lauantai 25. huhtikuuta 2015

Aina ei vaan onnistu // 3xhaaste

//Heti alkuun huomautus että tää on vähän unohtunu tonne arkistoihin! Mutta vihdoin se on täällä :D

Sain Iidalta, Karoliinalta ja Katinalta peräkkäin saman haasteen, joten aattelin nyt yhistää nää yhteen postaukseen. Oon tehny tän jo ainaki kolme kertaa ennemminkin, eli kyse on kysymyshaasteesta, jossa vastaan 11 mulle jätettyyn kysymykseen ja keksin sen jälkeen 11 kysymystä niille ketä ite haluan haastaa. Joten eiköhän aloteta!

Alotetaan vaikka IIDALTA saaduilla kysymyksillä:

1. Mitkä asiat saa sut rentoutumaan?
Ainaki rauhallinen musiikki, hyvä kirja johon voi uppoutua ja sunnuntai! Totta kai myös kavereiden seura, lomapäivät ja koeviikkojen jälkeiset muutamat rennommat päivät.

2. Minkälaiset blogit saa sun kiinnostuksen heräämään?
Hmm, en oo tosi pitkään aikaan alkanu lukee uusia blogeja (varmaan suurimmaks syyks voi lukee ajanpuutteen...) mutta ainaki tänhetkiseltä lukulistalta ensimmäisenä klikkailen aina auki sellaset blogit, joissa on suunnilleen samassa elämäntilanteessa oleva kirjottaja, hyvälaatuset ja kiinnostavat kuvat ja totta kai sujuva teksti. En inhoo mitään nii paljon kun kirjotusvirheitä täynnä olevaa tai kamalan töksähtelevää tekstiä :D

3. Lukeeko moni sukulaisesi sun blogia?
No muutama on tunnustanu mutta luulen että aika moni käy ''salaa'' lukemassa :D En oo mitenkään salaillu tätä ja miks pitäis? Ei mua haittaa vaikka koko suku tätä lukis, hyvähän se vaan jos kiinnostaa xd Mut ainaki äiti ja sisarukset lukee.

4. Minkälainen olis sun unelmapäivä?
No lomapäivä totta kai! Sais nukkuu aamulla nii pitkään kun nukuttaa (en kuitenkaa tykkää nukkua minnekkää puoleenpäivään koska sillon menee vaan päivä pilalle!), ois hyvää aamupalaa jonka joku ois laittanu mulle valmiiks. Tekisin koko päivän vaan sellasia asioita mitkä inspiroi ja näkisin kavereita, pidettäis tyttöjenilta ja juteltais yömyöhään ♥

5. Miten kuvailisit sun vaatetyyliä?
No ainaki se on harvinaisen sekava :D Joku päivä mulla saattaa olla päällä farkut, kauluspaita, hienostelulaukku ja korkkarit ja toisena päivänä kollarit ja huppari (varsinki kotona ja koeviikolla). Mutta yleensä oon sen verran mukavuudenhalunen että tennarit, perusfarkut, neuleet ja collaripaidat voittaa. Nykyään muuten myös hameet ja mekot inspiroi mua tosi paljon!
9
6. Missä kouluaineissa oot erityisen hyvä?
Matikassa, psykassa ja äikässä! Haha kummasti ne onki ne lemppariaineet.

7. Mitä kaikkea harrastat?
Tällä hetkellä vielä viulunsoittoo, mut lopetan sen tän kevään jälkeen. Lisäks tietty tää blogin kirjottelu kuuluu oleellisesti mun elämään ja valokuvaaminen myös. Lenkilläki tulee käytyä sillon tällöin.

8. Mitkä asiat tekee sut iloseksi?
Ihan pienet arkiset asiat ilahuttaa kaikkein eniten! Se, kun ystävät kyselee kuulumisia raskaan päivän jälkeen, joku hauska tunti koulussa, hyvä ruoka, tuoreet sämpylät ja totta kai auringonpaiste.

9. Ootko enemmän optimisti vai pessimisti?
En osaa vastata tähän :D Riippuu niin paljon tilanteesta. Ehkä kuitenki optimisti enemmän.

10. Minkälaisesta tulevaisuudesta haaveilet?
Oma koti, perhe, lapsia ♥ Siinä ne tärkeimmät. Sit totta kai ammatti ois ihan kiva saada (ja keksiä :D) , harrastukset, ystävät ja terveys.

