lauantai 28. toukokuuta 2016

täällä mä oon, elämä!

1 2 3 4 5 6 7 8

Hei, hengissä ollaan! Itse asiassa tällä hetkellä istun Lauran kotikotona sohvalla, ensimmäistä kertaa yli viikkoon koneella muuten kuin kouluhommien parissa. Tää viikko on ollu kyllä aivan jotaki hullua. En oo kirjaimellisesti muuta tehny ku lukenu kokeisiin, nukkunu ja syöny. Mutta nyt on pahimmat kokeet takana ja seuraava varsinainen koe vasta ens viikon torstaina (tunne ku opettajat ilmottaa et koko alkuviikkona ei tarvi lukee kokeisiin ♥) ja mulla on vihdoin aikaa vähän johonki muuhunki elämään. Niinku vaikka juhlimaan kahen kaverin valmistujaisia, joista toisia juhlittiin jo eilen ja toiset on vuorossa tänään.

Viime viikonloppuna vahin lapsia kotona ja muuten koko viikko meniki sit kouluhommien parissa niinku totesin jo. Onneks kelit helli Kuopiossaki muutaman päivän ajan ja energiaa lukemiseen sai yksinkertasesti menemällä ulos kirjan kanssa. Joku ilta lähettiin tyttöjen kans porukalla pelailee koripalloo Vänärille, mutta siinä oikeestaan koko viikon aktiviteetit. Keskiviikkona oltiin äikän ryhmän kanssa Eemilän kotimuseolla kuvaamassa näytelmäprojektia ja ihastuin siihen paikkaan ihan satasella! Vanhat maalaismaisemat ja aika monta sydäntä.

Tää viikonloppu menee siis täälä pohjanmaan maisemissa juhlameiningeissä ja sit starttaaki jo viimenen viikko koulussa ennen kesälomaa. Tajusin myös yks päivä että mun töiden alkuun on enää viikko. Ihan hullua miten nopeesti tää kevät on menny! Toisaalta mikäpä siinä, mutta lähestyvät syksyn kirjotukset ja kaikki muu abivuoden stressi ja touhotus saattaa jo ehkä ihan pikkusen pelottaa. No mutta, päivä kerraallaan ja onhan tässä vielä koko kesä aikaa valmistautua (ja ressata).

Palataampa asiaan taas toivottavasti pian, aurinkoista koulun päättäjäisviikkoa (ja tsemppiä kaikille lukiolaisille viimeseen rutistukseen)!

2 kommenttia:

  1. oliko hyvä sohva ahaha.xd eivaa, ikävä jo nyt :( oli Ihana nähä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaha joo oli xd mm niimpä, toivottavasti nähää kuukauden päästä ❤

      Poista