lauantai 6. kesäkuuta 2015

hämmentynyt kukkaistyttö

6 11 3 7 8 9 10

Ensimmäinen asia mitä mä haluan tähän postaukseen kirjottaa: aivan valtavan suuri kiitos kaikille edelliseen postaukseen nimiehdotuksia kommentoineille! Laitoitte mun pään ihan pyörälle, että mitä ihmettä tää nyt on, yllätitte tosi positiivisesti ♥ Vielä en todellakaan oo päättänyt uutta nimeä, päinvastoin tuntuu että nythän se miettiminen vasta alkaakin kun ehotuksia on niin paljon :D Mutta ainakin saitte mun ajatukset laukkaamaan! Ehkä se oikea vielä joskus mun päähän pälkähtää. Hymy nousee ainakin joka kerta huulille kun teiän ehotuksia lueskelen läpi.
 
Tää eka lomaviikko on menny tosi nopeesti. Oon nauttinut kun vihdoin saa nukkua piiiitkiä yöunia, tehdä mitä huvittaa ja välillä vaan olla jos siltä tuntuu. Oon ollu paljon pikkusisarusten kanssa, käyny niitten kaa puistossa ja soitellu pianoo. On niin ihana kattoo kun pikkuset tulee onnelliseks niin pienistä asioista, vaikka just siitä että lähen niitten kanssa puistoon leikkimää. Mulle pieni asia, niille valtavan iso. Tänää aamulla olin pikku-ukkelin kanssa tunnin ulkona ja kerättiin kukkia äitille. Tyyppi ihan onnessaa ojenteli kukkia jokaista vastaantulijaa kohti ja hoki kukkia, kukkia. Äitille. Kyllä vastaantulijoittenki suu väänty hymyyn sitä kattoessa ♥
 
Oon myös nähny kavereita useempana päivänä. Alkuviikosta Peppi oli mun ja pikkusten mukana puistossa ja sen jälkeen tultiin vielä meille useemmaks tunniks. Torstaina ja perjantaina olin Kaislalla ja oli niin kivaa jutella pitkästä aikaa kunnolla. Oltiin jopa niin reippaita että siivottiin monta tuntia täysillä mutta seki oli hauskaa ku oli hyvää seuraa :D Oon niin onnellinen tosta tytöstä ♥
 
Tänää käytiin Aukin kanssa kuvaamas ja löydettiin ihana kuvauspaikka! Puisto täynnä kukkapuita ja siinä lähistöllä tollanen ranta. Tuli pikkusen kukkapainotteisia kuvia ku paidassaki viel kukkia hups.

Nyt mä nautin tästä hiljasesta talosta vielä huomiseen asti kun porukat lähti just. Nauttikaa tekin kesästä ja lomasta joilla sitä on!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä nimivalintaan! Ja oon niin samaa mieltä tossa et miten pikkuset on mielissään meille pienistä asioista. Mutta ihania kuvia, mä tykkään tosta paidasta paljon<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii!
   Niimpä, niin sulosta kun ne innoissaa kertoo kuin kivaa niillä oli puistossa ja aina yhtä innoissaa lähössä sinne :D
   Mä kyl tykkään tosta paidasta kans superpaljon ♥_♥ Kuvista kiitos Aukille!

   Poista
 2. voi linkki ihana postaus ja ihania kuvia <3toi paita, vähä makia. ihana pikkujäbä kun kaikille kertoo et kukkia kerää :3 mä en vieläkää oo keksinyt sulle sitö nimee,vaikka joka päivä oon sitä yrittöny keksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ihana Lur ♥ Tykkään tosta paidasta kans sikana! Ja pikkujäbästä ♥
   Haha voi ei sua, älä nyt ressiä ota tästä nimijutusta xd Jos tulee joku hyvä mielee ni sit tulee, jos ei ni sit ei!

   Poista
 3. Vähänkö ihania kuvia! Toi kuvauspaikka näyttää tosi hienolle, ihania noi puut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos myös Aukille! :D Toi oli kyl ihana paikka!

   Poista
 4. Voieii en kestä oot niin tommonen sulonen ja tosi kaunis! Tuli kyllä hyvälle mielelle itekki ku nuita kuvia katto, tosi ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, kiitos! Sä taas sait mut piristymään tällä kommentillas, ihana! :)

   Poista