lauantai 22. elokuuta 2015

hetkessä

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Niinkun kuvista voitte päätellä, vietettiin aika mahtavaa elokuun iltaa aika mahtavissa maisemissa ystävien kanssa. Juhlistettiin Nooran synttäreitä rennolla meiningillä retkeillen ja ihastellen auringonlaskun värjäämää luontoa. Putputeltiin veneellä kymmenen minsan matka saareen ja leiriydyttiin kallion päälle kun unohettiin ottaa viltti mukaan. Istuskeltiin vaan ihan rennosti, kahlailtiin vedessä, räpsittiin kuvia sellasella vauhilla että kameran muistikortti uhkas täyttyä ja oltiin vaan. Lopulta huristeltiin lähes pimeellä takas kotirantaan ja vallotettiin saunamökki yön ajaks. Ei jaksettu valvoo kovin myöhään, enkä nää kyllä syytäkään miks ois pitäny.

Tänään herättiin suht ajoissa ja oltiin jo kymmenen maissa tien päällä kohti Matkusta. Mulla ei sinne ollu kyllä mitään asiaa mutta tulipahan käytyä. Jatkettiin Matkuksesta vielä keskustaan ja kävin kolmantena päivänä peräkkäin siellä kansainvälisillä markkinoilla. Innostuttiin nimittäin käymään sielä kavereitten kans myös perjantaina koulun jälkeen hups. Mutta mun mielestä on vaan hauska ku keksitään jotain tekemistä koulupäivinäki ettei joka päivä vaan toistais sitä samaa kaavaa. Noitten uusien vanhojen kavereitten ansoista oon myös nyt viihtyny koulussaki nii hyvin. Jotenki oon vaan niin fiiliksissä ruokavälkkien syvällisistä keskusteluista ja siitä että oon saanu tutustua nii mahtaviin ihmisiin. 

Näköjään vähän eksyin aiheesta mutta mitä muuta voi oottaakaan puol kymmenen aikaan lauantai-iltana vauhikkaan päivän jälkeen kun antaa ajatusten vaan juosta? Nyt pitäis vielä jaksaa raahautua suihkuun ja sit painan silmät kiinni ja lähen unten maille. Öitä!

12 kommenttia:

  1. wau, ihana fiilis nois kuvis *_* ja kuulostaa niiin kivalta toi reissu, tollaset rennot reissut on melkeen aina niitä parhaimpia kokemuksia, jahei kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ mustaki noista välittyy nii hyvin se fiilis mikä tuol oli! Jää kyl hyvät muistot ❤

      Poista
  2. Vau mitä kuvia! Näyttää kyllä niin kivalta paikalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Toi on kyllä nii jees paikka, voisin mennä uuestaanki ♥

      Poista
  3. Ihania kuvia<3 Harmittaa kun en itse päässyt sinne, ku olin siellä kurssilla, mut oon ilonen jo siitä että teillä on ollu kivaa.!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss ♥ Ois ollu kiva jos oisit päässy mut toisella kertaa sit!

      Poista
  4. Oli ihana ku pääsit❤️ meillä oli nii rento ja huippu ilta ja päivä!
    Ps. Laitan tänää ne kuvat xd

    VastaaPoista
  5. noi auringonlasku kuvat.. ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän♥ Harmitti ettei ollu parempaa putkee mut onnistu noikin ihan jees :)

      Poista