11. Mitä somesovellusta ilman sun ois vaikeinta elää?
Ehottomasti Whatsapp. Sitä tulee käytettyä eniten ja se kattaa periaatteessa kaikki muutki sovellukset jota käytän. Nykyää myös snäppi on ollu aika ahkerassa käytössä mutta kyllä sitä ilman selviäis, ilman whatsappia ei :D7

Seuraavaksi KAROLIINAN kysymykset:

1. Mikä on parasta bloggaamisessa?
Se, että on joku paikka jossa purkaa ajatuksia ja mietteitä. Ja totta kai kommentit ja kaikki ihanat lukijat ♥

2. Millasista postauksista tykkäät eniten blogeissa?
Perus kuulumispostauksista ja syvällisemmistä kirjotuksista.

3. Kerro joku asia, mitä lukijat eivät tiedä sinusta!
Pesen hampaat melkein aina silmät kiinni xd  Tää varmaan johtuu siitä ku pienenä aina kun iskä pesi mun hampaat ni tykkäsin lepuuttaa silmiä ettei vessan valo häikäsis nii paljoo. Se vaan on jääny tavaks!

4.  Missä haluaisit nähdä itsesi 10 vuoden päästä? 
Oon sillon 27-vuotias. Toivottavasti mulla on ammatti, oon ehkä ollu pari vuotta työelämässä. Asun jossain muualla kun Kuopiossa ja toivottavasti oon onnellinen, missä tilanteessa ikinä oonkaan!

5. Lempivuorokaudenaika?
Hmmm enpä muuten tiiä. Lomalla ehottomasti aamu, mutta arkena ehkä ilta, se pari tuntia läksyjen teon ja nukkumaan menemisen välissä.
6

6. Pystyisitkö elää kaksi viikkoa ilman mitään somea?
Todennäkösesti en enää :D Jos ois ihan pakko ni kyllä, mutta tiukkaa se tekis. Jos normaalit tekstarit ja puhelut ois sallittuja ni sit kyllä luulisin että onnistuis!

7.  Jos saisit rakentaa nyt talon, niin millaisen talon rakentaisit?
Avainsanat ois ainaki valosa ja avara. Rakastan isoja ikkunoita, vaaleeta pintaa, pehmeitä materiaaleja ja kotoista tunnelmaa. Eli todennäkösesti niitä sitten! Ja ainaki siinä ois keittiössä vähän järkevämpi kippojen ja kuppojen säilytysjärjestelmä mitä meillä xd

8. Lempiblogisi?
Eniten tulee luettua kavereiden blogeja eli ainaki näitä: Pintapuolta , This is awesome , My life in its simpecity , I live my life with my friends , Elämää Maikin silmin , Do not dream your life, but live your life . Ihan varmaan unohin jonkun mutta siinä pari :D Lisäks tykkään lueskella ainaki Annika O. :ta , joitain perheblogeja ja muutamaa muuta lifestyleblogia.

9. Millasesta tyylistä tykkäät?
Mahollisimman rennosta, mutta kuitenki tyylikkäästä! Haaveilen monista, monista tennareista, ihanista mekoista ja hameista, isoista neuleista ja polvisukista ♥

10. Lempiruoka?
Kotona ehkä sellanen tacosalaatti, koulussa ohrapuuro.

11. Mistä unelmoit?
Niin monesta asiasta. Tällä hetkellä siitä, että selviän lukiosta ehjänä ja täysjärkisenä, siitä että saisin kesätöitä, lämpimästä kesästä ja ajokortista. Pidemmällä aikavälillä omasta kämpästä, omasta perheestä, terveydestä ja ammatista.


10

Ja viimesimpänä muttei vähäisimpänä KATINALTA tulleet kysymykset:

1. Mitkä asiat saa sut onnelliseksi?
Tätä oonki jo tavallaan sivunnu tuolla ylempänä muutamassa kysymyksessä, mutta siis ystävät, perhe, auringonpaiste, ihan pienet arkiset asiat. 

2. Tykkäätkö olla enemmän yksin vai silleen että ympärillä on paljon ihmisiä?

Riippuu tilanteesta! Jos oon väsyny, haluan olla ihan vaan yksin, mutta kaipaan kyllä välillä myös ihmisiä ympärille. Jos nyt jompi kumpi pitäis valita ni valitsisin jälkimmäisen.

3. Parhaimmat puolesi?

Rauhallisuus, harkitsevaisuus, hyvä kuuntelija. 

4. Mitä ominaisuutta arvostat itsessäsi kaikista eniten?-Entä muissa?

Itessäni ehkä sitä että osaan kuunnella muita. En ehkä oo se, joka ois aina eniten äänessä mutta ainaki annan muiden puhua ja kuuntelen. Muissa ehkä eniten aitoutta ja rehellisyyttä.

