keskiviikko 12. helmikuuta 2014

so tired

Nää kuvat on taas kyllä sarjassaan ''tylsät turhat arkikuvat'' mutta ku ei muuta oo ni minkäs teet :D ei hirveemmin oo tällä viikolla ollu aikaa kuvailuun. Halusin kuitenki tulla muutaman sanan kirjottamaan joten näillä mennään. 
Oon ollu koko tän viikon kamalan kiireinen ja päivät on menny aika lailla aamu-kaheksasta ilta-kaheksaan liikenteessä. Väsymys on myös sen mukaista, eilen illalla kotiin tultuani en oikeesti jaksanu muutaku kaatua sänkyyn. Huh. Vielä ku pitäs nyt panostaa soittoharrastukseen ja kouluki vaatii osansa, ni ei voi kyllä muuta sanoo ku et ei ainakaa tekeminen lopu. Suoritan kevään aikana viulunsoitossa ts 3 ja se vaatii jo aika paljon harjottelua jos meinaa läpi päästä. Eli joka päivästä menee 45-60min soittoläksyihin. Eihä tuo ois ollenkaa paha mutta ku mulla menee aina maanantai ja tiistai lähes kokonaa koulussa ja konservatoriolla (koska soittotuntien lisäks soitan orkesterissa ja suoritan teoriaa) ja loppuviikosta yks päivä (yleensä perjantai) töissä, torstaina salilla ja keskiviikko on oikeestaa ainut vapaapäivä :D nyt on alkanu tuntuu vähä turhan raskaalta mutta aijon jaksaa tän kevään. Ens vuonna sit karsin teorian ja orkesterin pois ja työtki loppuu maaliskuun lopulla tai viimestään huhtikuussa. Jos sitä sit jaksas vähä paremmin.
mikshän mulle käy monesti näin et alan kirjottaa jotai iha normi postausta ja sit yhtäkkiä selitänki jo täyttähäkää ihan muusta aiheesta? ei mun nytkää todellakaa pitäny tulla puhuu harrastuksista ja jaksamisesta mutta kuitenki eksyin niille raiteille :D mutta ne nyt sattuu vaa hallitsee tällä hetkellä mun elämää sen verran paljon että ehkä ihan hyvä välillä avautuu pikkasen. nii ja pakko tähän loppuun vielä sanoo että itehhän mää oon tän osani valinnu, ei mua kukaa pakota esim soittoharrastukseen. En kuitenkaa raaski siitä luopuakkaan vaikka se vieki paljon voimia, sen verran paljon kuiteski tykkään soittaa. joku ehkä ymmärtää tunteen?

4 kommenttia:

 1. Vähän liianki hyvin tiiän ton tunteen..xD

  VastaaPoista
 2. Mä ainaki ymmärrän vähä liianki hyvin! Mullaki yks ainut vapaa päivä viikossa.joskus se on niin kuluttavaa ja raskasta, mut ei niistä liikunta- ja soittoharrastuksista raaski luopuakkaan..:-) mitä teoriaa muuten suoritat? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! Mut jossain vaiheessa se vaa täytyy luopuu jostaki jos ei oikeesti jaksa! Mulla se jokin on orkesteri sit ens syksynä..
   suoritan nyt mupe 4 eli musiikitietoo! Saan toivottavasti musikkikoulun päättötokarin keväällä :)

   Poista