sunnuntai 9. helmikuuta 2014

sopivasti onnellinen

Pieni hiljaisuus täälä blogin puolella, mutta onneks siihen on maailman paras syyVietin erittäin rentouttavan viikonlopun ihan huippujen ihmisten kanssa. On nii parasta ku on tämmösiä ystäviä, joiden kanssa jutut menee nii yksiin eikä tuu ollenkaa selasia kiusallisia hiljasia hetkiä, vaikka välissä ois 300km ja viime tapaamisesta yli vuosi aikaa. Kuulostaa täydelliseltä, ja nii se onki.
Viikonloppu meni aivan hujauksessa ja koko ajan tehtiin jotai kivaa! Juteltiin vuoden kuulumiset, avauduttii kaikista asioista, pukeuduttiin hienosti ja mentii hengaa matkukseen, käytiin syömässä, mässättiin karkkia, vietettiin kunnon girl's night ja tehtiin maailman parasta kaakaota ja suklaabanaaneita, hierottiin toisiamme ja hemmoteltiin muutenki. RrrrakastanTällä onnellisuuden määrällä pärjää ainaki ens viikkoon - ellei jopa pidempään. 

krhmmm anteeksi pieni kuvatulva taas...

4 kommenttia:

 1. Linkkiii! Ikävä sua<3 ei olla tehty pitkää aikaa mitää sillee kunnolla! Mut huippuja kuvia tykkään!<3 lähekkö joku päivä vaikka sinne pulkkamäkeen?;) -laiskaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaislaa ♥♥ ei ollakkaa ku viikot on aina nii täynnä kaikkee ja viikonloput vaa hujahtaa jonnekki! Todellaki lähetää sinne pulkkamäkee joku päivä! Ja salille :D mutt kiitoksiaa!!

   Poista
 2. haha kaikilla silmälasit (y) :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh nii onki :D hauska ku kaikki muut huomaa sen heti, tuola matkuksessaki kaikki vaa tuijotti meitä ja kerran meille on huudettukki et "rillipäät" xd ite sitä vaa ei sillee huomaa :D

   Poista