maanantai 4. tammikuuta 2016

o n n e n h e t k i ä

Huhhei, reissusta selvitty ja näin muutaman kotipäivän jälkeen vihdoin myös jotenkuten toivuttu. Olin siis yhteensä viikon reissussa, nukuin neljässä eri paikassa ja raahasin kamoja paikasta toiseen. Pakkasin ja purin, taas pakkasin ja purin. Reissussa on aina tottakai mukavaa, mutta kyllä tuntuu ihanalta olla taas kotona ja nauttia näistä muutamista lomapäivistä mitä vielä on jälellä.

Jotta saisin tota jäätävää kuvamäärää vähän purettua, aattelin tehä tämmösen koostepostauksen siitä, mitä kaikkee tulikaan viikon aikana tehtyä. Joka päivä tapahtu jotain kivaa, ja kuvia kerty monta sataa, joten paljon jää myös varmasti kertomatta. Mutta, pidemmittä puheitta, täältä pesee.

1 4

Reissun ekoista päivistä, mökkielämästä ja extempore -illanvietosta Koivulassa kerroinki jo aiemmassa postauksessa. Lupasin kuitenkin tulla vielä laittamaan kuvia Lauran antamasta synttärilahjasta ja kattokaa, siis vau miten upee lahja ♥ Toi rakas ystävä taitaa tuntee mut melko hyvin, niin nappiin osu lahja. Arvostan suuresti sitä vaivannäköö mitä Lur on mun eteen nähny, aivan rakas.

5

Tiistaina lähettiin Helkan ja Peeveen kanssa mummolasta käsin käymään päiväseltään Tampereella. Oli kivaa nähä vähän Tamperettakin, sielä kun en ollu koskaan aiemmin käyny muuten kun ohikulkumatkalla. Käytiin kiertelemässä Tampereen keskustassa, kiivettiin Pyynikin torniin ja käytiin ihailemassa Pispalan vanhoja puutaloja. Illalla ajeltiin takasin pohjanmaalle ja mä menin suoraan Lauran kotikotiin muutamaks päiväks. 


1 2 3 4 5
D
© Laura
E
© Laura

6

Torstaina pakattiin auto täyteen (siis oikeesti, aivan jäätävä määrä tavaraa kolmella ihmisellä xd) ja huristeltiin Lauran ja Jennan kämpälle uudenvuoden viettoon. Käytiin purkamassa tavarat kämpälle ja lähettiin Mamban ja Jumpun kanssa oikein Prismaan ruokaostoksille (noin parinsadan muun tyypin kans). Poukkoiltiin pitkin kauppaa ja kerättiin tarvittavia ostoksia kasaan, ja vihdoin ja viimein yli tunnin seikkailun jälkeen selvittiin ulos kaupasta. Käytiin pitkin iltaa hakemassa porukantäydennystä asemalta ja kokkailtiin meille hampurilaisia ruuaksi. Kuuden maissa lähettiin Mamballe ja Jumpulle kattomaan lätkäpeliä, ja puolenyön aikaan käytiin kattomassa keskustan ilotulitus. Ilta suju rauhallisissa merkeissä aliasta pelaillen ja jutustellen sekä tottakai herkkuja syöden ähkyyn asti. Istuttiin pöydän ääres ties kuinka monta tuntia ja lopulta kun kaikilla alko jo silmät lupsumaan, painuttiin nukkumaan.

7 8
B
© Laura


Perjantaiaamuna edellisen illan valvominen totta kai kostautu ja noustiin ylös vasta puolenpäivän maissa. Kun muut vielä veteli sikeitä ja mä en jaksanu enää pyöriä sängyssä, nousin ylös ja leivoin Mamban avustuksella tuoreita sämpylöitä aamupalalle. Koko päivä suju rennosti omalla painollaan, käytiin Lauran kanssa kuvaamassa, koko porukalla iltakävelyllä ja pidettiin iltapalalla lättykestit. Oli jotenkin niin siistiä olla tyttöporukalla, kun ruuanlaitto suju yhessä tehden ja pysty puhumaan luottamuksella oikeesti mistä vaan. Yhteishenki oli huipussaan ja meininki rentoo. Illalla mä olin tylsä aikuinen ja menin nukkumaan jo puolen yön maissa vaikka muut jäi vielä valvomaan, koska tiesin että seuraavana aamuna täytyis nousta aikasin että ehtii bussiin.

9

Lauantaiaamuna, synttäriaamuna, koitti sit hyvästien aika pikaisen aamupalan jälkeen. Mä hyppäsin bussiin suuntana Kuopio, ja siinä sitten istuin seuraavat kuus tuntia katellen maisemia ja vastaillen ihaniin onnentoivotusviesteihin. Oishan tuon synttäripäivän toki voinu jollain hienomallakin tavalla viettää, mutta mulle riitti oikein hyvin se, että sain herätä ystävien keskeltä halauksiin ja juoda aamukahvit ihanassa seurassa. Illalla kun vihdoin pääsin kotia, ootti täälllä äitin leipoma synttärikakku ja rakkaan kaksveen aito hali. Mittä tää oot ollu? ♥ Ihana reissu takanapäin, kiitollisena taas kotona.

C

Iso KIITOS kaikille teille, jotka teitte tästä reissusta mahtavan ♥ Kiitos myös kaikille teille ihanille, jotka ootte lähettäny toinen toistaan ihanampia onnitteluja täällä, instassa, facebookissa, viestillä, soitolla ja kasvokkain ♥ En ole edes ansainnu tätä kaikkea onnen määrää, olette mahtavia.

8 kommenttia:

  1. yhellä lauseella sanottuna: oli huippua
    toisella lauseella sanottuna: KIITOS paljon♥
    kolmannella lauseella sanottuna: noin ihanalle ystävälle haluaa nähä vaivaa lahjojen eteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allekirjotan kaks ekaa lausetta ♥ ihana ystävä olet ♥

      Poista
  2. Ihanalle kuulostaa teijän uudenvuoden vietto! Toi on parasta vaan olla rennosti ihanien kavereitten kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaihana postaus♥ Voi että, paljon onnea ja iloa sulle 18-vuotiaana vielä kerran!♥ Ehkeipä kuitenkaan viimeisen kerran, vklp toivottavasti nähään!

    VastaaPoista
  4. Ihana linkki <3 oli huippu reissu!! -jenni

    VastaaPoista