keskiviikko 29. tammikuuta 2014

29-01-14

Meinasin tulla raivoomaan teille siitä, kuin blogger pilaa kaikkien kuvien laadun, mutta tyydyinki vaa lataamaan kuvani flickrin kautta ja päättämään et tää ei nyt pilaa mun hyvää päivää. Tosin silti on pakko laittaa tonne loppuun yks vertailukuva - saatte verrata kuinka paljon oikeesti blogger muuttaa kuvien laatua..
Jos tuota kuvaepisoodia ei lasketa, mulla on ollu loistava päivä. Aamulla oli ekana kuvista, ja vaikka yleensä en jaksaskaa mennä kuvistunnille, ni nyt oikeen ootin sitä! Meillä on nimittäi meneillää Unelmieni koti -työ ja tykkään nii paljon tehä sitä! Oon saanu vasta pohjapiirustuksen piirrettyä, mutta ens kerralla pääsen miettimään sisustusta yms tarkemmin. tykkääntykkään! Muutenki oli aika rento päivä, vaikkaki seittemäntuntinen, mutku siihen sisältyy neljä tuntii valinnaisia aineita ni ei oo paha. Kävely raikkaassa pakkaskelissä takaisin kotiin teki kyllä hyvää ja lämmin kaakao vielä parempaa. Nyt illalla mun ei edes tarvi tehä mitään pakollisia juttuja vaan saan olla ihan rauhassa - rakastan.
Muutenki oon nyt tosi onnellinen, oon saanu päätettyä kaikki asiat liittyen yhteishakuun ja ens vuoteen (tosin lopputuloksenha näkee vasta kesällä, mutta kuitenki) eikä kokeetkaa ihme kyllä ressaa ollenkaa, vaikka niitä joka viikko onki. Oon myös tosi onnellinen mun ystävistä, on kyllä viime päivinä tullu huomattua kuinka tärkeitä ne onkaan♥ Kaikki asiat mun elämässä tuntuu olevan kohillaan, ainakin tänään. I'm so happy girl

Nyt vielä se vertailukuva,,kattokaa nyt tätä...
just joo. taidan jatkossaki turvautua flickriin, huoh.

Kiitän ja kuittaan

7 kommenttia:

 1. <3! Justjoo mi ero oikeesti bloggerin ja flickrin välillä! Vois itekki rueta lataamaan sieltä kautta kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon meinannu jo sika kauan aikaa ladata ne flickrin kautta mutku se on nii paljon hitaampaa sillee.. mut nyt meni hermo totaalisesti ja vaihan flickrii..

   Poista
 2. Sulla on ihana blogi!! :) minne aiot hakee yhteishaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos! :) haen ykkösenä Kuopion klassillisee lukioo :)

   Poista
 3. Kumman oot nuista ladannu bloggerin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alimman kuvan, eron huomaa selkeesti ainaki tietokoneella, kännykällä ei ehkä ainakaan nii selvästi :)

   Poista