perjantai 16. tammikuuta 2015

perjantain kunniaks

...Ehkä rennoimmat ja mukavimmat vaatteet ikinä. Päätin jo maanantaina että kunhan selviin perjantaihin asti ni puen sillon päälle tän pehmeen collarimekon. Ja selvisin, joten päälle tuo myös päätyi.

...tavallisesta poikkeavaa välipalaa. Pizzaperjantai, vai miten se meni? Ja lämmintä kaakaotaki tein räntäsaateessa rämpimisen päälle.

...kokeisiin lukua, EIKU...

...hups. Pitkästä aikaa luen jotain muutaki ku koulukirjoja. No, ehkä noi molemmat kirjat päätyy mun käteen vielä tän päivän puolella (toivottavasti.)

Perjantain kunniaks myöhästyin myös aamulla ekaa kertaa lukion aikana koulusta, koska bussi körötteli puolet matkasta aurausauton perässä. Ja perjantain kunniaks nään luultavasti Maijua ja Nooraa vielä tänään, kunhan ensin selviän niistä kaikista hommista mitä pitää ennen sitä tehä.

Mahtavaa ja rentouttavaa viikonloppua, mulla se menee pitkälti koulukirjojen parissa!

10 kommenttia:

  1. Kohta nähääääääänn! <3
    Tuo asu on aivan ihana!! niin rento, mutta kuitenki siisti<3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja söpö asu<3 onneks kohta nähdään! Ja haha, aateltiin nooran kanssa tehä illalla pizzaa xd ku nähtiin toi kuva tässä postauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksii <3 Jepsis siinähä sääki oot :D
      ja tehää oikeesti pitsaa!

      Poista
  3. Toi koko asu, semmone *kiva emoji wappihymiöist*. Ja toi rakkausmuki on paras mut kaakaoseen Ei kyllä kuulu pistää noi paljo jauhetta hahah xd Mut mäki haluun pitsaa ku ton kuvan näin, ehkä Pitis sit iteki leipasta.oot nii söpö! Hihi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha toi on kyllä ihan sunki tyylinen asu :D ja niih se on! Eikä kuulukkaan mut meillä ei ollu tavallista kaakaota ni piti tehä siitä tummasta kaakaosta, siks on noi tummaa xd

      Poista
  4. Wau, jotenki hyväntuulinen perjantaipostaus!:D Hyvää viikonloppuu sinnekki!

    VastaaPoista
  5. Oi että osaan kuvitella miten rento toi asu on ❤️ Mulla oli muuten itelläki tänään koulus harmaa collarimekko (jossa on mustaa tekstiä) ja mustat legginsit :D
    Ja toi pitsajuttu oli kyllä aika hyvä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Aina ku haluun jotai mahollisimman rentoo, mut kuitenki edustuskelposta vaatetta niskaan ni toi päätyy ekana päälle! Ihan paras vaate :)
      Jep nii oli :D hassu sattuma et yhtäkkii kaikki oli tehny pitsaa xd

      Poista