sunnuntai 28. joulukuuta 2014

rentoo meininkiä

Heissan ihmiset! Lomarytmi saavutettu, ainaki täällä päin! Pari viimestä päivää on ollu kyllä niin perinteisiä lomailupäiviä, että tästä ei kyllä enää paljon rennommaks voi muuttua. Oon valvonu pitkään (okei, en ihan kamalasti!), nukkunu myöhään, syöny suklaata koko vuoden eestä, nähny kavereita, laskenu vuoden ekat pulkkamäet ja hengaillu yökkäreissä puoli päivää. Tää tyttö nauttii ♥

Tapaninpäivänä lähettiin Nooran kanssa kuvaamaan kun oli niin mahtava kuvauskeli. Kummallakaa ei oikeen ollu mitää tekemistä joten muutaman kuvan jälkeen käveltiin Nooralle ja juteltiin varmaan kaks tuntia putkeen. Oli mukavaa pitkästä aikaa ihan kahestaan!

Eilen taas mentiin ihan ex tempore Kaislalle iltaa istumaan, kun jälleen kerran kellään ei ollu sen kummempia suunnitelmia loppupäivälle. Vietettiin kunnon laatuaikaa ja onnistuttiin jopa kaataa yks joulukuusi ja rikkoo pari lasista kuusenkoristetta, hups. Käveltiin kirpeessä pakkaskelissä ja puhuttiin syvällisiä, pelättiin yhessä pimeellä mettätiellä ja syötiin toivottavasti vuoden viimeset tortut. Fiilisteltiin vaan kuin kivaa oli olla yhessä.

Mutta tiistaina oon lähössä uudenvuoden viettoon Pohjanmaalle ja oon reissussa koko loppuviikon, joten ajastan sille ajalle muutaman postauksen! Palataan niiden merkeissä muutaman päivän päästä. Siihen asti, adios!

6 kommenttia:

 1. Täälläki lomavaihe vähä liianki hyvi päällä, heh:D Onneks yli viikko viel lomaa!
  Oli kyllä mukavaa, pitkästä aikaa sillee rauhassa vaa jutella!!<3
  Haha, eile kyllä säädettii mutta sama ku äskö sanoin ni oli ihana pitkästä aikaa vaa olla iha rauhassa ja puhua kaikkee!<3 Se metsätie oli kyllä oikeesti pelottava aluks, mutta ei sitte lopulta ees ollu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no saa lomalla ollakki!
   No voiko meiltä muuta oottaakaa ku säätämistä? ei :D
   Nii no ei se ollu nii pelottava ku meitä oli kuitenki kolme! Yksin en ois kyllä ikinä uskaltanu xd

   Poista
 2. täälä unirytmi kans vissii vähä sekasi, nukkuu mennää puol neljä ja aamulla koisaa sit puol yhtee. Huhhhhuh :D
  ihania kuvii ja en malta oottaa että tuut ♥ tervetuloooo! ps. nauran edellee sille kuuselle hahahha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en onneks ihan noin myöhään oo valvonu mut voi olla et uutenavuotena saattaa vähän venähtää xd
   En mäkään malta ♥ onneks enää kaks yötäääää :D
   hahah osataa säätää xd

   Poista
 3. Oi vähä kivoja kuvia ja kummallaki ihanat vaatteet! ♥ ja tääläki aikalailla lomavaihde päällä ja oikeesti niin parasta vaan hölläillä ja olla yökkäreissä puoli päivää :D Ja meillä tulee kyllä niin siisti uuvee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ♥ Jep, se vaan on nii parasta!
   Nii tuleeki ♥

   Poista