sunnuntai 10. tammikuuta 2016

maistuu elämältä

1 3 2 4 5

Nää muutamat kuvat uudeltavuodelta oli jääny julkasemattomina kansioon, kun viimeaikoina on ollu nii paljon kuvia ettei oikein tiedä että missä järjestyksessä niitä julkasis. Haha harvinaista että näinpäin, yleensä kun postaus jää tekemättä siks, ettei oo kuvia siihen. Nyt on, vieläki yhet kuvat oottaa julkasuaan! Mutta noissa kuvissa näkyy yks mun lemppareimmista viimeaikojen ostoksista - musta neulemekko, jonka nappasin mukaan Tampereen reissulla kun käytiin Ideaparkissa. Siis toi on niin ihana, voisin vaan kaiket päivät hiippailla pelkästää tolla. Rento, siisti, monikäyttönen, yksinkertanen, mukava, paras.

Tää viikonloppu on kyllä hurahtanu ohi yhessä vilauksessa. Perjantai-iltana menin Nooralle ja näin Maijua, sieltä suoraan ex tempore Kaislalle yheks yöks. Eilen käytiin avaamassa munkin luistelukausi aivan täydellisessä kelissä, ja kyllä muuten palas ilosta tyttöö siltä reissulta (sitten kun maltettiin viimein sieltä auringosta ja pakkasesta lähtee). Illemmalla käytiin iskän kans taas ajamassa, tällä kertaa keskustassa ja moottoritiellä. Ollaan ahkeroitu tota autokouluu nyt aika tiuhaan tahtiin, tässä reilussa kahessa viikossa on puolet ajotunneista käytynä. Vihdoin alkaa tuntua siltä että kyllä musta ehkä vielä kelpo kuski tulee!

Kohta ois suunnitelmissa lähtee pienelle retkelle jonnekin laavulle Maijun ja Nooran kans tonne mahtavaan aurinkoiseen pakkaspäivään. Ihanaa pitkästä aikaa viettää tämmönen viikonloppu, että ehtii olla kotona ja nähä täällä Kuopiossa asuvia ystäviä, viime aikoina kun on tullu reissattua ees taas paikasta A paikkaan B ja sieltä paikkaan Ö. Jotenkin tää perus arki tuntuu nyt niin kivalta, ehkä se loma teki sit tehtävänsä ainakin mun osalta. Vaikka ens viikolla on kolmen isomman projektin deadline ja oon vähän kaikilta kursseilta pihalla, niin tällä hetkellä se ei haittaa - elämä maistuu.

Ihanaa sunnuntaita teille jokaiselle ♥

Kuvat © minä ja Laura

8 kommenttia:

 1. jaksan aina ihmetellä sitä miten ootku nii söpö! <3 kivalta kuulostaa viime aikaiset tekemiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaaa, en kyllä tunne olooni kovinkaa söpöksi xdd mutta kiitoskiitos :D ♥

   Poista
 2. Kauniita tyttöjä! :) ps. Luistelu on niin kivaa!

  VastaaPoista
 3. Hui, eikö siellä oo/ollu lunta yhtää :o Mutta ihania kuvia silti!
  Tää viikonloppu oli kyllä ihana ja tän päivän laavureissu huippu aivan täydellisessä kelissä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuola kyllä uutenavuotena kovin paljoo lunta ollu :D
   Niimpä, samaa mieltä! ❤

   Poista
 4. Oi ompa ihania tyttöjä siellä! Ja oli tosi mukava nähdä suakin♥ Toivottavasti nähdään pian uudelleen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielä myös ❤ me nähdään ihan pian!!

   Poista