lauantai 26. syyskuuta 2015

syksyihminen

3 10 9 5 4 8 6

Tällä hetkellä mun pitäis olla pänttäämässä päähän kylmän sodan kriisejä ja englannin kielioppia, mutta mäpäs tulin mieluummin tänne vähän kirjottelemaan kuulumisia näitten äsken Aukin kans räpsittyjen kuvien kera. Käytin hyödyksi sitä että Aukki tuli nyt käymään kotona, ja käskin sen napsasta mun hiuksista muutaman sentin taas pois ja samaan syssyyn käytiin ottamassa kuvatkin sit. Huomaako kukaan ees että hiukset on lyhentyny? Leikkaan näitä nykyään niin usein että kohta mulla ei varmaan oo hiuksia päässä heh.

Muutempa täällä eletään ihan normaalia koeviikkoarkee. Lukemista, lukemista ja vielä vähän lisää lukemista. Eka koe oli mulla eilen ja ens viikolla eessä on vielä viis, joten tätä samaa riittää vielä viikoks eteenpäin. Ei tässä muuten mitään, mutta sellanen aika ilkee juttu kun pääkipu on vaivannu mua koko tän syksyn ja nyt koeviikolla se on entisestäänki korostunu. Oon käyny optikollaki jo ja eilen kävin sovittelemassa uusia silmälaseja, jotka tilataan toivottavasti ens viikolla että tää pääkipu vihdoin loppuis. Siihen asti täytyy kai sinnitellä vielä ja yrittää muistaa pitää taukoja lukemisesta riittävän usein ettei tarvis särkylääkkeitä koko aikaa syödä.

Onneks mulla on sentään jotain josta haaveilla ja jota odottaa. Nimittäin kunhan tää koeviikko loppuu ja uus jakso alkaa, niin Laura ja kumppanit huristelee tänne mun iloks muutamaks päiväks! Jej en malta oottaa. Muita suunnitelmia syyslomalle ei vielä oo, en oikeestaan oo ees jaksanu vielä aatella sinne asti. Todennäkösesti otan vaan rennosti ja nautin siitä että on aikaa. Tai sit lähen ex tempore jonnekin toiselle puolelle Suomee. Kaikki mahollisuudet on vielä auki ja nautin siitä!

Nyt varmaan täytyy käydä haukkaamassa jotain syötävää ja syventyä taas historian kiemuroihin - palataan!

14 kommenttia:

 1. Voi mahoton miten kauniita tyttösiä♥ hahaa apua katoin aluksi että sä oot noissa ekoissaki kuvissa, hiukan samaa näköä teissä?! :"D ja nuo sun hiukset näyttää niin ihanan terveiltä ja muutenki kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no voi kiitos ♥ Et oo ensimmäinen joka sanoo meitä samannäkösiks, vaikka omasta mielestä meissä ei oo yhtää mitään samaa :D monesti jotku jopa sekottanu meijät tai luullu samaks ihmiseks.
   No terveet nää hiukset ei kyllä oo mutta koko ajan yritän niitä elvyttää! Onneks huonoimmat latvat voi aina sillon tällön leikata pois ni näyttää taas astetta terveemmiltä. Mutta kiitos, tykkään itekki tästä lyhyemmästä mallista!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Sulle sopii tosi hyvin nuo vähän lyhkäsemmät hiukset :) Tsemppiä kokeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Oon samaa mieltä, en usko että enää ikinä (tai ainakaan ihan hetkeen) kasvatan pitkiä takas. Nää on nii kivan kevyet!
   Tsemppejä tarvitaaan!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tsemppiä kokeisiin! <3

  VastaaPoista
 4. olet niin kaunis. ♥ ja hei me tosiaa nähää viikon päästä ohhoijjjjj ♥ nii ja ihanat hiusket

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä myös Lurmuru! ♥ Jee niii nähääänn!
   Kiittti!

   Poista
 5. ihania kuvia ♥ huui että, hirveenä tsemppiä sulle kokeisiin! mulla on enää itellä vaan yks jälellä :) ja voiei, tuo pääkipu on liian tuttu ja t o d e l l a inhottava vaiva.. mutta uusilla laseilla lähtee varmasti, mullaki lähti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ♥ Tsemppejä tarvitaan, vaikka onneks tiiän kokemuksesta että kyllä tästä selviää! Säki oot selvinny jo noin pitkälle ni kyllä mäki tän vielän voitan :D
   Joo se on kyllä inhottava.. lisää lukemisen vastenmielisyyttä vielä entisestäänkin kun tietää että siitä tulee pää kipeeks. Mutta kuhan saan ne uudet lasit ni toivottavasti helpottaa!

   Poista
 6. Ihania kuvia ♥ tykkään jotenki erityisesti Aukin asusta ku se on aika mun tyylinen, mutta sullaki on kyllä ihana. Tsemppiä kauheesti sulle kokeisiin ja nähelläämpä sitte vähän yli parin viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Toi Aukin asu on kyllä sellanen jonka jopa mä voisin ehkä joskus pukee päälleni! Toi mun oma on enemmän sellanen rento jotainvainpäälle -asu (tosin sellasia kai suurin osa mun asuista on...) :D
   Hei ei siihen enää oo ees kahta viikkooo!! ;) Mut kiitos tsempeistä!

   Poista
 7. Wow mikä paita, ihan sairaan hieno!<3 Ja nuo hiukset, sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Se on alunperin mun tädiltä, ja oikeestaan tälläkin hetkellä Aman mutta oon vähän pölliny sen itelleni :D Ja mä tykkään kyllä kans ku nää hiukset näyttää jotenki paksummilta nyt!

   Poista