torstai 20. elokuuta 2015

tänään

Ärsyynnyin heti aamusta herätyskellon soidessa. Väsytti niin armottomasti enkä olis millään jaksanu nousta. Raahauduin alakertaan ja aloitin aamuni buranalla. Hyvin alkoi.

Piristyin vähän kävellessäni pysäkille auringon paisteessa. Bussikuski oli ihanan ilonen ja ärsytys hävis jonnekin sinne mistä oli tullukin.

1

Nauroin uskonnon tunnilla meiän hauskalle opelle. Päivän kohokohta on ehottomasti aina uskonnon tunnit ihan mahtavan open ansiosta.

Turhauduin enkun tunnilla liian kovaan etenemisvauhtiin. Infinitiivin passiivimuodon imperfektit ei paljon jaksanu kiinnostaa sudennälkäsenä ja väsyneenä.

2

Innostuin koulun jälkeen lähtemään keskustaan kansainvälisille markkinoille. Sain houkuteltua kavereitaki mukaa ja kierreltiin innoissaan sielä kymmenien kojujen keskellä. Tunnelma oli niin kun ois ollu jossain ulkomailla.

Rojahdin sängylle kotiin päästyäni ja mussutin torilta ostettuja metrilakuja. Nam.

3

Ahkeroin matikan ja hissan läksyt tunnollisesti vaikka kiinnostus oli sillä hetkellä nolla.

Nautin pikkuveljen kanssa vietetystä laatuajasta. Rakas pikkunen halus välttämättä saada mittanauhansa mukaan mettäkävelylle ja mittaili innoissaan kaikkea kukkasista havunneulasiin.

Huvituin kun kaksvee näki pienen kuplavolkkarin ja sen vieressä ison pakettiauton. Olivat kuulemma vauva-auto ja isiauto.

4

Että sellanen päivä. Vois melkein sanoo että aika tunnerikas. Vuoristorata. Mutta päivän saldo on plus miinus nolla ja sehän riittää.

Onko jollain muulla välillä tämmösiä hassuja päiviä joista ei oikein osaa sanoo että menikö hyvin vai huonosti vai hyvin huonosti? 

16 kommenttia:

 1. On, vähän liiankin ussein... :D Joku vois tähän sannoo että "Naiset.." ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, me naiset.. xd Onko miesten elämä sit vaan sellasta tasasen paksua peruspullaa eikä mikään hätkäytä?

   Poista
 2. Todellaki on sellasia päiviä :D se on nii kiva, ku kumminki illalla on hyvä fiilis, vaikka päivällä tai aamulla ois ärsyttäny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihan kivaa vaihtelua kyllä välillä tommoset päivät!

   Poista
 3. Toi pikkujäbä on vaa nii sulonen❤️
  Kopot tolle koulukohalle, ei nimittäi hirveesti inspaa enää ruotsin ja enku sanojen psykan ja matikan läksyje jälkee rueta tekee jotai enku kielioppi tehtäviä xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ❤
   joo joskus kyllä meinaa tulla läksyt korvistaki ulos mut onneks yleensä koulu on ihan jees.

   Poista
 4. voi kyllä.... ja usein :D #naistenlogiikka. kivan erilainen tää postaus ja nii söpö pikkuinen, aaw et on kuljettanut mittanauhaa joka puolella mukana<3 :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah jep, #naiset xd
   Kiitos paljon ❤ toi kaksvee on kyl niin päivänpiristys :3

   Poista
 5. niiin tutun kuulosta toi ettei oikee osaa päättää oliko hyvä vai huono päivä xdd mutta ihania kuvia ja muutenki sikakivasti toteutettu tää postaus, peukku :) ja aivan sulone toi pikkunen :`)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes mulla on kohtalontovereita xd
   Oi kiitti paljon ❤ niin sikakiva saaha tämmöstä palautetta!
   Jep se on :3

   Poista
 6. Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 7. Haha, tää oli niin kiva ! :-D Oot aikas ihana tiiäkkö❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitti paljon Sini ❤ säki oot aikas ihana kuule ❤

   Poista
 8. Mulla on ihan super usein sellasia päiviä ettei tiiä miten meni, on sitä jotain kivaaki, mutta myös niitä ärsyttäviä hetkiä. Mutta ihanai kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no kai se sit on aika normaalia xd ainakin vaihtelua peruspäiville!
   Kiitoksia ♥

   Poista