maanantai 18. tammikuuta 2016

kenestä tykkäät? -NO TEISTÄ ♥

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tiedättekö, miten ihanaa on omistaa sellasia ystäviä, että vaikka ei näkisi kunnolla puoleentoista vuoteen, niin silti juttu jatkuu siitä mihin edellisellä kerralla jäi (jopa entistäkin sakeempana) ? Oltiin viikonloppuna tyttöjen kanssa Maijun kämpällä ja vaikka suurinta osaa oonkin nähny säännöllisesti, niin tolla porukalla ei oltu vietetty aikaa piiitkään aikaan. Ei sitä edes muistanu miten kivaa meillä aina on!

Mentiin siis perjantaina Maijun äitin kyydillä täältä Kuopiosta Lappariin ja kaupan kautta Maijun kämpälle. Se ilta oli niin ihana, sytytettiin kämppä täyteen kynttilöitä, tehtiin kanasalaattia, vaihettiin kuulumisia ja juteltiin syvällisiä kysymyspelin merkeissä. Yöllä kun viimein alko kaikilla silmät painua väkisilläkin kiinni, levitettiin olohuoneen lattia täyteen patjoja ja käytiin siihen siskonpedille nukkumaan. Olo oli onnellinen. 

Kun laitetaan kuus tyttöö samaan kämppään viikonlopuksi, voi meno olla joskus aika äänekästä. Mutta ei kuulkaa tiskit tai ruoka hoidu millonkaan yhtä reippaasti ja saumattomasti, tai tunnelma oo yhtä rentoo ja rempseetä kun sillon ku nää kuus tyttöö on hyviä kavereita. Ja sitä me ollaan. Oli ihanaa kun lähettiin ulos, niin jokainen veti ulkohousut jalkaan ja pipon syvälle päähän, eikä yhestäkään suusta kuulunu mun hiukset litistyyy. Kauppaan marssittiin ulkoilukengät jalassa ja naamat pakkasenpuremina, suoraan pulkkamäestä. 
R a k a s t a n . Teitä tyttöjä, tätä viikonloppua, tätä elämää. ♥

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana oli lukea tämä postaus läpi! Niin kauniisti kirjotat♥ Sitä samaa mä voin sanoo teistä kaikista ja tästä porukasta! Oli tosi huippua nähdä taas pitkästä aikaa. Toivon kyl suuresti, ettei tän viikonlopun jälkeen tarvi oottaa ihan puoltatoista vuotta, kun seuraavan kerran nähdään tällä porukalla! Mutta kiitos sulle vielä ihanasta viikonlopusta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei voi muuta kun kauniisti kirjottaa näin ihanasta viikonlopusta ♥ Täytyy järjestää nii ettei tuu tämmöstä taukoo enää!
   Kiitos teille ja erityisesti sulle kämppälainasta ♥

   Poista
 2. ❤️❤️❤️❤️ tolle viikonlopulle ja porukalle! Niin parasta oli.

  VastaaPoista
 3. oi että tollaset viikonloput on parhaita!!

  VastaaPoista