torstai 16. heinäkuuta 2015

''Mitäs lajiketta tää on?''

9 8 4 10 7 3

Heipodeii! Hassua miten voi koko loppukesän suunnitelmat muuttua hetkessä täysin päinvastasiks mitä ne alunperin oli. Tai ylipäänsä, miten voi tilanteet muuttua niin hetkessä. Kirjotinki tossa pari postausta sitten että mulla on nyt töitä pariks kolmeks viikoks elokuun alkuun asti, ja sitä työtä sit kans riittää. Tällä viikolla mulla on ollu vasta kaks ja puoli työpäivää, mutta ens ja sitä seuraava viikko on töitä joka päivä paitsi sunnuntaina, 8 tuntia päiväs. Alkukesästä vielä masistelin etten saa töitä mistään, ja sit yhtäkkiä yks puhelinsoitto muuttaa koko tilanteen päinvastaseks. Ehkä se vanha sanonta sit pitää paikkansa - kyllä tekevälle työtä löytyy. Ja kyllä asiat järjestyy.

Mun viime päivät oon siis viettäny mansikanpunanen paita päällä ja suu hymyssä pikkuruisen kojun alla huutelemas ihmisille mansikkaaaa, maistakaa mansikkaa. Ja oon mä aika monta asiakasta saanukki maistamaan ja jopa ostamaan - parina päivänä on jopa loppunu mansikat kesken. Jotkut asiakkaat on niin ihania kun kehuu ystävällistä palvelua tai jää muuten vaan juttelemaan. Oon huomannu että olemalla ite ilonen ja reipas, saa useimmiten samanlaista kohtelua asiakkailta. Yks päivä huomasin että oon vissiin sisäistäny roolini vähä turhanki hyvin kun työpäivän jälkeen kotia kohti polkiessani hymyilin vastaantuleville niinku asiakkaille töissä. Noh, ainakin sai pari randomia vastaantulijaa pari ylimäärästä hymyä päiväänsä.

Mä oon muuten miettiny taas viimeaikoina sitä blogin nimiasiaa. Ja täytyy sanoo ettei pohdinnat oo oikein vieläkään tuottanu tulosta - oon jälleen kerran keksiny uusia ideoita ja hylänny ne saman tien, pyöritelly vaihtoehtoja ja yrittäny edistyä johonki suuntaan, tuloksetta. Tosin nyt on ollu kyllä sen verran kiireistä elämää nää viimeviikot etten oo ihan kunnollista pohdintatuokioo kerinny pitämään. Mutta ehkäpä noi 7,5km työmatkat ois ihan hyvää pohdiskeluaikaa? Toivon tosiaan että tää asia edistyis ees jonkin verran vielä kesän aikana, mutta toisaalta en halua myöskään tehä hätiköityjä päätöksiä.

Noi kuvat on muuten otettu tänään kun käytiin Aman kans nopeesti pyöräillen tollasella vanhalla ladolla, joka on oikeesti ihan keskellä kerrostaloja ja asutusta. Oli ihan järkyttävän kuuma, mutta ei sais nyt valittaa ku kerranki ees aurinko paisto. Ja oli sielä ainaki söpö leppis ja perhonen josta kerkesin just just pari kuvaa nappasta ennen ku se lensi pois. Mutta nyt pakkauspuuhat odottaa (taaaaaas), joten ens kertaan! Kiitti heii (vähän turhanki tutuks tullu lause täs parin viime päivän aikana.

6 kommenttia:

 1. tosi ihania kuvia, kiitti heiii <3 ( xddd)
  PS otsikko tuo elävästi mieleen viime kesäm xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiiitti moiii ♥ xdd
   Nojooo uskon, toi kuuluu melkei jokaisen asiakkaan suusta. Eli about 200 kertaa päiväs..

   Poista
 2. Ihana tää postaus, sait mut hyvälle tuulelle :3 niii ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista