keskiviikko 30. syyskuuta 2015

töyhtöhyyppä

1 6 4 5

En yleensä tykkää julkasta kahtia asukuvia peräkkäin, mutta aattelin että ehkä voin tällä kertaa poiketa kaavasta ja julkasta nää sunnuntaiset kuvat siitäki huolimatta että viime postauksessa oli asukuvia myös. Itseasiassa tajusin näitä kuvia otettaessa että niissä edellisissäkin kuvissa mulla on ruutupaita, mutta aika erityyppinen asu kuitenkin! Ja hei, tausta on sentään eri :D

Löytyykö teijän vaatekaapeista jotain sellasia vaatteita, jotka on ihan sairaan vanhoja, mutta käytätte niitä silti edelleen? Mulla nimittäin toi paita on just sellanen. En ees muista tarkalleen enää että millon oon ostanu ton, mutta siitä on ainakin kolme vuotta ja oon käyttäny tota sen jälkeen niin paljon että sen hihansuut on ihan kuluneet ja kangas haurastunu. Se vaan on kaikessa helppoudessaan joka syksyn suosikki, vaikkakin tänä syksynä se eksy päälle ekaa kertaa vasta nyt.

Aiheesta kolmanteen. Tää viikko on ollu suoraan sanoen aika kamala. Jokaikinen ilta oon istunu nenä kiinni kirjassa monta tuntia, yrittäny päntätä asioita päähän ja kärsiny siitä kamalasta pääkivusta. En ees muista millon viimeks oisin ollu kokonaisen päivän tekemättä mitään kouluhommia, niin tiukka aikataulu täs jakson lopussa on ollu. Mutta en halua valittaa, koska voiton puolella ollaan jo (enää kaks koetta hiphei!) ja muutenkin, on niin paljon kivoja asioita tulossa että niitten voimalla jaksaa. Vaikka myönnettäköön, että kaverit on saattanu silti viimepäivinä kuulla pari valittavaa sanaa jopa mun suusta. Mutta onneks on kohtalontovereita! Ja ehkä paras fiilis on se, kun joka päivä saa sanoa että on taas yks koe vähemmän. 

Mutta nyt täytyy käydä taas matikan ja uskonnon kimppuun että ehtii illalla vielä Pepin kans lenkillekin. Jostain täytyy nyt repiä voimaa vielä näihin kahteen viimeseen iltaan, sit tää on ohi taas muutamaks viikoks. Tsemppiä kaikille ketkä kamppailee vielä koeviikon kanssa tai stressaa muuten vaan♥ 

10 kommenttia:

 1. Tsemppii sulle. Mulla oli tänään viimenen koe. Ja jollaki tapaa mää tykkäsin koeviikosta, haha mitä ihmettä. Oli siis eka koeviikko ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä - näin hienosti jälkikäteen :D kävin kyllä lukemassa nää kommentit jo aiemmin mutta nyt vasta ehin istahtaa koneelle vastailemaan. Mutta tsempit vastaanotettu!
   Ja joo mäki kyllä silleen tykkään koeviikosta ku on lyhyitä päiviä eikä tarvi tehä muutaku lukee mut siitä stressistä en tykkää. onneks mullakin loppu se nyt tänään ja vihdoin voi vähän hengähtää!

   Poista
 2. Voi että, tsemppiä ihan hirmusesti sinne!! <3 Ja voou, niin ihania kuvia taas susta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ♥ Ja kehuista! Mustaki näistä tuli ihan kivoja vaikka oonkin vähän töyhtöhyyppä ton hiustupon takia (josta kuvaaja ei sit voinu huomauttaa.. :D)

   Poista
 3. ihana asu ja sinä! tsemppii loppurutistuksiin ♥

  VastaaPoista
 4. Miten ihana ''töyhtöhyyppä'' xd ♥
  Hetken katoin et onks se noissa kuvissa mutta sit ehkä huomasin miks laitoit ton otsikoks, haha.
  Tsemppihali vikaan iltaan.♥

  VastaaPoista
 5. heei kiva asu ja noi kengät on ihan sikakivat *_*

  VastaaPoista