perjantai 8. tammikuuta 2016

prinsessa Ruususet

1 5 6 7 2 3 4 8 9

Prinsessaterveisiä! Tiiättekö, järjestettiin aika prinsessamaisen ihanat yhteissynttärit Violan kans keskiviikkona. Alunperin koko jutun piti olla vaan puoliläpällä heitetty vitsi, mutta mitä enemmän me tosta puhuttiin, sitä enemmän me innostuttiin. Ja sit oltiinkin jo Matkuksessa pyörimässä ympäriinsä, bongaillen prinsessajuttuja vaaleenpunasten lasien läpi. Ja sit olikin jo talo täynnä tyttöjä pukeutuneena pinkkiin. Ja me kaks, prinsessat. 18-vuotiaat.

Meillä oli niin hauskaa näitä juhlia järjestäessä. Haluttiin tehä jotain sellasta, mitä kukaan muu ei ehkä tekis. Prinsessakekkerit 18-vuotiaina. Juhlien tarkotus oli olla vähän niinkun muisto lapsuuden ihanista kaverisynttäreistä, pullonpyöritysrinkeineen ja vaaleenpunasine teemoineen. Ei oltu suunniteltu ohjelmaa sen kummemmin etukäteen, syötiin kaikessa rauhassa ja juteltiin, annettiin illan mennä omalla painollaan. Pelailtiin älypelejä ja ainakin mulla oli sikahauska ilta! Illan päätteeks todettiin, että näköjään kannattaa täyttää 18. Todellakin.

Noiden kekkereiden jälkeen koittikin sit arki heti eilen aamulla kellon soidessa 6.30. Myös täysi-ikäistymisen mukanaan tuomista aikuisten asioista sain pientä esimakua eilen, kun piti mennä pankkiin, yksin. Tänään oisin halunnu mennä luovuttaa verta, mutten tienny tarviinko mukaan passin vai riittääkö kelakortti? No, jospa ens viikolla. Tää viikonloppu kuluu aika pitkälti rästiin jääneitä lomalla tekemättä jättäneitä kouluhommia ahertaen ja Maijuakin ehin toivottavasti nähä jossain välissä. Ihanaa kun saa olla rauhassa kotona, lomalla kun se jäi multa aika minimiin. 

Aurinkoisia pakkaspäiviä, muistakaa pukeutua lämpimästi! ♥

Osa kuvista ©Aukki. Kiitos Vilmalle kakusta! ♥

10 kommenttia:

 1. Nää kuvat on niin hienoja! Hahaa me prinsessat 😆💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitos! Jee xd mut oli sika hauskaa vähä vetää överiks :D

   Poista
 2. apua en kestä söpöä!:33 mä sain niin hyvän idean täs yks päivä mun 18v synttäreille mutku ne on ärsyttävästi kesällä nii en tiiä ketkä kaikki pääsis synttäreille :( mut se idea on nii hyvä että pakko saada toteutettua...xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :3 mä ainaki oon tulossa jos vaan suinki pääsen!!

   Poista
 3. Aaivan suloset synttärit! Paljon onnea molemmille! :)

  VastaaPoista
 4. Harmittaa kun en itse päässy paikalle:/ Mutta kuvien ja kaiken muun perusteella teillä on ollu ihanat synttärit!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :( Mutta eipä sille mitään voi, aika harvoin kaikki pääsee paikalle eikä nytkään! Mutta oli kyllä ♥

   Poista