torstai 19. toukokuuta 2016

valoa pitkän tunnelin päässä

1 3 2 4

Viikossa ehtii tapahtua paljon. Niin paljon, että ei melkein ehdi edes nukkua.
Oon hoitanu sairasta lasta kotona päivän, jättäny kirjaesitelmän tekemisen tuntia edeltävälle välkälle, kannustanu suomipoikia voittoon matsista toiseen, hoitanu viimesen siivoustyövuoron vähään aikaan pois alta, puhunu tunnin puhelimessa ystävän kanssa, suunnitellu tulevia viikkoja ja koittanu pysyä jollain tavalla mukana tässä menossa.

Meillä on ollu nyt tää viimenen jakso vähän erilaista opiskelua, kun periaatteessa meillä ei pitäis olla koeviikkoa ollenkaan vaan opettajien on täytyny keksiä vaihtoehtosia tapoja arvoida oppilaan oppimista. No, käytännössä tää on menny niin, että jokaiselta kurssilta (mun tapauksessa niitä on kuus) on joka viikolle vähintään yksi palautettava työ, sanakoe, välikoe, pistokoe, essee tai esitelmä. Plus läksyt. Plus muu elämä. Voin sanoo, että väsyttää.

Oon huomannu, että ote koulusta alkaa pikkuhiljaa löystyä. Oon sanonu muutamalle kaverille, että kun on 11 vuotta paahtanut täysillä ja antanu kaikkensa, niin jossain vaiheessa vaan tulee sellanen ettei enää jaksa. Mulla se on tullu nyt, tänä keväänä. On ollu pakko laittaa asioita tärkeysjärjestykseen, jättää jotain tekemättä ja tehä jotain vain puoliteholla. Ei vaan oo resursseja tehä enää kaikkee samalla teholla kuin aiemmin. Ja se on ihan ok. Kai.

Tässä ois vielä kaks viikkoa koulua jälellä. 13 palautettavaa työtä. Seuraava vapaapäivä kahen viikon päästä perjantaina. Viikonloppuna oon täällä kotona vahtimassa lapsia ja yritän siinä samalla ahertaa töitä pois alta. Ehkä ne joskus loppuu.

Vaikka tästä postauksesta vois päätellä, että mun elämässä ei oo mitään hyvää, niin ei se asia nyt ihan niinkään ole. On kivoja suunnitelmia, aurinkoisia päiviä, pieniä irtiottoja. Oon vaan väsyny. Ehkä se kuuluu asiaan näin keväällä.

10 kommenttia:

 1. ihania kuvia, pian nähään <3 tai ei nyt ihan pian mut melki pian. tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ niimpä, sitä mä ootan enemmän ku mitään just nyt. Ehkä sen voimalla jaksaa tän viikonlopun ja ens viikon.

   Poista
 2. En ehkä kestä oikeesti kuin paljon voi tapahtua viikossa! Blogin lopetus, uus kamera, ystävien näkemistä, lenkkeilyä, 1000kuvaa koska #uuskameranipakkotestaa, hymypäiviä mut myös niitä niin ankeita ja väsyneitä kouluhommien kimpussa vietettyjä tunteja.
  Kolmen tuntia puhelimessa yhtenä iltana ja ilta-auringossa fiilistelyä. Huhhei!
  Ps. Se on enemmän ko okei välillä höllätä, tsemppihalaus! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on vaa viikkoja (tai kuukausia) ku elämässä tapahtuu monenlaista! Onneks se ei kuitenkaa aina oo negatiivista :)
   Kiitos ❤

   Poista
 3. On enemmän ku okei välillä ottaa iisimmin (vaikka se meinaa ollaki aika vaikeeta ainaki tämmöselle suorittajatyypille). Mutta joo, kevätväsymystä on täälläki aika paljo, koko kevät tasapainoteltu viulunsoiton, koulun ja urheilun välillä. Kohta onneks kesäloma!
  Tsempit näihin viimesiin arjen rutistuksiin!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tulli huomattua tässä et joskus on tärkeempää lähtee vaikka kaverin kämpälle ku tehä kouluhommia. Ei kukaa jaksa semmosta et joka ilta (ja päivä) menee vaan kouluhommien kans uurastamiseen!
   Kiitos tsempeistä ja samoin sinne :)

   Poista
 4. Voi linkki! Sulla on ollu kyllä vaikka minkälaista tekemistä viime viikot. Oon ylpee susta et oot jaksanu sen kaiken koulusähellyksen keskellä hoitaa vielä lapsiakin ja jopa kipeitä sellasia. Pointsit sulle siitä! Onneksi enää kaks viikkoa, niin saat vähän hellittää otetta kesäksi! Tsemppiä ystäväiseni!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ollu monenlaista hommaa ja se alkaa pikkuhiljaa tuntua. Mut kyllä tää tästä sit ku kouluhommat helpottaa!
   Kiitos ihana ❤

   Poista
 5. Ei aina voi jaksaa ja olla niin positiivinen. Joskus väsyttää ja sen saa näyttää :) Kaks viikkoa enää, kyllä me se kestetään, tsemit sinneki ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Miks esittää ilosta ja pirteetä jos ei sitä oikeesti oo? Kaikilla on välillä niitä väsyneempiä jaksoja ja mulla se vaan sattuu olemaan nyt.
   Kyllä tän ny jaksaa vaikka kontaten jos ei muuten! Kiitos ja samoin ❤

   Poista