lauantai 27. elokuuta 2016

ELÄN

1 >2 3 4

niiiiiiin. Todellakin elän.
En oikeestaan tiiä miten sen vois paremminkaan sanoa. Mun loppukesä ja alkusyksy on ollu ehkä onnellisinta aikaa pitkiin aikoihin. Samaan aikaan se on ollu myös ihan äärettömän raskasta. Työt verotti mun jaksamista enemmän mitä osasin edes kuvitella ja alkanu abivuosiki on lähteny varsin vauhdikkaasti liikkeelle. Päällimmäisenä mielessä on kuitenki kiitollisuus, ja syynä siihen on noi pöydän ääressä rennosti höpöttävät tyypit, joiden kanssa on tullu vietettyä ilta jos toinenki viimeviikkoina.

Tän sekalaisen nauravan ryhmä rämän on voinu viime viikkoina bongata mm. pelaamassa biitsiä Euroopan mestareiden tapaan,  suppaamassa eli leikkimässä vesisotaa, heittämässä frisbeetä puun latvuksiin, pelaamassa mätämunaa ja parasta peliä, mutta ehkä kaikista useimmin istumassa iltaa kämpällä ja hörppimässä illan kolmatta kahvimukillista. Muutama viikko sitten polkastiin lauantai-illan ratoks Siilinjärvelle ja tällä viikolla järkättiin yllärisynttärit 18-v Nooralle. En vois paljoa enempää elämältä toivoo just nyt.

Carpe diem.

Ihanaa alkanutta syksyä, nauttikaa tekin ♥

10 kommenttia:

 1. Ootte parhaita - ei mulla muuta! ❤️

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaa ihanalta! <3 Tuli jotenki niin hyvä mieli tästä postauksesta. :')

  VastaaPoista
 3. Mullakin lähteny syksy aika kivasti käyntiin, mekin ollaan kaveriporukan kanssa tehty nyt syksyllä vaikka mitä kivaa kun kesällä jäi tapaamiset niin vähäisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, voin samaistua! Ystävät on kyllä voimavara arjessa. <3

   Poista
 4. Eikä, ihana. Postauksen tunnelma välitty tänne ruudun toiselle puolelle kyllä täydellisesti! <3

  VastaaPoista