torstai 12. kesäkuuta 2014

helpottunut, jännittynyt ja ihmeissään

Viikko on vierähtäny todella nopeasti! Töissä on tullu käytyä ja huomenna oiski jo vika työpäivä :o Tosin mulle sanottiin, että perästäpäin saattaa kuulua, jos tulee tarvetta kiireapulaiselle. Eli jatkossaki mulla saattaa olla töitä tuola paikassa viikonloppusin ja lomilla. Mutta ei haittaa yhtään! Mun työkaverit on ihan huippuja ja niiden takia oonki viihtyny tuola oikein hyvin :) Ilmeisesti nekin musta tykkää, kun monesti ovat kiitelleet ahkeruuttani ja asennettani työhön.
Mutta tänää töiden jälkeen en polkassutkaan kotiin kuten yleensä, vaan lähin käymään tulevalla koulullani varmistamassa että mun nimi varmasti on sielä listassa muiden joukossa. Ja olihan se! Eli tämä tyttö jatkaa ens vuonna opintojaan just sielä koulussa mihin halusinki. Samalla ku kävin siinä kattelemassa niitä listoja, selvis pari asiaa jotka hieman hankaloittaa mun ens viikkoa. Maanantaina täytys käydä tekemässä lukujärjestykset, mutta mun pitäs olla maanantaina myös hoitamassa lapsia. hmph. No, yritän jotenki saada järjestettyä :D Nyt alkaa myös se armoton koulukirjojen metsästys, tai jos nyt ei ihan vielä ni viimestään muutamien viikkojen päästä. Kaikki on nii outoo, ku on tottunu peruskoulun säännönmukasuuteen ja siihen että kaikki tyyliin tuodaan sulle kultatarjottimella nenän eteen xd Mutta kyl tää tästä, pikkuhiljaa :D vielä on kesä aikaa valmistautua.
Mites te muut, pääsittekö sinne mihin halusitte ja onko teilläki pää iha sekasin kaikesta? :D Vai oonko mä ainoo jolle kaikki on uutta ja ihmeellistä....

Postauksen kuvituksena ihan tän hetken vaatetus, käytiin äsken nopeesti nappaamas parit kuvat et näätte millasissa vaatteissa mä aina kotona hiippailen :D Mut mun mielestä näistä kuvista tuli oikeestaan aika kivoja, ihan sattumalta!

6 kommenttia:

 1. Pääsin onneks sinne kouluun joka mulla oli ykkösenä,sotelle siis :)
  Sullahan on kiva asu vaikka muka on jotain kotirenttuja! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, onneks olokoon :)
   No jaaaa, en mä tolla minnekkää kotipihaa ja lenkkipolkuja kauemmas ehkä lähtis mutta ihan siedettävän rajoissa ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Klassikkaan :) Kuopion Klassilliseen lukioon siis :D

   Poista
 3. Multa voit sit kysellä kirjoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Pari kirjaa saan mun tädiltä, mutta voisin kysellä jos sulla ois jotai mitä et tarvi ite enää ja mitä ite tarviin viel :D

   Poista