessä päälle en ookkaan kerenny paljoo kuvailemaan joten tää on oikeen hyvä aika julkasta nää. Viikonloppuna sit varmaan tulee taas kuvattua enemmän ja on tuorettakin materiaalia teille jaettavaks.

Viikko sitte lauantaina oltiin siis Nooran ja porukoiden kans mökillä viettämässä iltaa ja sieltä nää kuvat. Meillä oli mukavaa ku kuvailtiin, juteltiin, saunottiin, uitiin, mitä nyt mökillä aina kuuluukin tehä. Kotiin tultiin myöhään illalla tai oikeestaan yöllä ja seuraavana aamuna herätyskello soi viideltä kirpparille. Noh, ei auttanu muu kun nousta ja lähtee kaupittelee vaatteita, tulipahan ainaki kerralla kunnollinen muutos kesärytmiin :D Sillon sunnuntai-iltana sit lähin kaislalle kun se lähtee nyt vuodeksi muualle enkä nää sitä enää kovinkaan usein. Harmittaa ihan hirveesti mutta onneks se tulee sieltä vielä takasinkin, sata kokoemusta rikkaampana <3 Maanantaina järkättiin Nooralle yllätyssynttäri -picnic ja vietettiin muutenki vikaa lomapäivää haikeissa tunnelmissa. Mahtava kesä oli ohi ja rankka uurastus edessä, itketti ja nauratti yhtä aikaa. Onneks muistot säilyy mielessä ikuisesti ja onneks, oi onneks oon ottanu kesän aikana tuhansia ja tuhansia kuvia jotka täydentää muistoista unohtuneet palaset! Ei voi muuta todeta kun että oi kesä!

Tiistaina tai oikeestaan vasta keskiviikkona lukioelämä sit iski täysillä naamaan. Kaikki on uutta, ihmiset ympärillä tuijottaa jatkuvasti, opettajat tottakai olettaa että muistetaan kaikki peruskoulussa opetetut asiat tuosta noin vaan, koulupäivät on piiiitkiä. Mutta kai tähän kaikkeen tottuu, kunhan ensin selviää tästä alkujärkytyksestä. Ja on siellä koulussa oikeesti ihan mukavaakin kun opiskelijat on motivoituneita (heh) ja saa uusia kavereita. Mutta on tää viikonloppu silti ihan paikallaan! Kellään muulla samanlainen fiilis?

8 kommenttia:

 1. Just toi että opettajat olettaa että muistat kaikki ysiltä tai koko peruskoulusta
  ihana kuulla etten oo yksin
  paljon samoja fiiliksii:D
  Pitää viel nautttii näist kesäpäivist vaik lomaa ei olekkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä! Yritäppä siinä sit muistella miten potenssilaskun säännöt meni..
   Et todellakaan oo nimittäi kaikki kaveritki sanoo tota samaa ku ollaa puhuttu just koulusta ja näi :D
   Tääl päi ei kyllä enää kovin kesäsiä nää päivät oo mut toivotaa et edes joksiki aikaa riitäs viel aurinkoo :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja jotenkin tosi ihana postaus! :)
  Meillä taas alotettiin matikka laskemalla plus ja miinuslaskuja alekkain ja jakokulman kohalla koko luokka oli sillee mitä miten niitä ees lasketaan xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksiii <3
   Meillä taas alotettii heti suoraan potensseista ja itseisarvosta ynnä muista mistä ei takuulla muista mitää.. että näin pitkässä matikassa :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia! :) Muuten millä oot tehny tuon bannerin? Ihan tosi kiva ja mun on pitäny kysyä sitä jo monta kertaa, mutta aina on unohtunu.. :D Ja sulla on muutenki tosi kiva blogi! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) oon tehny sen sellasella ohjelmalla ku ipiccy, löytyy iha netistä ku kirjottaa googleen! Ja ohjeetki löysin googlettamalla :)
   Oi kivaa että tykkäät!

   Poista
 4. Kiva postaus ja ihania kuvia! Täälläki tää arki lähteny käyntiin ja väsymystä riittää-.- syyslomaa ootellessa:-D tsemppiä sulle lukioon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljonn! Joo samma här, väsymys on varmaan ennemminkin sääntö kuin poikkeus.. :D Kiitos ja samoin sulle arkeen! :)

   Poista