sunnuntai 26. tammikuuta 2014

MUN TYYLILLÄ

Keksin tossa vaatekaappia siivoillessa et mullaha on tää postaus vielä kokonaa tekemättä, vaikka oon luvannu tän jo ajat sitte. No, nyt tulee sitte postauksen täydeltä sekalaista asiaa niistä vermeistä jotka mun päälle useimmiten eksyvät, tai niistä kampauksista joita mulla näkee päivittäin. Lopussa myös muutama inspiraatiokuva Pinterestistä.

CLOTHES AND ACCESSORIES


Mun tyyli on oikeesti tosi sekalainen. Joku päivä tykkään pukeutua kauluspaitaan ja korkokenkiin, joku toinen päivä taas collegeen ja tennareihin. Useimmiten jälkimmäisiin. Pukeutuminen vaihtelee myös kausittain. Syksyllä tekee mieli kauheesti pukeutua paksuihin neuleisiin, kun taas melkein heti joulun jälkeen mieleen hiipii yhä useammin ideoita pitsipaidoista, farkkutakeista, kauluspaidoista ynnä muista. Nyt ihan lähiaikoina oon iskeny silmäni huppareihin ja vaaleempiin farkkuihin. En oo oikeesti koskaan aikasemmin tykänny huppareista, mun mielestä ne on ollu jotenki hankalia. Myös vaaleet farkut on ollu aikas not, koska tunnen oloni turvallisemmaks tummassa alaosassa. Yleensä mulla onkin päällä mustat farkut ja joku kiva paita.

 Käytän harvoin mitään koruja, paitsi rippiristi on kyllä aina kaulassa. Oikeestaan ainoat asusteet joita käytän on tuo JetSetin keltanen kello, jonka ostin kesällä alennuksesta, ja rippilahjaks saamani Kalevalan Vanamo -sormus. En oo katunu hetkeekään tuon kellon ostamista, niin paljon siitä tykkään. Tuo keltanen väri on mukavan pirtee ja sillä saa piristettyä vähän tummempaaki asua. Erityisesti tykkään yhistää sen tuohon farkkupaitaan (joku on ehkä saattanu huomatakki...) :D Tykkään paljon myös tosta kännykkäpussukasta, ja lainaanki sitä aina välillä siskolta. Siinä on kätevä kulettaa kännykkää, jos ei tarvi ottaa isompaa laukkua mukaan.
Kengät nyt ei varsinaisesti kuulu asusteisiin, mutta keväällä, kesällä ja syksyllä mulla on useimmiten jalassa tennarit. Oon ostanu kaikki muut paitsi yhet mun tennareista kirppareilta, sieltä niitä löytää iha muutamalla eurolla.

HAIR

Oon tosi laiska hiustenlaittaja. Meen yleensä siitä mistä aita on matalin, eli jätän hiukset joko auki tai laitan ponnarille. Nyt viimeaikoina oon myös alkanu tykkäilee tollasesta epämääräsestä nutturatyylistä ja perus ranskalaisesta letistä. Toi ranskalainen letti on mun mielestä kaikista kivoimman näkönen iltasin, ku se on jo ehtiny päivän aikana ''kärsiä'' ja siitä on irronnu niitä hiuksia. Sillo se on ihanan rennon näkönen. Mulla on nyt ollu viimeset kolme kuukautta hiustenhoitokuuri päällä, eli en oo käyttäny hiuksiin _mitään_ kuumennuslaitteita tuona aikana, paitsi sillon enon häihin kiharsin ne. Aikasemmin kuivasin hiukset aina iltasin suihkun jälkeen ja ne meni tosi huonoon. Lokakuussa päätin, että nyt saa riittää. Aloin käyttämään hoitavaa shampoota ja hoitoainetta (aikasemminha en edes käyttäny mitään hoitoaineita...) ja jätin hiusten kuivaamisen. Aloin myös pikkuhiljaa kasvattaa hiusten pesuväliä, ettei enää tarvis käydä joka päivä suihkussa (peseminen kuivattaa nii paljon hiuksia). Nyt pesen hiukset joka toinen päivä, ja uskosin että tää kuuri on ainaki vähän parantanu hiusten kuntoo.

1 // 2
 3 // 4

Tykkään siis....

...rennoista collaripaidoista, mutta myös vähän asiallisemmasta tyylistä
...tennareista
...keltaisesta
...kirppareista
...käytännöllisyydestä
...luonnollisuudesta
...pitkistä hiuksista (joita mulla ei vielä oo, yhyyyyy)
...villasukista
...yksinkertaisuudesta

PS: Mistä te tykkäätte? Kertokaaha ja kommentoikaa!

12 kommenttia:

 1. Heii mäki oon ruennu tykkään vaaleista farkuista! xD Ja kesäks just kaikkee pitsipaitoja yms.!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :D niimpä mä nii ootan et pääsee shoppailee kaikkee kesäjuttui, oioi! paitsi se raha...

   Poista
 2. Heii mäki oon ruennu tykkään vaaleista farkuista! xD Ja kesäks just kaikkee pitsipaitoja yms.!! :D

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin tosi paljon tällasesta postauksesta :-) kivoja vaatteita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöne vähä erilaisempi postaus tällä kertaa :) kiva että tykkäsit! Kiitos :)

   Poista
 4. tää oli tosi kiva postaus!:)

  VastaaPoista
 5. ihana postaus! huippu lukia ja noi kuvat/vaatteet aaws:)♥

  VastaaPoista
 6. Haha täällä ilmoittautuu yks viellä laiskempi hiustenlaittaja...:-D en vaivaudu ees letin tekoon..
  Mut hei tää oli tosi kiva postaus!:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kelpaisha se jos ois yhtä täydelliset hiukset ku sulla! :D kiitän!

   Poista
 7. Haha täällä ilmoittautuu yks viellä laiskempi hiustenlaittaja...:-D en vaivaudu ees letin tekoon..
  Mut hei tää oli tosi kiva postaus!:>

  VastaaPoista