5. Mikä on sun toiveammatti?

En tiedä :D Se on vaihellu tässä vuoden sisällä aina kehitysvammaisten kanssa toimijasta päiväkodintätiin, opettajaan, toimittajaan ja psykologiin asti xd Todennäköisesti mun tuleva ammatti tulee kuitenkin jollain tapaa liittymään äidinkieleen ja/tai psykologiaan.
1
6. Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi?

Olen ♥ Oon onnellinen just näin. Paitsi totta kai ois kiva nähä ystävii vähän useemmin mutta onneks on kuitenkin Whatsapp.

7. Mitkä on sun lempiaineet koulussa/Missä aineissa olet hyvä?
Sanoinkin jo aiemmin, matikka, äikkä ja psyka! Hissa ja uskontoki on ihan jees.

8. Miksi aloitit bloggaamisen?

Itse asiassa en ees tarkalleen muista miks! Luulisin että halusin vaan kokeilla oisko tää mun juttu, kun luin sillon paljon erilaisia blogeja (ja luen edelleen) ja halusin kehittyä kirjottajana ja kuvaajana.

9. Mikä on parasta bloggaamisessa?

Just sama kysymys on tuolla aiemmin eli en vastaa uudestaan :D

10. Suhtaudutko uusiin asioihin positiivisesti vai negatiivisesti?

Sanotaanko näin että hieman varauksella. En oo ensimmäisenä ryntäämässä paikalle kun kysytään vapaaehtoisia johonkin, mutta suhtaudun kuitenkin ihan positiivisesti! Tarviin vaan vähän aikaa miettiä ja pohtia.


8

Siinäpä oli taas kysymyksiä ja vastauksia ihan urakalla! Toivottavasti saitte tietää jotain uutta musta :D
Tällä kertaa voisin jopa keksiä ne 11 kysymystä ja pari haastettavaa joten MambaEssiAukki, NooraLaura ja Roosa vastatkaapa näihin:

1. Mikä oli haaveammattisi lapsena?
2. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen?
3. Tykkäätkö sisustuksessa enemmän vanhasta vai modernista tyylistä?
4. Ootko koulussa parempi kielissä vai matemaattisissa aineissa?
5. Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
6. Oudoimmat tapasi?
7. Kerro joku mieleen jäänyt muisto lapsuudesta.
8. Suklaa vai laku?
9. Ootko enemmän kotihiiri vai tykkäätkö matkustella?
10. Mikä on parasta nuoruudessa?
11. Kumpi on sun vahvuus, kuvaaminen vai kirjottaminen?

PS: Kuten varmaan huomasitte, kuvituksena tällä kertaa niitä kaikkein todellisimpia kuvia, eli ''ei-niin-onnistuneita'' tai jonkun mielestä ehkä just niitä parhaiten onnistuneita.  Tai parhaiten epäonnistuneita, ihan miten vaan :D Mutta noita vastaavia riittäis kansioiden kätköissä vaikka ja kuinka !

8 kommenttia:

 1. kääks mutki on siis haastettu kolmannen kerran, nookiitti vain haasteesta, eipä se mitää haittaa!:D ja just hyvejä noi kuvat ja aaw toi hammaspesu juttu, oli ainaki joku asia mitä en tiiä susta hihih!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no tottakai sut piti haastaa xd
   nojoo totta seki et monesti noi 'epäonnistuneet' on niit kaikista parhaita!
   Etkö muka tienny tota? No nyt tiiät xd

   Poista
 2. Jos mä pesisin hampaat silmät kiinni nii mun naama ois vrm täynnä vaahtoo sen jälkeeXD nää kuvat on just parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mullaki useemma kerran tippunu hammastahnaa lattialle xd
   Jep nää on niitä todellisimpii :D

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja opinpa susta taas jotain uutta! Kiitos haasteesta :) oon ny tällä hetkellä tauolla blogin kanssa mut uskon palaavani aika kohta jo takasin ja toteutan tän sitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti! Ja hyvä jos opit :D
   juuu toteutat sit ku jaksat ja pystyt :)

   Poista
  2. Luin tän kyllä jo lauantaina mut vasta nyt pääsin kommentoimaan. Tää oli ihana postaus, tykkäsin superisti<3 ja noi kuvat, aivan ihanan hassuja!

   Poista
  3. Kiitos superisti Maikkiseni ♥ Heh on ne ainaki aitoja :D

   Poista