lauantai 15. helmikuuta 2014

muutosrumbaa

Eilinen ystävänpäivä meni mun osalta ihan ohi. Olitte kyllä ajatuksissa siltikin ystävät rakkaat  Olin iltapäivän/alkuillan töissä ja loppuilta meniki raivatessa huonetta kuntoon. Vaihettiin siskojen kanssa huoneita, joten kaikki tavarat oli järjestettävä paikoilleen. Muutin lähes puolet pienempään huoneeseen ku aikasemmin, joten aluks oli vähän ongelmia saada kaikki tavara mahtumaan (lähinnä ne tavarat, joita en halunnu kaikkien nähtäville.. :D kaappitilaa on tuossa nykysessä huoneessa nii paljon vähemmän). Sain kuitenki kaikki kamat mahtumaan, ja nyt täytyy enää opetella menemään oikeesta ovesta sisään. Väkisinki meinaa mennä sinne vanhaan huoneeseen, reitti on nii tuttu. Tykkään oikeestaa tosta mun pikkusesta sopesta enemmän ku aikasemmasta, on jotenki paljon kotosampaa ku ei oo liikaa tilaa. Aika todennäköstä on että asun tuossa huoneessa siihen asti kunnes muutan omaan kämppään. Aattelinki et kesällä otan urakaks repiä tapetit irti sieltä ja maalata ne seinät, en nimittäi tykkää yhtää niistä tapeteista (niinku en ylipäänsä mistään meijän talon tapetista, paitsi olkkarin :D) Muutenki tekis kauheesti mieli nyt ostella kaikkee sisustusjuttuja sinne, mutta eieieiei Linkki, nyt on säästökuuri menossa! ehkä mä kuitenki parit tyynynpäälliset ostan, ehkä. tai sit teen itte.. Uus verho ainaki pitäs tehä jossain vaiheessa, kuha löydän sopivan kankaan.

no tulipas taas löpinää yhestä huoneesta! jossain vaiheessa kevättä on kuitenki tulossa luultavasti vähän laajempaa postausta mun unelmien kämpästä, koska tehään nyt kuviksessa siihen liittyvää työtä. mutta siitä siis lisää myöhemmin, mitäs tykkäätte tosta huoneesta?

pahoittelut huonolaatusista kuvista, tuolla on nii pimeetä ku on vaa yks ikkuna josta pääsee valoo sisälle eikä kattolamppukaa oo kovin tehokas

2 kommenttia:

  1. Ihana huone sulla!<3 ja pöhh huonolaatusia, bloglovinissa ainaki hyyvälaatusia!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No on mulla ollu huonolaatusempiaki kuvia, mut ei nää ihan parasta laatuakaa oo xd

      Poista