lauantai 8. marraskuuta 2014

onnellinen

Moikka ja pirteää lauantaita!
Mä oon jotenki tosi energisellä tuulella nyt ja voisin vaan hymyillä kaikille koko ajan! Heräsin aamulla jo hyvissä ajoin (kaheksalta!:o) ja kerran mulla ei ollu muutakaan suunnitelmaa niin päätin lähtee äitin ja siskojen kanssa kirpparille keskustaan. Kirppari aukes yheksältä joten mulle tuli pikkusen kiire enkä kerenny edes kunnolla vaatteita valitsemaan (enkä silittämään paitaa kuten kuvista näkee :D) Nyt oon ollu jo jonkin aikaa kotona ja päivän suunnitelmat on aika yksinkertaset. Siivoilua ja koulujuttuja, siinä se. Oikeestaan aika sellanen peruslauantai, eikä mulla tällä hetkellä edes oo mitään sitä vastaan että ei tarvi olla koko aikaa menossa jonnekki. Sitä paitsi näin jakson loppupuolella koeviikon lähestyessä alkaa kummasti kerääntyä kaikkia koulujuttuja, joita pitäis saada tehtyä eli senkin puolesta hyvä että tää ja huominen on tällästa vapaampaa. Huomennahan juhlitaan koko Suomen kaikkia isejä ja meilläkin varmasti päivä menee rennosti perheen kanssa oleskellessa.
Mutta eipä tässä tämän ihmeempiä, nauttikaahan viikonlopusta!

Kolme ylintä kuvaa c) Aukki (klick--> Aukin blogi) 

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) mulla lauantai menee just samantyylisesti ku sulla. Siivoilua ja koulujuttuja mikäs sen mukavanpaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss ♥
   Niimpä, mikäs sen mukavampaa :D kyllä mä ainaki ihan oikeestikki tykkään tämmösistä perusviikonlopuista, jolloin voi tehä asioita omaan tahtiin ja ottaa myös vähän rennosti :)

   Poista
 2. Oi aivan ihana tausta kuvissa, tulee sellanen tietynlainen kaupunkifiilis! Heti näyttää hirveen "ammattimaisilta" asukuvat :) ja mulla kans tää viikonloppu sisältää vaan oleilua ja yhen koulujutun sekä isänpäivänviettoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se on kyl totta et maisema saa nuo näyttämään ihan eriltä mitä mun asukuvat yleensä! Tykkäänki hyödyntää aina kaikki kaupunkireissut ottamalla asukuvia kun siellä kuvaamalla saa paljon hienompia kuvia ku kotikadulla :)

   Poista
 3. Vitsi mite ihania kuvia!! <3 Mullakii vaa rentoilu viikonloppu, huomen ehkä nähään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitänn ♥ Rentoiluviikonloput on parhaita :)

   Poista
 4. Voi että on ihania kuvia ja oot niin kaunis♥ Ikävä sinuakin. Tuuhan hei jossain vaiheessa piipahtamaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ♥ Ikävä todellakin ja meijän pitää oikeesti tulla käymään siellä viimestään joulun jälkeen!

   Poista