maanantai 17. elokuuta 2015

vaarin yöpaita

1 9 3 4 10 7

Joskus ihminen tulee onnelliseksi niin pienistä asioista. Kirpparilöydöistä, kesäilloista, elokuun kirpeistä aamuista, äkkilähdöistä. Nää kuluneet päivät on ollut täynnä onnen hetkiä. Täyttä elämää.

Oon viimeaikoina kierrelly tavallista enemmän kirppareilla ja oon myös tehny paljon ihania löytöjä. Yks niistä on tuo kuvissa näkyvä vaarin yöpaita eli Bikbokin tunika jonka löysin kolmella eurolla yhellä kirpparikierroksella. En tiiä mikä tossa niin viehättää mua, mutta toi on saattanu vahingossa eksyä enemmän ku kaks tai kolme kertaa mun päälle viime päivinä hups. Jotenki kaikessa yöpaitamaisuudessaan niin ihana ja rento - ei haittaa rypyt eikä muuten purista mistään. Toinen kuvissa näkyvä kirpparilöytö on toi maailman ihanin reppu. Sydän sydän sydän.

Eilen tapahtu jotain tosi jännää. Mä pääsin purjehtimaan! Kello 9.45 mulla soi puhelin ja kun tajusin että Kaisla ihan oikeesti pyysi mua sen perheen kanssa purjehtimaan, olin valmis lähtemään samalla sekunnilla vaikka valmistautumisaikaa annettiin huimat kolme minuuttia. Sulloin kamat laukkuun ja hyppäsin auton kyytiin ja pian olinki jo jossain Kallavedellä purjeveneen kannella loikoilemassa. Välillä tuli sellasia tuulenpuuskia että sai ihan tosissaan pitää kiinni että pysy kyydissä, välillä meinas vene keikata ja välillä taas aurinko paahto niin ihanasti naamalle. Istuttiin (lue, röhnötettiin) vierekkäin veneen kannella ja laulettiin. Nautittiin tuulen tuiverruksesta ja naurettiin mahat kipeiksi.  Oli aivan sairaan siisti kokemus eikä haitannu yhtään että suunnittelematon löhöilysunnuntai saikin vähän toisenlaista ohjelmaa. 

Koulunkäyntiä on nyt takana kolme päivää tälle lukuvuodelle ja täytyy kyllä sanoo että ei siitäkään oikeestaan oo mitään valittamista. Vaikka täydet kurssit (ja luokkahuoneet), vessajonot, mystinen päänsärky ja läksyt välillä raastaakin hermoja, niin saan tällä hetkellä koulustakin niin paljon irti kaikkea positiivista että ei edes suuremmin harmita istua koulunpenkillä vaikka ulkona paistaa aurinko. Oon vaan niin onnellinen ♥ Paljon jaksamisia ja tsemppiä muillekin kouluaherrukseen, nauttikaa elämästä!

18 kommenttia:

  1. siis toi tunika on aivan ihana! täydellinen väritys ja raidat vaan iskee aina! haluaisin itekki jonku ton tyylisen. ja purjehdus kuulostaa myös erittäin siistiltä. ihana sä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep muhun kans kolahtaa satasella ♥ epäröin aluks koko paidan ostamista mutta päädyin onneks lopulta ostamaan! Tykkääään.
      Ja joo purjehus oli vaan jotain niin siistiä, varsinki ihan rakkaimmassa seurassa ♥

      Poista
  2. Oiettä ompa ihana tunika! Ois nii huippu löytää itelleki joku ton tyylinen. Ja reppukin näyttää tosi kivalta!:) Tää sun blogi on muuten älyttömän hyvää luettavaa, että jatka vaan samaan malliin:)
    http://eleonooraa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkään kyllä kans tunikasta ja repusta ♥ Niin ja kiitos kehuista, niin kivaa saada tämmöstä palautetta! Jaksaa taas eteenpäin :)

