torstai 25. joulukuuta 2014

no se vuoden kohokohta

Vähän jouluaaton fiiliksiä kuvien (krhm, niitä vähän tuli) muodossa! Meidän jouluaatto oli tosi perinteinen riisipuuroineen, pipareineen, suklaineen, joulusaunomisineen, pukkeineen ja niin edelleen. Kaikille tuttu kaava?
Aamulla tosin uhmattiin Aukin kanssa viidentoista asteen pakkasta ja käytiin hakemassa ulkoo punaset posket lenkkeilyn merkeissä. Oli ihanan piristävää ja sen jälkeen puuro maistui. Uskalsin myös ekaa kertaa maistaa tuota sekametelisoppaa ja se oliki mun yllätyksekseni tosi hyvää !

Lahjoista sen verran että sain sitä mitä toivoinki ja kaikki tuli tarpeeseen. Aloin nyt kerää noita Iittalan Teema -sarjan valkosia astioita, joten siitä kaks kuppia. Tangle Teezer, koska se vaan on (ehkä) paras. Yökkäri, koska oon tähän asti nukkunu iskän vanhoissa Tikkurilan mainosteepaidois ja reikäsis legginseis xd. Julia -karkkeja, koska nam (saan noita joka ikinen vuosi enkä varmaa enää oisais olla jouluna jos en sais :D).

Kaikkiaan, vuoden varmasti ihanin päivä juhlittu ja ens vuotta ootelles! Muuten, niinku osa varmaan muistaa, kuvasin viime vuonna meidän aatosta videon ja jos jotain kiinnostaa niin sen voi kattoo TÄÄLTÄ. Tää vuosi eros viime vuodesta oikeestaan vaan sillä tavalla että käytiin kirkossa vasta illalla. Nii ja meiä pikkune ei oo enää tollane sitterissä istuva puolivuotias, vaan iso poika joka tuijottaa huuli pyöreenä joulukuusen valoja ja juoksee ympäri kämppää. Nyyh.

10 kommenttia:

  1. Just samanlainen joulu kun meillä, pöydäs iso kattila riisipuuroo ja kulho täynnä suklaata. Linkkkii kui Sä nyt vasta maistoit metelisoppaa? xd aiva ihania kuvia just semmosia nii aitoja ja mä en kestä tota pikkuherraa, se om niin söpö ja toi -katson Täs huuli pyöreenä- om iha huippu!:D <3 kerro terkkuja kaikille :) tuli kauhee puhumisen tarve Mut ehkä höpötän lisää wapis x) asian pointti oli siis Se että aivan ihana postaus! :3 ps. pelkäsiksä joulupukkii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niin perus :D Mä oon alkanu tykkää riisipuurostaki taas uudelleen vasta iha viime vuosina. Ja en vaa oo aikasemmin uskaltanu maistaa sitä koska en tiiä xd Vissiin nirso tai jotain.
      Joo mä kans nauroin tolle kuvalle, toinen nii hassunhauska ♥ #rakkauspakkaus
      ps. en pelänny haha x)

      Poista
  2. Ihania kuvia♥ Pikkunen aivan ihanana siellä!

    VastaaPoista
  3. Aaivan ihania kuvia!!<3 Niin paras tuo katon-täs-huulipyöreenä-tonttulakki-silmillä kuva!!<3 xd Vaikka laitoitki wapissa ton eile ni silti niiin parass!!
    Rentoo meininkiä, niiku täälläki!<3

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Ja noi pikkuset on niin sulosia :3

    VastaaPoista