tiistai 17. marraskuuta 2015

««««««««««

1 3 5 2 4 6

Oon leiponu vuoden ekat enkelitortut ihan ite. Lupasin itelleni että saan leipurinpalkkiona syyä niitä het kolme. Nam.

Oon uurastanu koulujuttujen kanssa ja nautin niin paljon tästä tunteesta kun kaikki on hallinnassa ja ajallaan hoidettu. Äikän essee palautettu, ruotsin essee palautettu, bilsan tutkimuksen teoriaosuus kirjotettu, tekstitaidonvastaus melkeinvalmiina, ruotsin ääntämistehtävä palautettu. Äikän puhe hyvällä mallilla, hiomista vaille valmis esitettäväks torstaina (pelottaa!).

Oon käyny hakemassa influenssarokotteen. Oon ylpee et osasin mennä oikeeseen paikkaan! (ei kerrota kellekkään että tarkistin ensin sata kertaa wilmaviestistä opastuksen ja perillä oli ainaki kymmenen opastelappua)

Oon nauttinu vihdoinkin sataneesta ensilumesta. En koskaan kyllästy tekemään ensilumenlyhtyä, lumienkeleitä ja kuperkeikkoja ohuen lumikerroksen peittämällä nurmikolla. Naurakaa vaan, mutta mä ainakin nautin. Juoksin muuten myös kolme kertaa talon ympäri koska pikkuveli halus pulkkarallia. Ja laskin talven ekan pulkkamäen.

Oon yrittäny olla valittamatta pimeydestä. Mutta kun se vaan turhauttaaaa.

Oon viettäny iltoja viltin alla maaten ja hyvää kirjaa lukien. Parasta.

Oon poltellu kynttilöitä ja kuunnellu joululauluja monena iltana. Kutsukaa jouluhöperöks.

Oon käyny ostamassa koulukirjat ens jaksoon ja eläny sen voimalla että koeviikon jälkeen helpottaa. Kunhan nyt ensin alkais se koeviikko.

Oon haaveillu keväästä ja autokortillisesta elämästä (ja painostanu iskää hommaamaan ajo-opetusluvat). Enää 46 yötä synttäreihin!

Ihan tavallista arkea. Mitäs muutakaan.

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kiva että joku muukin on kuunnellut jo joululauluja ja tehnyt joulutorttuja koska täällä yks joka on jo monen monta kertaa tehnyt kumpaakin! Ja ensilumi, parasta mitä voi olla. Ihana aina lähtä aamulla käveleen kouluun ku lunta sataa vaan lisää ja lisää.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No tottakai mä oon alottanu joululaulujen kuuntelun jo kuukausi sit xd mut koska joulu! ❤

   Poista
 2. Voi linkki, tää oli niin mahottoman kiva postaus! Nautin aina ihan sikana lukee näitä sun tekstejä ja katella sun julkasemia kuvia, niin tunnelmallisia taaski!♥ Ja voi vitsit sä oot ollu reippaana, oo ylpee itestäs! :-) ikävä sua tyttöseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Sini, sait taas kerran hymyn huulille ❤ kiiiiitos! Ikävä sua kans ❤

   Poista
 3. Ihana tää, ja mukava katella joulusia kuvia! <3

  VastaaPoista
 4. ihana postaus! voiettä pitäis varmaa iteki leipoo joulun ekat piparit ja joulutortut :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kumarran! Voi jos et oo leiponu jo nii nyt äkkiä pikapikaa leipomaan! Ei marraskuuta ilman joulutorttuja ja pipareita ♥

   Poista