      Poista
  3. Vitsit miten piristävä postaus, Linkki oot ihana! Ihania löytöjä! Oon aina nii kade kaikille jotka bongailee kaikkia kivoja juttuja kirppareilta.. En ite tykkää oikee näistä Oulun kirppareista, niissä on lähinnä lasten vaatteita:/ Jos joskus tuun sinne nii saat kyllä viiä mut kirppareille! ;) Tsemppiä sullekki kouluun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää kiitti paljon ihana! ♥
      En mäkään läheskään joka kerta löydä mitään ja monesti lähen kirpparilta ihan tyhjin käsin pois. Mutta onneks välillä tekee tämmösiä löytöjä kun pitää silmät auki! Tuuppa tänne ni vien sut kyllä kirppareille ;)
      Kiitos paljon, sitä kyllä tarvitaan varsinkin tänä vuonna!

      Poista
  4. hei mahtavia löytöjä! :') ja toi purjehdus. mäki haluun vaikka Tulisin varmaa merisairaaksi ja kaikkia xddd ois siistiä silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiii lur!
      Haha voin nii kuvitella että oisit ihan paniikissa jokaisesta pienimmästäki tuulenpuuskasta xdd mut jos tulee mahollisuus joskus ni kannattaa kyllä todellakin kokeilla!

      Poista
  5. Voiettä, sait tän yhen väsyneen hymyilee. Ihana postaus ja aivan rakas tyttö kirjottajana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihana jos joku on alkanu hymyilee tästä ♥

      Poista
  6. Vautsi nää kuvat on upeita! Ja sä oot hirmusen kaunis! :) Tää postaus piristi jotenki, sellane positiivine fiilis välitty tästä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaajalle kunniaa (Aukille)!
      Kiitos paljon ♥ Ihana jos välittyy sinne asti mun positiivinen ja ilonen fiilis :)

      Poista
  7. Äää mitä kuvia, oot niin ihana tyttönen, tiiäthän sen? :* Ja muutenki nii kiva postaus taas, niiku sulla aina on! Näitä on oikeesti tosi mukava lukia, jatkahhan samaan malliin! :) ps. Ois niin kiva päästä itekki kokeileen purjehtimista, ehkä vielä joskus tilaisuus siihen ilmaantuu x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää mikä kommentti, kiitos ihana :3 Tuli nii hyvä fiilis noista sanoista että!
      Kannattaa kyllä todellakin kokeilla jos vaan tulee siihen tilaisuus! Oli ihan huippua :)

      Poista
  8. Tiiätkö kuinka kade oon sulle tosta purjehtimisesta. En ikinä oo päässy kokeilemaan sellasta edes kyytiin ja niin haluaisin joskus päästä. Mutta aiettä, tuo paita ja reppu, ne vaan niin sopii sulle<3 Kirppareilta löytää kyllä yllättävän hyvin kaikkea ja vielä ihan halvalla hinnalla. Mulla on muuten aika ikävä sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan että sullekin vielä tulee mahollisuus joskus kokeilla sitä! On kyllä todellakin kokeilemisen arvosta.
      Mä kyllä viihyn tossa paidassa, joku siinä vaan iskee. Ja kirpparit ♥
      Mulla kans melkonen ikävä sua :(

      Poista
  9. ooivitsi mäki haluisin niiin purjehtimaan olis niin siistiä. nyt pakko tyytyä soutuveneeseen xd aivan ihania kuvia ja jotenki symppis toi paita, niin kiva ja kirpparilöydöt on nii parhaita :)

    peeäs. sait vanhanuuden lukijan ku tein uuden blogin nii oli pakko liittyä lukiajaksi tälläki tilillä haha xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin yks haave täytty kun pääsin tonne ♥_♥ niin parasta!
      Oi kiitos, kirppislöydöt on kyllä niin jees!

      Jes huomasinki että on tullu uus lukija, vaikkakin oot vanha sellanen xd pitääpä käydä tsekkaa sun uus blogi!

      Poista