keskiviikko 20. tammikuuta 2016

poskenpäitä kipristää

6 2 4 3 1 5

Oonko ainut täällä maassa, joka rakastaa näitä pakkasia, sitä ihanaa fiilistä kun poskenpäät on punasena ja lumi narskuu kenkien alla? Rakastan sitä, kun saa pukee kerrosta toisensa päälle ja kääriytyä lämpimiin huiveihin ja viltteihin. Rakastan villasukkia ja ihania koti-iltoja. Rakastan vaaleenpunasta taivasta ja auringonvaloa. Talven lapsi.

Tällä hetkellä hymyilyttää. Enkun kirja-arvostelu on tehty. Äikän näytelmäprojekti tehty. Ruotsin essee tehty. Vaatekaappi järjestetty. Ens vuoden valinnat tehty (viimeisen lukiovuoden!!). Ensimmäinen kesätyöhakemus jätetty. Velvollisuudet hoidettu. Elämä järjestyksessä - nyt voin antaa itelleni luvan hengähtää. Oon tehny havainnon, että annan usein velvollisuuksien ja muun pakollisen homman liikaa rajottaa mun elämää. Stressaan pikkuasioista ja yritän selviytyä kaikesta parhaalla mahollisella tavalla. Elän sit kun -elämää, vaikka haluaisin elää hetkessä. Osaan kyllä nauttia pienistä asioista ja saan niistä paljon voimia arkeen, mutta stressaannun liian helposti tilanteessa, jossa vaatimuksia satelee puolelta ja toiselta ja tulee tunne, ettei kaikki oo ihan hallinnassa. Kuka opettaisi mulle vähän relaamista?

Tuntuu hullulta miten nopeesti aika juoksee. Havahuin yks päivä siihen, että aamulla kun lähin kouluun, olikin jo valosaa ja aurinko oli nousemassa. Ja iltapäivällä kun tulin kotiin, oli edelleen valosaa eikä ees katulamput palanu. Ihanaa ♥ Vaikka kuinka paljon talvee rakastanki, niin sillon kaikkein pimeimpään aikaan kaipaan kyllä valoa. Ehkä parasta kevään tulemisessa onkin just valon lisääntyminen - kummasti löytyy energiaa tehä vaikka mitä, kun koko ajan ei oo ihan pilkkopimeää. Kummasti energiaa tuo myös ihanat suunnitelmat ja toiveet niiden toteutumisesta lähikuukausien aikana - tervetuloa siis kevät ja uudet kujeet ♥

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus, ihania kuvia! <3 mullaki tuli tänää sellane fiilis et kaikki kyllä järjestyy vaikka tuntu eka et on nii tuhannesti hoidettavaa ja pitäis ottaa selvää bussiaikatailuista ja siitä mitä saan hyväksiluettua (näillä näkymin aloitan kesäloman huhtikuus) ja miten harjoittelu mitä pitää ottaa selvää ennen sitä (se alkaa 1.5viikon päästä)jnejne mut sit asiat ratkes omalla painollaan eikä tarvi enää jännittää harjoittelun työaikoja kun ne olikin niin hyvät. kaikki menee oikeesti aina parhain päin. okei nyt jatkan siivoomista enkä täytä sun kommentti boksia turhaan tälläsellä turhalla jorinalla. moiksu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lurmuru ♥ joo tuttu tunne toi että on nii tuhannesti hoidettavaa ja kaikki kaatuu päälle ja ressaa. Mutta kyllähän ne aina jotenki selviää vaikka siinä tilanteessa ei siltä tuntuskaan! Oon kyllä melkein kateellinen sulle tosta kesälomasta, voi oispa meilläkin (oikeesti tahti vaan kovenee tästä kevättä kohti).
   Siivoohan reippaasti, moiks ♥

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia. <3 Mä myös rakastan näitä pakkasia ja lumen narskuntaa kenkien alla ja kaikkia tätä!! Mutta hei, opetellaan yhessä relaamaan jooko? :') Tutun kuulosta pohdintaa, voin kyllä aikalailla samaistua tohon. Tsempit ja kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti (myös kuvaajalle eli Aukille!) ♥ Ihanaa, joku muukin samaistuu! Yleensä kaikki vaan valittaa siitä miten kylmä on, mutta oikeesti tää(kin) keli on vaan pukeutumiskysymys.
   Joo opetellaan, askel kerrallaan ♥ Kiitos tsempeistä ja hymystä jonka sait huulille!

   Poista
 3. Ihania pakkaskuvia♥ Mä rakastan pakkasta, eikä mua haittaa vaikka sitä oiskin se -30 astetta. Mun mielestä on niin ihana esimerkiksi aamulla kävellä kouluun kun lumi narskuu kenkien alla ja posket punottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos ♥ Niimpä! Ja niin paras tulla sit sisälle lämpöseen raikkaasta ulkoilmasta. ♥

   Poista
 4. Ihania kuvia! Millä kameralla otat? Mä en yhtään tykkää pakkasista. Ehkä se -15 on sellanen lemppari mutta ku on -37 nii ei oikein kiinnosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mulla on Canonin 700D ja siihen ihan se perus kittiputki :)
   Haha suurin osa suomalaisista taitaa kuulua just tohon kastiin että -15 on se maksimipakkaslukema mikä kestetään :D mutta kieltämättä tuo -37 kuulostaa jo aika hurjalta, täälä on tähän mennessä kuitenki pysytelly pääasiassa alle 30 pakkasasteen.

   Poista
 5. Et oo kyllä ainut talvenrakastaja, ainakin täällä vähintään toinen ilmoittautuu! Luonto on silloin kauneimmillaan ja on muutenkin niin nätinnäköistä, valon määrä lisääntyy, villasukat ja viltit on parhautta, yms.... <3
  Tää postaus oli jälleen kiva ja tsemppiä sulle kevääseen! Asioilla on tapana järjestyä ja hyvä että tässä sun tilanteessa on taas käynyt niin :) toivottavasti nautit vapaaillasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, siis luonto on niin kaunis talvella ♥ kimaltava hanki ja lumiset puut *_*
   Kiitos paljon ilahduttavasta kommentista! :) Nautin todellakin näistä muutamista rennommista päivistä ennen koeviikon uurastusta - sekin jo lähenee.

   Poista
 6. Täälläkin yks joka tykkää pakkasista! Se on vaan niin ihanaa ku aurinko paistaa ja lumi narskuu ja puut on aivan täydellisiä ja silmänripset ja hiukset menee valkoseksi:D se on vaan ärsyttävää kun pitäs kokoajan olla rasvaamassa ihoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, niin kaunista! ♥
   Mulle vaikeinta on ehkä just tuo et pitäis muistaa rasvata käsiä ja naamaa, mutta aina vaan unohan ja sit onki kädet ihan verillä :/ Auts pitäis tsempata!

   Poista
 7. Wau toi eka kuva ja on muutki tosi söpöjä ♥ mä en mikään talven ykkösfani oo, kuten varmaan tiiätki, mutta parasta talvessa on kauneus ja talviurheilulajit sekä ite tehtynä että penkkiurheiluna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Haha jooo se on tullu kyllä huomattua, mutta onneks kaikkien ei tarviikkaan tykätä! Mutta talven kauneus on kyllä niin *_*

   Poista