perjantai 20. marraskuuta 2015

sydänhiutaleita

1 3 2 4 5 6 7 8

Heissan! Ihanaa, täällä on taas valkonen maa, vaikka ne edelliset lumet ehtikin jo sulaa tässä välissä. Voi että mä tykkäään, voisin vaan ihailla tota maisemaa tuntitolkulla, en vaan kyllästy koskaan. 

Hyödynnettiin tänään taas valosa aika ja vastasatanut lumi, ja käytiin pitkällä välkällä tyttöjen kanssa vetämäs pieni kuvaussessio. Oikeesti noi kuvat huijaa aika sata nolla, näkisittepä vaan sen todellisuuden :D Mietin jo että julkasenko pelkästään niitä ihanan aitoja kuvia mutta päädyin nyt kuitenkin tällä kertaa valitsee ne vähän enemmän edustavat versiot. Tosin mulla on joku ihme virnistys jokaisessa kuvassa ja näytän jokseenkin tärähtäneeltä, heh perjantaifiilis vissiin.

Tää viikko hurahti aivan liian nopeeta ohi, oisin kaivannu ehkä vielä pari lisäpäivää ennen koeviikkoo. Mutta tässä sitä ollaan, perjantaissa, ja tiistaina alkaa seittemän kokeen tappokoeviikko. Ja en oo alottanu lukemista. Ja oon menossa tänään Violalle yöks. Mutta vannon että lasketaan huomenna matikkaa Violan kanssa. Se on muute sata kertaa kivempaa kahestaan, voidaan yhessä tuskailla niitten raja-arvojen ja derivaatan yhtälöitten kanssa. 

Kohta siis heitän repun olalle ja lähen viettämään tyttöjeniltaa mahtavassa seurassa - tulee muuten takuuvarmasti kivaa. Tuntuu jotenkin ihan hassulle että oon vasta nyt tutustunu noin mahtaviin ihmisiin, vaikka ollaan asuttu kaikki jo pitkään samalla paikkakunnalla. Joskus vaan käy näin, että vasta riittävän monen mutkan ja sattuman jälkeen tiet törmää. Ja onneks ees nyt. Viimeks eilen kävin Violan kanssa lenkillä ja saatettiin ehkä vahingossa jäähä vielä tunnin kävelemisenkin jälkeen puoleks tunniks suustamme kiinni, kun juttua ei vaan voinu lopettaa kesken. Kiitollinen teistä, ystävät ♥

Ihanaa viikonloppua!

yhteiskuvat ja mun kuvat © Vilma 

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tsemppiä koeviikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän (kuvaajaa :D ) ! Nii ja kiitos tsempeistä tietty :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia!! <3 Ja niin ihanan näköstä siellä, täällä kans sato, mutta melkein kaikki on jo sulanu pois :P Tsemppiä koeviikkoon!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos ! ❤ eikö ookki, siis lumi vaan tekee ihmeitä koko maisemalle! Mä tykkään ❤

   Poista
 3. Just niin ihania kuvia ja ihana tää postaus! Niin sellaista iloa perjantai-iltaan :)
  Jja tykkään tuosta sun uudesta bannerista, tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän paljon! Ihana jos on tuonu ees jotain iloa, tämmöstä on aina nii kiva kuulla :)
   Hei kiitti paljon siitäki! Sen kanssa kyllä tuliki säädettyä ihan urakalla xd

   Poista
 4. Aivan suloisia kuvia teistä <3 ja tsemppiä ihan sikana koeviikkoon, kyllä sä selviit. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vaan kuvaajalle ja mun ihanille ystäville! ♥ Ja kiitos sulle tsempeistä, ne tulee todella tarpeeseen !

   Poista
 5. Voi miten ihanan ilosia tyttöjä siellä!♥ Ihan mahtavaa että sä oot tutustunu uusiin ihmisiin. Tää oli kiva ilonen postaus!
  Tsemppiä koeviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noi tytöt ja ihana lumi vaan sai suut kääntymään ylöspäin ihan itestään ♥ On kyllä aivan mahtavaa - en voi sanoin kuvailla ees.
   Kiitän ♥

   Poista
 6. Ihana postaus ja ihania kuvia:) Millä ohjelmalla muuten teet sun bannerit ko ne on aivan ihanan näkösiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Teen bannerit tosi vaihtelevasti eri ohjelmilla, useimmiten käytän montaa eri ohjelmaa niinkun tossa nykyisessäki :D Mutta esim. pixlr, picmonkey, ipiccy ja nyt käytin vielä jotain muutaki ohjelmaa jonka nimee en tähän hätän muista!

   Poista