torstai 23. tammikuuta 2014

tallaamista

 Tästä(kin) viikosta melkein selvitty, tosin pienten vastoinkäymisten kera. Eilen tuli huomattua kuin älykääpiöö porukkaa yläasteikäset oikeesti välillä on. Löysin nimittäin mun kengästä hiiren. Joku oli käyny sen sinne laittamassa sillä aikaa ku olin kässäntunnilla. Hyi että. Säikähin tottakai ihan hulluna ja kiljuin vaa siinä käytävällä (joka on muute erittäin harvinaista mulle). Yök. Noh, tänää taas sit liikkatunnilla multa lohkes pottuvarpaan kynsi kahesta kohtaa aika pahasti ku pelattii sählyä. Aina mulle sattuu ja tapahtuu liikkatunneilla kaikenlaista :D  (nimim. kerran kaaduin kolme kertaa saman tunnin aikana iha kunnolla selälleen, vaikka oli sisäliikkaa...). Onneks suuremmilta vahingoilta ollaan kuiteski säästytty.
Tajusin muute tänää, että enää kuukausi koulua ja sit ois hiihtoloma! Joka viikolle on tottakai kokeita tiedossa ja kaks konserttiaki pitäs selvittää siinä sivussa. Plus ne konserttikäynnit teoriassa.. eli yhteensä neljä konserttia. huhhei, no on näistä kiireisistä viikoista ennenki selvitty ni miks nyt sit ei selviäis? Sitä vaa aina kauhistelee etukätee et mite mä tostaki selviin ja sit lopulta meneeki iha hyvin. Niinku tänpäiväne matikankoe :D Lomalle mulla ei oo vielä oikee mitää suunnitelmia mut vielähä tässä ehtii funtsailla kaikenlaista.
mutta nyt lomahaaveet sikseen ja läksypinon ja ruotsin epäsäännöllisten verbien kimppuun! Ei muutaku viikonjatkoja!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!!! <3 jja sepäse , etukätee stressaa kaikista ja silti ne menee hyvin! xD

  VastaaPoista
 2. Osta sisäpelikengät ni varpaankynnet ei lohkeile etkä kaadu nii helposti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sisäpelikengät mut niitä ei saa käyttää liikkatunnilla koska kaikilla ei oo... :D ois kyll hyödyllistä jos niitä sais käyttää!

   Poista
 3. hyi hiiri kengässä:D tosikiva postaus, kirjotat sillai että on mukava lukia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli kyllä tosi ällöttävää hyi >.< aijaa kiitoksia ! :) hauska kuulla :) mietin monesti et kirjotankoha mää kauhee tylsästi mut tää kyl innostaa jatkaa!

   Poista
 4. kiva tää postaus ! :> ja kivoja kuvia + kaunis sinä !! mulla kävi viime viikolla ku kavereitten kans lentopallolla syöteltii, et hyppäsin jotenki et saisin sen pallon kiinni ja löysin itteni sen jälkeen selältään lattialta :D joten et oo ainut joka töskää :P kaiken lisäks sielä salissä oli jonku verran porukkaa laittamassa tuoleja sinne illan ohjelmaa varten, ei hävettäny... ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää mite ihana kommentti! Haha joo muaki hävetti sikana ku saman tunnin aikana kolme kertaa selällee mut lopulta vaa kaikki naurettii kui kömpelö mä oon :DD

   Poista
 5. Hieno uus ulkoasu! :) Käyn vähä harvoin nykyää blogeissa, voi olla et sulla on ollu tää jo kauankin :D Mut tosi kiva postaus! Meilläki wilman perusteella tulossa tosi ihania viikkoja koulussa :( Oho, miks joku laittaa toiselle hiiren kenkään, mistä ne ees sai sen? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Eipä tää vissii oo vielä viikkoo enempää ollu mulla, en nyt tarkallee muista millo vaihoin :D joo tää ysiluokan kevät on iha mukavan kiireistä aikaa... ootan vaa koko ajan toukokuuta ja sitä et numerot on annettu jo..
   en kyllä kans yhtää ymmärrä sen ihmisen mielenliikkeitä joka sen hiiren laitto sinne... kai ne oli sen pihalta raahannu, onneks se oli jäässä!

   Poista
 6. ihana sinä♥ toi hiirijuttu on kyllä aika karmee :o

  VastaaPoista