maanantai 20. huhtikuuta 2015

mummotukka

1 2 3 4 Kääks, mitä tapahtu? Meitsi meni leikkaa mummohiukset, toisinsanoen hiukan ylikasvaneen polkan. Perjantai-iltana heitin vaan Aukille että tekis mieli leikata vähän hiuksii viel lisää. Ja lauantaiaamuna mun tukka näytti jo tältä. Loppujenlopuks tosta ei kyllä lähteny kovin paljon, mutta oon tässä kuluneen vuoden mittaan vähän väliä pätkässy muutamia senttejä pois, joten on tuo nyt aika paljon lyhyempi mitä vaikka syksyllä. Ja tässä hiusmitassa se viisikin senttiä pituutta pois näkyy ihan selvästi, vai huomaatteko te? 

Uus tukka toikin ees vähän pirteyttä tähän väsyneeseen maanantaihin. Tosin tällä kertaa väsymys oli ihan oma vika, mitäs menin eilen valvomaan vaalien takia :D Mua ei ennen ois voinu vähempää kiinnostaa joku politiikka, mutta nyt kun meiän koululla kävi parikin kertaa ehdokkaita ihan paikan päällä puhumassa, koko homma alkokin yhtäkkii kuulostaa ihan kiinnostavalle. Mua jopa harmitti etten oo vielä täysikänen enkä päässy äänestämään! Mitä ihmettä Linnea, nyt on kyllä maailmankirjat sekasin.

Niinkun jo viime postauksessakin sanoin, mulla on ihan hassu viikko nyt. Mullon kahtena päivänä koulua itsenäisten tuntien takia vaan kaks oppituntia, tosin tunteina kuitenkin kolme (kiitos lukion 75min oppituntien). Keskiviikkona taas oon koulussa aamukaheksasta iltakuuteen, koska lähetään uskonnon kurssilta käymään Valamon luostarissa, jonne matka kestää ~1,5h. Mua tää ei kuitenkaan haittaa koska on jotenkin siistiä päästä käymään sielä! Aattelin ottaa kameranki mukaan joten kuvamateriaalia mahollisesti tulossa. 

Mutta nyt hissan esseen pariin (ihanat etätehtävät...), hejdåååå!

12 kommenttia:

  1. haha om Ne kivat!:3 linkki mummu. ja Miks Mua naurattaa toi vika kuva?xd vähä siistiä toi Valamon luostari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiii :3 Ja jep, mitäs mä 77v eiku.
      Hah no se varmaan on sit hassu :D Naurasit vielä enemmä jos tietäsit miten nää kuvat on otettu xd
      Niii on, oon iha innoissaan siitä!

      Poista
  2. Noi on oikeesti tosi kivat!! Sopii sulle❤️
    Täällä kipeenä et sellane maanantai sit tänää.. Toivottavasti lähtee yhtä nopee ku tuliki!! :)

    VastaaPoista
  3. haha kiva ku viimepostsuksessa oli mammatakki ja nyt muka mummotukka :'D mut aivan ihanat nuo hiukset ! jaja entiiä oonko kommentoimu tänne ennen, mut tykkään sun blogista ja sulla vaan on aina niin ihania vaatteita nuissa kuvissa yms ja oot ihan superrkaunis.:-)

    itekki oon aina vähänväliä leikannu hiuksia aina vaa lyhyemmäks mut nyt aattelin alkaa kasvattamaan ihan kunnolla..saapa nähä tulleeko siitä mittää;) ko lyhyetki on niin kivat! ::Dd

    p.s. en ymmärrä mistä oon yhtäkkiä löytänykki näi ihania blogeja, tääki kuuluu ihan ykkössuosikkeihin ja nii ihania kuvia ja kaikkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tajusin ton itekkin vasta kun olin jo julkassu tän :D Oon sit vissiin tämmönen mummomamma xd
      Kiitos ihan hirveesti kehuista, äää nii ihanasti sanottu! Et usko miten hyvin alko aamu ku ekana luin tän kommentin :3

      Joo mulla kans vähä ristiriitaset tunteet ku toisaalta haluisin pitkät hiukset, mut toisaalta nyt tykkään kyllä tästä lyhyestäki. Mun on kuitenki helpompi pitää lyhyt tukka hyväkuntosena eli luulen et tää pysyy nyt ainaki hetken aikaa :D

      Kiitos vielä tuhannesti, oot ihana! :) Mistä näin ihania kommentoijia ees tulee? ♥

      Poista
  4. Nuo sun hiukset on niin kivat!😍 sopii sulle tosi hyvin!;) vautsi vähänkö varmaa mielenkiintosta päästä luostarii, oon iha kae koska oon haaveillu sielä käymisestä jo kauan(yhtäkkii haluu luostariixd) mutta joo kiva postaus tää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitoss! :)
      Ja joo, on kyllä! On kuulemma paikkanaki tosi upee, joten ootan senkin takia innolla, toki myös siks että kiinnostaa muutenkin. Toivotaan et paistais arska tai ei ainakaa satais!

      Poista
  5. Sopii niin hyvin toi uus tukka, jotenki näyttää sun hiukset paksummilta!
    Ja vähä siisti varmaan se luostarikäynti, muaki kiinnostais käydä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mun mielestä kans näyttää paljon paksummilta ja parempikuntosilta nää nyt! :)
      Oli kyllä kivaa ja tosi mielenkiintosta, joskin nyt kyllä väsyttää kevyen 11h päivän jälkeen :D

      Poista
  6. Hei mistä oot ostanu pari postausta taakseppäin näkyvän mustavalkoraitasen mekon? Tuommonen olis niiin täydellinen<3
    T.harvinaisen kranttu mekkoshoppailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa olla ihan H&M, mutta ostettu jo vuosi sitten ysin päättäreihin :/ Mutta näin niitä kyllä itseasiassa vielä tänä keväänä ainaki täälä kuopiossa muutamia, oisivatko myyneet viime vuoden mallistoo pois. Eli toivoo voi vielä olla! Mutta se on kyllä tosi monikäyttönen mekko ja tykkään siitä :)

      Poista