torstai 26. helmikuuta 2015

MITÄ KUULUU?

Tää viikko on kyllä ollu niin perinteinen lomaa edeltävä viikko. Just niin kiireinen ja sen myötä myös väsynyt.. Aattelin nyt tulla kertomaan vähän kuulumisia kännykkäkuvien kautta kun mitään asukuvia ei tällä viikolla oo todellakaan jaksanu räpsii. Joten täältä pesee!


1. Joku ihan tavallinen välkkä koulussa. Toi on nii meijän vakkaripaikka portailla ja yleistä on seki että joku hieroo toista tai laittaa tukkaa tms. // 2.Liianki tutuks käyny näkymä bussin ikkunasta.. // 3.Joku väsyny selfie kun oottelin et psykan tunti alkais. // 4. no sieltä psykan tunnilta (ja näköjää äikän novellikokoelmaki eksyny väärälle tunnille)

Edelliseen postaukseen liittyen, tiistaina oli mun elämäni 20. ja samalla viimenen oppilaskonsertti. Toisaalta haikeeta mutta toisaalta helpotus.

Tää pikkumuru jaksaa olla ilonen vaikka seittemältä aamulla (niinku noi alimmat kuvat). Tää on se joka juoksee syliin ja sanoo ''anna hali'' ja ''aaaaai''. Tää on se joka aina jaksaa piristää ♥ Huomatkaa miten innokkaana se oli yks aamu lähössä yökkärisilleen ulos. voi rakas peeni.

Tähän kuulus kai laittaa et #tb leirille ja Ouluun. Haluun takas.


1. Just näin väsyny mä oon nyt. // 2. Hitaat aamut on se mun juttu. // 3. Olinpas taiteellinen sunnuntaina :D // 4. Koska LOMA ♥♥♥ Huomenna se alkaa, wihiii ! 

Ihanaa lomaa kaikille kellä se alkaa huomenna ja muut, kärsikää koulussa!

12 kommenttia:

 1. En kestä tota pikkujäbää, menos pihalle yäkkärit päällä aaw söpöpiini <3 koitaha jaksaa viel huominen ja sit ois se loma! toivottavasti se yks juttu onnistuis :3
  peeäs olipa kannustava kommentti meille ketkä menee koulun penkille ..onneks koulus ei tarvi kärsii hiihih ;D (xd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä, hassu jätkä :D ja niii rakas ♥
   Jep kyllä mä huomisen jaksan ku on vaan kivoi aineita ja hypäriki! Ja loman voimalla ;) Kyllä se onnistuu ku laitetaan onnistumaan!
   Hahhahh tarkotuksella tollanen tosi kannustava xd Ei munkaan oikeesti tarvii kärsii koulus (paitsi kemian tunneilla) mut kyllä mä silti nyt ihan mielellään otan loman tähän väliin.

   Poista
 2. Kivoja kuvia!
  Pakko sanoo, että aika hurja päätös tuo viulunsoiton lopetus! Vaikka varmasti oikee päätös :-) tai osaan vaan kuvitella, kui vaikee päätös, ku itekki soitan kymmenettä vuotta ja välillä ku oon miettiny lopettamista, ni se vaatii nii paljo miettimistä ja asioiden punnitsemista! Nyt kumminki soittaminen on menny hyvin ja open kans sujuu ni ei tartte pähkäillä nuitten asioiden kans :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos!
   No oli se kyllä eikä se nyt ihan hetken mielijohteesta ookkaa syntyny. Viime keväänä ku suoritin 3/3 ja ressasin siitä ihan kamalasti ja poltin itteni loppuun.. Aattelin et kyllä se into taas palaa kunhan saan sen suoritettuu, mutta koko tää vuosi on ollu nii tökkimistä (suurimmaks osaks varmaan siks kun koulu vie nii paljon aikaa) enkä jaksa ikinä soittaa soittoläksyjä ja se taas johtaa siihen etten edisty ni tulin siihen tulokseen että ei oo järkee enää. Vaikka ei se helppoo ollu siltikään päättää! Oon kuitenki yli puolet elämästäni soittanu :O Mutta hyvä kun sulla sujuu, mäkin oisin toivonu että sujuis!

   Poista
 3. Huhhei oot kyllä loman ansainnukki! Se tulee nyt kyllä enemmänki ku parempaan kohtaa :) Sä oot rakas❤ Hoksasin itekkki just et ollu nii kiire ja väsy,ni empä oo kerenny blogia päivittää enkä oikein ottaa yhteyttä kehenkää... Voiettä mulla on ikävä ja ois ihana nähä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän kaikki oo sen ansainnu!
   No mulla kans ollu nii kiireinen viikko että huhhuh. Mut onneks alkaa loma ni kerkee taas jutella! <3

   Poista
 4. Ihana tuo pikkujäbä! Täällä loma jo kohta takana.. emmä vielä oo valmis kouluu�� mut nauti sää lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii se on!♥ Nii on suurimmalla osalla mun kavereistaki loma jo takana. Häähää nyt me lomailijat saadaan lällätellä teille jotka raahaudutte takas koulunpenkille xd eivaa kiitoksia!

   Poista
 5. Aivan loistava blogi sulla! Oon onnellinen et eksyin tänne! :D sulla on kiva tyyli kirjottaa ja muutenkin ihan tavallisetkin postaukset oot saanu toteutettuu mielenkiintosesti! Liityin lukijaks. :)

  mmmiljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitos! Tämmöstä palautetta on aina nii ihana saada ja tää kannustaa jatkamaan :) Oon kiitollinen teistä lukijoista ♥ Tervetuloa joukkoon!

   Poista
 6. Voi niin kuvitella ton sun väsymyksen ennen lomaa ku olin itekki aika poikki just ennen lomaa! Mutta nyt ku pääset lomalle ni nauti oikeesti kunnolla! Hyvää lomaa Linkki ❤️ Ps. Nämä puhelinkuva postauksetki on jees :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mut kai se on ihan normaalia? Sitä varten ne lomatki kai on että saa levähtää kun koulu väsyttää :D Nautin todellakin! ja kiitoskiitos, ihana kuulla ♥

   Poista