sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

hymyilen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Terveisiä aurinkoisesta, helteisestä, sateisesta, kylmästä, tuulisesta ja puolipilvisestä Jämsästä. Koska Suomen kesä. Luulin varautuneeni kaikenlaisiin keleihin, mutta silti lauantai-aamupäivän helle pääsi yllättämään. Illalla taas sai vetää päälle vaatetta kerros toisensa perään ja kääriytyä vielä vilttiin. Siitä huolimatta en valita - en todellakaan. Eikä mun ees pitäny tulla kertomaan teille säästä. Pistäkää väsymyksen piikkiin, taas.

Viikonloppu kului siis jälleen kerran leiriolosuhteissa (hah oon varmaa viimeaikoina nukkunu enemmä teltassa ku omassa sängyssä), ystävien ympäröimänä, turvassa. Me seilattiin ympäri kenttää, istahettiin välillä höpisemään, porukkaa tuli ja meni, välillä huudettiin jätskimyyjille et mitä jätskii teil on, välillä kömmittiin vaunulle hetkeks lepäämään. Keitettiin kahavia, paasattiin hämähäkeistä, kuunneltiin monta tuntia sateen ropinaa auton suojassa. Korjattiin rikkinäistä henkseliä, hoivattiin parin kuukauden ikästä vauveliinia ja työnnettiin tuplarattaita yhellä kädellä täydellä kentällä. Rehattiin jäätävä määrä tavaraa mukana ja jonotettiin yhessä ehtoolliselle. Sitä fiilistä on vaan niin vaikee selittää, mikä syntyy tuolla monien tuhansien samankaltasten ihmisten keskellä. Se fiilis on joku yhteenkuuluvuuden, rakkauden ja turvallisuuden liitto. Jotain sanoinkuvaamatonta.

Mä oon niin kiitollinen että oon saanu tutustua näihin kaikkiin mahtaviin ihmisiin ketä mun elämässä tällä hetkellä on. Vielä pari vuotta sitten en tuntenu näistä lähes ketään. Ja nyt ois vaikee kuvitella elämää ilman niitä ihmisiä. Ei voi muuta sanoo ku sydän ja sulan.

Nyt koittaa arki, ihana kamala tavallinen arki. Piiiitkästä aikaa voin sanoo varmuudella viettäväni seuraavat kaks viikkoo kotona, nukkuvani omassa sängyssä ja syöväni aamupalaa omassa pöydässä. Ei pakkaamista, ei laukkujen purkamista (paitsi huomenna), ei lisääntyvää univelkaa (toivottavasti), ei tuntien automatkoja. Vain työmatkoja, työpäiviä, väsyneitä työpäivien jälkeisiä iltoja ja oma koti. Ehkä vähän joidenki kavereiden näkemistä, huonemuutto ja mansikoita. Arkea. 

Palataan!

10 kommenttia:

 1. Niin huipusti kirjotettu että!! <3

  VastaaPoista
 2. MUISTA HÄMPPIKSET! xddd oli niii kivaa ettei sanotuksi saa. ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AINIII hyiiii hämppikset
   jeps nii oli, jälleen kerran❤❤

   Poista
 3. hyvä postaus! ja oli tosi mahtava vklp <3 -jenni

  VastaaPoista
 4. Toi kaikki tuosta fiiliksestä ja muusta on kyllä niin totta!! Sitä vaan ei voi kuvailla, se pitää ite kokee. Ihana postaus muutenki❤️ Tuli tässä samalla mieleen et lähetkö aamul lenkkikamuks mut sullahan on töitä.. Voiettä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii on! Kiitän❤ ja joo töitäpä mulla, niiku jokaisena päivänä muutenki.

   Poista
 5. Vitsi oli niin siistiä taas ja meillä oli jotenki aivan ihana porukka kasassa ♥ oli niin sellasta rentoo ja aikalailla sakeita juttujaki :D ihanasti oot kirjottanu siitä tunnelmasta ja muutenki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Porukka oli just nii ihanan rento ja huoleton❤
   Kiitän!

   Poista